Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

canlı canlı görmediyse belki hatırlamamış olabilir.. ya da bilerek hatırlamamış gibi de yapabilir. sen söylediğinde aaa haberim yoktu diyip saf ayağına yatmak. her şerde bir hayır vardır. demekki o arkadaşınla da vakti gelmiş bitmesi gerekiyormuş dostluğunuzun böyle düşün

iyi yapmışsın canım

İnsanlar gercekten cok cok enteresan oluyorlar.. nasıl aynı dunyada yasıyoruz anlamak zor.
Simdi kendimi senin yerine koydumda Astoria ben olsam hic tepki vermez engeller gecerdim sanırım. Nedense bu vb olaylar basıma gelince (cok acı tecrubeler yasadım zamanında) olay hic olmamıs gibi devam etmeyi iletisimi sıfırlamayı tercih ediyorum. Rahatsız etmeye devam ederse ettigiher numarayı engelliyorum, ulasılmaz oluyorum bir nevi.. Ve sanki o olayları hic yasamamıs o kisilerle hic tanısmamıs gibi beynimi sıfırlıyorum.. Dogru mu yapıyorum senin yorumun ne olur bilemiyorum ama yaptıgımdan hic pisman olup keske demedim..

astoria onu bunu boşver de sevgilinle aran nasıl,keyfin yerinde mi,nasıl gidiyo? Boşver zaten herkes belasını bulmuş zaten engelle heryerden ve konuyu kapat derim ben Bu boş kafalı insanların kafanı meşgul etmesine izin verme

İyiyiz ya, zaten onunla iyi olmasak şu yaşadıklarımı kaldıramazdım galiba. Onun karşılıksız ve sorgusuz bir desteği, ilgisi var. Yani hiç neyin var diye sormadan mutsuz olduğumu anladığı zaman ilgi gösterip kafamı dağıtmaya çalışıyor, bu benim için çok rahatlatıcı oluyor yani kendimi açıklamaya çalışmamak.

İkisi ile de tüm bağını kopar, asla ve asla sana ulaşamasınlar.

ya bence bilmiyor olabilir, ama böyle dusunmeni saglamak icin de salak salak konusmus da olabilir. bence kız sinsi, sen onun kötü niyetli oldugunu dusunme diye de bu sekilde salaga yatarak bilmiyorum muhabbeti yaptı. böylece sen onun bilmedigini dusunursun diye
ben de cunku ciddi ciddi bilmiyor diye dusundum basta ama hicbir kız bu kadar salak olamaz

Biliyormuş canım.

Süper çok sevindim Bence ona da böyle şeylerden bahsedip kafasını bulandırma.. Bu konuyu da burda kapat.. Bazı teorilerim vardı ama üstünde çok düşünmedim.. Artık sen de düşünme çünkü bunların amacı zaten seni huzursuz etmek Sen zaten biliyosun durumu.. O yüzden onlara istediklerini verme

Öylelerdi. Burak onun çalıştığı şehre gidip onun çalıştığı yerde işe başlamış. Artık süreci bilemiyorum nasıl gelişti.
Anladim...hani dedim belki bir ihtimal burak kiza demistir astoriayi kiskandirirsak belki barisiriz diye...cunku aklim almiyor sana niye gelip hemen söyledi?

Ya kiz harbi seni vaktinde epey kiskandı icten ice ...simdi gelip baakk seninki beni secti demek istiyor

En ihtimal ise bunun oyun olması...

ikinizin de sevgilisi varmış neye üzüldün...yaşanmış geçmiş bitmiş...ben de bunu anlayamıyorum bir insanla birlikte olunca ambargo mu koyuyorsunuz arkadaşınızı görmüyormuşsunuz bile...liseli ergenler gibi olmuşsunuz

benim üniversite arkadaşlarım evlenip yakınıma geldi ama öncesinde fotoğraf birkaç defa atmalarına rağmen tanımıyordum
eşkerini ki onlardan biri kızdı hatta snaa o kadar fotoğraf attım niye tanıyamadın diye
dedim senin sevgilini mi inceleyeceğim ben bir kere görüp siliyorum resimi niye telefonumda tutup da dönüp dönüp bakayım dedim

bence bilmiyordurlar çünkü bu kadar kısa sürede tanıştığı adamın niye fotğrafını atsın

Burak hastalıklı bir tip. Fox Tv'de bir dizi vardı. Cesur diye bir karakter. Bir an o canlandı gözümde. Burak bile bile kız ile aynı şehre taşınıp aynı iş yerinde çalışmaya başladı. Sizi rahatsız, huzursuz etmek için ki amacına ulaşmış. Eski arkadaşınız da bunu yedi ve Burak'ın tuzağına düştü. Burak aslında onu sevmiyor. Sizi rahatsız edemediğini anladığında kızdan vazgeçecektir. Vazgeçemese bile bedenini kullanıp o şekilde sizden öç almaya çalışacaktır. Huzursuz olmadığınızı hissettirip tüm iletişimi kesin.

Hanımefendi durumun ambargo koymakla falan alakası yok, sanki ben benden başkasıyla olamaz gibi bir şey mi demişim nereden çıkartıyorsunuz şöyle şeyleri anlamıyorum. İstediği kişiyle beraber olabilir, benim buradan arkadaşımın tavrına üzüldüğümü çıkarmak zor bir şey değil. Saldırgan yorum yapıp insanları üzerek mutlu mu oluyorsunuz anlamadım.

O kadar bile bile gittiğini sanmıyorum da tesadüfen tanışmış olabilirler. Eğer bile isteye gittiyse ben 4 sene hiç mi hiç tanıyamadığım için kendime çok kızarım. Hoş zaten tanıyamamışım ya.

Ya evlenseydin arkadaşlarında gözü olacakmış o manipülasyon yapıyor ya
Al sana manipülasyon un kralı
Size bunla gelen olursa elinizde koz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…