bu arada ben akşam şu yoğurt zencefil zerdeçal tarçın olayına gircem göbeğimi indiriyodu o
maşallah canım sen 1 kilo vermişssin p.tesiden bu gune kadardünkü menüm
sabah
yarım omlet
5 zeyin , peynir
yeşillik
öglen
1 dlm lazanya kıymalı
yarım ay şeklinde karpuz
2 ymk barbunya zeytinyagı
akşam
3 ceviz
1 kaase yogurt
45 dk bantta yrüme
2,5 lt su
maşallah canım sen 1 kilo vermişssin p.tesiden bu gune kadar
En azından kilo almamışsın bunada şükür gruba takılmak mesajları okumak menü yazmak insanı çok motive ediyor sürüden ayrılanı kurt kaparmış hergün buraya takılırsak azar azarda olsa kilo veririz disipline oluruz inşallahgünaydın kızlar 68,50 kilo kaybım yok çünkü boğazımıda tutamıyorum
Kilo bildirimi yapayım
Bu topikte başlangıç kilom:84.9
Güncel kilom:82.4
3 günlük kilo kaybım :2.5
Çok mutluyum ramazanda verdiğim kiloya düştüm
Bir kaç günde 500 gr gitmiş ne güzel iştebu arada ben akşam şu yoğurt zencefil zerdeçal tarçın olayına gircem göbeğimi indiriyodu o
ÇOK İYİ GİTMİŞ MAŞALLAHH
Teşekkür ederimBENMDE AKŞAM YEMEGİM KURUYEMİŞ VE YOGRT BENDEMİ DENESEM ACABA
Bir kaç günde 500 gr gitmiş ne güzel işteşu yoğurt kürüne bende başlıycam ama hep unutuyorum birbirimize hatırlatabiliriz akşamları
tamam canım şu an smoothimi içiyorumCANIM ASLINDA SENDE VÜCUDUNU İYİ TANIYORSUN.NE KİLO VERDİRİYOR BİLİYORSUN.SMOTİNİDE UNUTMA :) ÖĞLEN BENDE YAPACAM
bende içtim ama tarçın dışında baharat koymadım.tok tutuyormuş gercektentamam canım şu an smoothimi içiyorum
sağol canım..evet süper gidiyorsun sende.tebriklerrcanım tekrar hayırlı olsun topiğin.
güncel kilom 78,1 kg ayy 500 gr vermişim
bende yoğurt denemeyi düşünüyorum canım.ama yanında birazda tutan şey olmali gibi geldi bana.yoksa dayanamam ben yaaBENMDE AKŞAM YEMEGİM KURUYEMİŞ VE YOGRT BENDEMİ DENESEM ACABA
valla çok iyi ya.benimde 200 gramım kaldı hemencik verdik sayılır aldıklarımızı.maşallah bizeKilo bildirimi yapayım
Bu topikte başlangıç kilom:84.9
Güncel kilom:82.4
3 günlük kilo kaybım :2.5
Çok mutluyum ramazanda verdiğim kiloya düştüm