- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Çok baskın olmamakla birlikte bana da arkadaşınızın biliyor olma ihtimali daha yüksek geliyor, özellikle üstünüze geliyor gibi bir havası var ki arkadaşınızı siz daha iyi bildiğiniz için içinize sinmemiş sanki bir türlü bu durum ve böyle bir tepki vermişsiniz. Yakında çıkar kokusu sanırım iyice.
Eskiden böyle görüşelim edelim yok Ankara'ya geleyim gibi durumları yoktu, şu son 2 gündür üst üste yani siz olsanız kıllanmaz mısınız?
Ne değişik insanlar var yahu! Büyük konuşmak gibi olmasın da yakın arkadaşımın eski sevgilisine karşı bir his hayatta beslemezsin. Olan oldu diyelim, aşkımdan ölsem de sevgilim olmazdı o kişi.Eskiden böyle görüşelim edelim yok Ankara'ya geleyim gibi durumları yoktu, şu son 2 gündür üst üste yani siz olsanız kıllanmaz mısınız?
Çok iyi yapmışın kız resmen adamı gör diye seninle buluşmaya çalışıyoBugün tekrar yazdı bana, aranıyorlar belli ki. "Astoria naber, haftaya Ankara'ya geliyorum görüşelim" diye. Benim şalterler attı tabi artık. "X bilerek mi yapıyorsun?" dedim, "Neyi canım?" dedi. "Yüzüne vurmayayım, kendisinden öğren dedim ama öğrenmeye niyetin yok belli ki ya da bilerek yapıyorsun. Burak benim sana bahsettiğim takıntılı olan eski sevgilim, size mutluluklar dilerim ama beni defalarca rahatsız ettiğini bildiğin biriyle çift olarak görüşme gibi bir niyetim yok. Anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedim. "Nasıl yaa, o Burak bu Burak mı?" dedi. "Bilmiyormuş numarası yapma, bunca zamandır görüşesin yoktu, sevgilin olduğundan beri mi görüşesin tuttu?" dedim. "Astoria özür dilerim" yazdı engelledim. Telefon etti, açmadım. Sinirlendim ama ne yapayım.
Bugün tekrar yazdı bana, aranıyorlar belli ki. "Astoria naber, haftaya Ankara'ya geliyorum görüşelim" diye. Benim şalterler attı tabi artık. "X bilerek mi yapıyorsun?" dedim, "Neyi canım?" dedi. "Yüzüne vurmayayım, kendisinden öğren dedim ama öğrenmeye niyetin yok belli ki ya da bilerek yapıyorsun. Burak benim sana bahsettiğim takıntılı olan eski sevgilim, size mutluluklar dilerim ama beni defalarca rahatsız ettiğini bildiğin biriyle çift olarak görüşme gibi bir niyetim yok. Anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedim. "Nasıl yaa, o Burak bu Burak mı?" dedi. "Bilmiyormuş numarası yapma, bunca zamandır görüşesin yoktu, sevgilin olduğundan beri mi görüşesin tuttu?" dedim. "Astoria özür dilerim" yazdı engelledim. Telefon etti, açmadım. Sinirlendim ama ne yapayım.
Bence bilmiyor olsa özür dilerim gerçekten bilmiyordum gibi bir şey yazardı. Fakat sadece özür dilerim yazmış. Yani bu bildiğini, kabul ettiğini kanıtlar gibiFevri olmuş biraz :)
Gerçekten haberi olmayabilir.
Senin ex in b.k yemesi olabilir...
Kızın Ankara’lık bir durumu yoktu, artık ex sayesinde vardır.
Kız haberdar değildir, ex ona iyi işte gitmişken çift görüşelim demiştir seninle karşılaşmak
İçin.
Bilemedim.
Ex bu kadar plan yapamayacak kadar amip öyle değildir diyorsan,
Yada Kızın bildiğinden eminsen iyi yapmışsın.
Ben bilmediğini düşünüyordum ama bu konuşmadan sonra bilerek yaptığını düşünmeye başladım. Ama şöyle bir durum da olabilir, sana bir an önce bu durumu bildirmek istiyor belki , senin bilmediğinden dolayı huzursuz olabilir ve o yüzden sana duyurmak için yapıyor olabilir bilmiyorum numarası ile, kötü niyetli olmayabilir.Bugün tekrar yazdı bana, aranıyorlar belli ki. "Astoria naber, haftaya Ankara'ya geliyorum görüşelim" diye. Benim şalterler attı tabi artık. "X bilerek mi yapıyorsun?" dedim, "Neyi canım?" dedi. "Yüzüne vurmayayım, kendisinden öğren dedim ama öğrenmeye niyetin yok belli ki ya da bilerek yapıyorsun. Burak benim sana bahsettiğim takıntılı olan eski sevgilim, size mutluluklar dilerim ama beni defalarca rahatsız ettiğini bildiğin biriyle çift olarak görüşme gibi bir niyetim yok. Anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedim. "Nasıl yaa, o Burak bu Burak mı?" dedi. "Bilmiyormuş numarası yapma, bunca zamandır görüşesin yoktu, sevgilin olduğundan beri mi görüşesin tuttu?" dedim. "Astoria özür dilerim" yazdı engelledim. Telefon etti, açmadım. Sinirlendim ama ne yapayım.
Bence bilmiyor olsa özür dilerim gerçekten bilmiyordum gibi bir şey yazardı. Fakat sadece özür dilerim yazmış. Yani bu bildiğini, kabul ettiğini kanıtlar gibi
Eskiden böyle görüşelim edelim yok Ankara'ya geleyim gibi durumları yoktu, şu son 2 gündür üst üste yani siz olsanız kıllanmaz mısınız?
sumru sen bilirsin taktik versene nasil kendime tavlarim adamı ,yatakta nasi sumru iyi miBu konuyla alakalı bir anım var hatta
Bak bundan 2 sene evvel internet üzerinden bir çocukla tanıştık. Çocuk öğretim görevlisi falandı. Yrd doc olacaktı kısa süre sonra , aynı şehirde doktora yapıyordu benimle. Gelip gittikçe görüşmeye , samimi olmaya başladık.6-7 görüşme sonra Biraz yakınlaştık ki , bana benden hoşlandığını , sevgili olmamaızı falan söyledi..(ben de epey hoşlanıyorudm)bir gün bana eski sevgililerinden, kendini çok beğenmiş şekilde bahsetti. İşte şöyle güzel kızlarla çıktım falan gibi. Ben de huylandım ( eskiden ne zekiymişim) bıraktım. Neyse bir müddet sonra bunun hiç alakasının olmadığı bir arladaşımın istagramında takip edildiğini gördüm. Kızla da orta- üst arası bir samimiyetimiz var.bu çocukta daha evvel kızla fotolarımızı watsaptan falan görmüştü. Kızı aradım, dedim nereden tanışıyorsunuz? İnstagramdan dedi. Ben de çocukla görüşmelerimizi , vs anlattım. Karşılıklı birbirimizden hoşlandığımızı, flört ettiğimizi falan söyledim. Zannettim ki siler ... yaaaa sumru dedi bence çok tatlı bir çocuk. Bitiyorum sarı saçlarına , hele eğitim duruöu falan ,, çok beğendim onu . Cuma günü ilk buluşmamız olacak ne giyeyim sence dedi???
Ben şok tabi . Bir daha kızla konuşmadım. Kıskanç bir yapım var , karşılıklı hoşlantı yaşadığım birini bile kaldıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?