Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Ne kadar karaktersizmis arkadaşın inanılır gibi değil. Ne yapmaya çalışıyor hic anlamadım rezillik.

Çok baskın olmamakla birlikte bana da arkadaşınızın biliyor olma ihtimali daha yüksek geliyor, özellikle üstünüze geliyor gibi bir havası var ki arkadaşınızı siz daha iyi bildiğiniz için içinize sinmemiş sanki bir türlü bu durum ve böyle bir tepki vermişsiniz. Yakında çıkar kokusu sanırım iyice.

Eskiden böyle görüşelim edelim yok Ankara'ya geleyim gibi durumları yoktu, şu son 2 gündür üst üste yani siz olsanız kıllanmaz mısınız?

senin adını “çilekeş astoria” koyuyorum artık

bi rahat bırakın şu kızı ya.. kesinlikle haberi var ve bilerek yaptılar. ayrıca aklıma şey takıldı, exle yanılmıyorsam 3-4 yıllık birlikteliğiniz vardı mutlaka sosyal medya hesabınızda fotoğraf falan koymuşsundur kız da kesinlikle biliyor ve gördü. çok iyi yapmışsın bu ex seni rahat bırakmıyorsa, sen umursama istediğini verme ona aynen devam

Eskiden böyle görüşelim edelim yok Ankara'ya geleyim gibi durumları yoktu, şu son 2 gündür üst üste yani siz olsanız kıllanmaz mısınız?
Ne değişik insanlar var yahu! Büyük konuşmak gibi olmasın da yakın arkadaşımın eski sevgilisine karşı bir his hayatta beslemezsin. Olan oldu diyelim, aşkımdan ölsem de sevgilim olmazdı o kişi.
Ne bileyim ya değişik geliyor böyle olması. Ben ikisinin sevgililiğinin göstermelik olduğunu düşünüyorum. En azından bir taraf öylesine takılıyordur, gıcıklığına yani. Ayrılık fazla uzak değil.
Tabii bunların asıl konuyla ilgisi yok belki ama fikrimi söylemek istedim.

Üzücü tabi ama neyse ki bir düşman kendini belli etmiş oldu gerçekten durum böyleyse...
Ex işe yarıyor aslında bir yandan ama yine de inşallah peşinizi bırakır artık.
Kendine yediremiyor bir türlü durumu huzursuz etmek için yer arıyor resmen.

Çok iyi yapmışın kız resmen adamı gör diye seninle buluşmaya çalışıyo

Fevri olmuş biraz :)
Gerçekten haberi olmayabilir.
Senin ex in b.k yemesi olabilir...
Kızın Ankara’lık bir durumu yoktu, artık ex sayesinde vardır.
Kız haberdar değildir, ex ona iyi işte gitmişken çift görüşelim demiştir seninle karşılaşmak
İçin.
Bilemedim.
Ex bu kadar plan yapamayacak kadar amip öyle değildir diyorsan,
Yada Kızın bildiğinden eminsen iyi yapmışsın.

Bence bilmiyor olsa özür dilerim gerçekten bilmiyordum gibi bir şey yazardı. Fakat sadece özür dilerim yazmış. Yani bu bildiğini, kabul ettiğini kanıtlar gibi

Ben bilmediğini düşünüyordum ama bu konuşmadan sonra bilerek yaptığını düşünmeye başladım. Ama şöyle bir durum da olabilir, sana bir an önce bu durumu bildirmek istiyor belki , senin bilmediğinden dolayı huzursuz olabilir ve o yüzden sana duyurmak için yapıyor olabilir bilmiyorum numarası ile, kötü niyetli olmayabilir.
Bir de şöyle düşündüm, örneğin, durup dururken bir arkadaşım bana, bilerek mi yapıyorsun dese, neyi canım demem, o an şaşırıp neyi derim sadece, o an şaşırdığı, anlam veremediği bir an olmalı zaten, bir de sonuna canım kelimesini eklemesi bana rol olduğunu düşündürdü. Bilmiyorum belki çok saçma bir bakış açısı :) ama öyle geldi bana.

Bence bilmiyor olsa özür dilerim gerçekten bilmiyordum gibi bir şey yazardı. Fakat sadece özür dilerim yazmış. Yani bu bildiğini, kabul ettiğini kanıtlar gibi

İşte eski erkek arkadaş kandırmaya yetenekli biri ise de kandırdıysa kız şok olmuştur.
Ne diyeceğini bilememiştir.

Yoksa bile isteye daha önce problem yaşamadığı bir arkadaşına böyle bir şey neden yapsın?
Bir sebebi olmalı.
Kıskançlık vs demeyin, bunun altı pek dolu olmaz, ayrı şehirlerde yaşayan, farklı alanlarda çalışan iki genç kadından bahsediyoruz.
Ortak paydası yada kıyaslanacakları bir durum pek yok Astoria ile.

Eski sevgilinle yakın arkadaşın tencere kapak olmuşlar.
Bu kadar karaktersizlik ancak bu kadar uyum sağlar demek ki. Her ikisinin de kuyruk acısı varmış demek ki seninle. Eski sevgilin kullanıyor belli ki kızı, kızda salak gelmiş tava :)

Gül geç. Her yerden engelle her ikisini de.

Benim de geçmişte böyle vakalarım olmuştu. Konuştuğum tanıştığım iki erkekte ben olmaz görüşmeyelim diyince bana çok yakın olmayan ama ortalama düzeyde samimi olduğum iki farklı kıza yazmışlardı vaktinde. Bence bu devirde erkekler bir kaç gruba ayrılıyor, bu da o gruptan biri. Sana ulaşmak için, seninle tekrar karşılaşmak, ya da ‘herkes arafından istenen erkek’ olduğunu göstermek için sevgilin tarafından bilerek yapılmış bir proje bu. O kız da yem. Bunu bile bile katlanıyor olabilir: sevgilin yakışıklı ya da mevkisi iyi paralıdır bilemem, ya da bilmiyordur, kekleniyordur o da.

Eski takintili arkadasinla bu kiz kanka olup seni kiskandirmak ve gorusmek icin boyle bir tezgah yapmislar gibi geldi.

Kimse bu denli salaga yatip ay sevgilime bak diye foto yollamaz baska amacli bence.

Bu konuyla alakalı bir anım var hatta

Bak bundan 2 sene evvel internet üzerinden bir çocukla tanıştık. Çocuk öğretim görevlisi falandı. Yrd doc olacaktı kısa süre sonra , aynı şehirde doktora yapıyordu benimle. Gelip gittikçe görüşmeye , samimi olmaya başladık.6-7 görüşme sonra Biraz yakınlaştık ki , bana benden hoşlandığını , sevgili olmamaızı falan söyledi..(ben de epey hoşlanıyorudm)bir gün bana eski sevgililerinden, kendini çok beğenmiş şekilde bahsetti. İşte şöyle güzel kızlarla çıktım falan gibi. Ben de huylandım ( eskiden ne zekiymişim) bıraktım. Neyse bir müddet sonra bunun hiç alakasının olmadığı bir arladaşımın istagramında takip edildiğini gördüm. Kızla da orta- üst arası bir samimiyetimiz var.bu çocukta daha evvel kızla fotolarımızı watsaptan falan görmüştü. Kızı aradım, dedim nereden tanışıyorsunuz? İnstagramdan dedi. Ben de çocukla görüşmelerimizi , vs anlattım. Karşılıklı birbirimizden hoşlandığımızı, flört ettiğimizi falan söyledim. Zannettim ki siler ... yaaaa sumru dedi bence çok tatlı bir çocuk. Bitiyorum sarı saçlarına , hele eğitim duruöu falan ,, çok beğendim onu . Cuma günü ilk buluşmamız olacak ne giyeyim sence dedi???

Ben şok tabi . Bir daha kızla konuşmadım. Kıskanç bir yapım var , karşılıklı hoşlantı yaşadığım birini bile kaldıramadım

sumru sen bilirsin taktik versene nasil kendime tavlarim adamı ,yatakta nasi sumru iyi mi

Adım gibi eminim kız biliyordu ayrıca isim benzerliğinin ilk aklına gelen şey olması da normal değil benim sevgilim olcak çok mutlu olcam arkadaşımla paylaşacağım ilk şey eski sevgilisiyle aynı adı taşıdığı bu tarz olayı yaşamıştım ben de tek sebebi kıskançlık güzel bir kadınsan işinde başarılıysan o birlikte okuduğunuz süre boyunca içten içe bilenmiş ve eline ilk geçen fırsatta canını yakmak istemiş malesef biz kadınlar bu kıskançlık olayını aşamıyoruz çok kötü acınası bir duruma sokmuş kendini artıkçı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…