İnanılmaz abartmışsınız, eşinizle sevgiliyken olmamış sanırım değil mi? Yani ilişkiniz varken başkalarıyla flört etmediniz? Hali hazırda adayları değerlendirmişsiniz gibi anladım ben. Suçlu psikolojisine girmeniz hata adam şimdi sizi aldatsa anca içi soğur o seviyeye getirmişsiniz olayı. Eşinizi aldatmadıysanız ve o bu şekil kompleks yapıyosa gitsin psikolojik destek alsın, özgüven sorunlarını yensin. Hayatınızı böyle zehir etmeye hakkı yok ne demek gezemiyoruz bazı şehirler bilmem ne, yahu insanlar yıllarca evli kalıyor boşanıyor tekrar evleniyor, evliyken yaptığı şeyleri yapmayacak mı? Gezmeyecek mi? Ne saçma bi düşünce. Karşınıza alın konuşun güven sorunu varsa ayrılsın yoksa saçma triplere girmesin.
Ben 20 yaşında yoktum atandığımda ve sizin gibi sürekli teklif eden, kahveye yemeğe çıkmak isteyen kişiler oluyodu, belli seviyede bi kahve içiyodum. Eşimde arkadaşımdı(kanka değil aynı sektör tarzı) başta beni ayartana kadar bana olan ilgininde farkındaydı hatta bana bakmazsın sanmıştım dedi cool yapıyodu bende ona tutulmuştum bu kadar ilgi varken neden bir tek onun ilgisini çekmiyorum ne şansızlık demiştim
şimdi tutup 20 yaşında sana ilgi vardı sen kahve içtin triplerine girse ne alaka derim yani tabi ben saklamadım eşimle görüşünce ilan edip herkesin önünü kestim. Sizin o kısımları tam anlamadım açıkcası?