Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAYIRLI OLSUN TEKRAR CANIMHeyoo kızlar nolmuşsunuz böyle herkes kopmuş gitmiş. zarya kuzuum gelde toparla buraları :)
Bende dört ayda bir kilo aldım çok şükür. Böyle iyi gidiyor ama almaya başlıcam gibi :)
Bu arada kızımız geliyormuş yeni öğrendik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarınızı maşallahınzı eksik etmeyin. Arada bakıcam öpüyorum hepinizi
YAVVV NERELERDESİN SEN NE HALE GELDİM BEN GÖRMELİSİN İYİCE ŞİŞTİM TUTAMIYORUM BOĞAZIMI. GAZA GETİR BİZİDE YENİDEN BAŞLAYALIM ARTIK.KIZLAR MERHABALARRRRR.İŞTE GELDİM BURDAYIM.. YOKTUM UZUN SÜREDİR ARADI GİRİP BİR KAÇ BİŞEY YAZMAK DIŞINDA PEK GİREMEDİM.TATİL BİTTİ BENİM .P.TESİ İŞ BAŞI YAPTIM.DERKEN TARTILDIM VE BENDE BAYA KİLO ALMIŞIM.AMA 3 GÜNDÜR DİKKAT EDİYORUM KENDİME HIZLI ALDIĞIM KİLOLARI HIZLI VERMEK İÇİN.ŞİMDİ İSTERSENİZ TEKRAR CİDDİ CİDDİ BAŞLAYALIM.BENİM YIL SONU BİTMEDEN ACİLEN KİLO VERMEK İSTİYORUM.BU SEFER AZİMLİYİM.HAYDİ BAKALIM CUMA GÜNÜ TEKRAR ALICAM BAŞTAN KİLOLARIMIZI... OKYY
YAVVV NERELERDESİN SEN NE HALE GELDİM BEN GÖRMELİSİN İYİCE ŞİŞTİM TUTAMIYORUM BOĞAZIMI. GAZA GETİR BİZİDE YENİDEN BAŞLAYALIM ARTIK.[/QUOTE
Canim aslinda motivasyon eksikligi bendede var suan.67 kiloyum.ama iyicr bende dagildim.napacam bilmiyorum yiyorum bende.daha baktim tam istedigim kiloya gelemedim. gebelik icin ugrasiyorum.oncekinde 20 kilo almistim.bu sefer 67 ile basladim diye kendime alacagim kiloyu baya bi kistim.yani 10 kilo alsam yeter vsss belki teselli bu benim dusundugum.bilmiyorum.opuyorum sizleri
günaydın kızlar toparlanma vakti gelmedi miYazım, reklamin yazdigi yazidaki alintinin icinde olmusya :)