Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reklam merhaba nasıl gidiyor diyetgünaydın kızlar hiç sesiniz çıkmıyor zarya nerelerdesin
merhaba canım iyi gidiyor zayıflamaya devam . sen nasılsın diyettemisin kaç kilo oldunreklam merhaba nasıl gidiyor diyet
dün sordun diye yazdım canım ama benle hiç ilgilenmemişsin :)günaydın kızlar hiç sesiniz çıkmıyor zarya nerelerdesin
DUR KIZ KISKANMA HEMEN :)dün sordun diye yazdım canım ama benle hiç ilgilenmemişsin :)
bu arada benim diyet şu an yolunda maşallah diyim
MERHABA CANIM.. ASLINDA KAÇ GÜNDÜR AŞIRI YOĞUN CALISIYORUM. HAFTASONU 6 GUNLÜĞÜNE TTAİLE CIKICAM.İŞLERİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUM...günaydın kızlar hiç sesiniz çıkmıyor zarya nerelerdesin
.PARDON CANIM GÖZÜMDEN KAÇTI yoksa yazardım. yarına görücez nasıl yolunda gittiğini :))dün sordun diye yazdım canım ama benle hiç ilgilenmemişsin :)
bu arada benim diyet şu an yolunda maşallah diyim
OOO ZARYA HANIM GELMİŞLER. dikkat et tatilde fazla kaçırma.gerçi gelince çabuk toparlarsın. Bende ödem durumdayım şiş halde geziyorum :)) balon misali oldum hafta veririm herhalde kiloyuMERHABA CANIM.. ASLINDA KAÇ GÜNDÜR AŞIRI YOĞUN CALISIYORUM. HAFTASONU 6 GUNLÜĞÜNE TTAİLE CIKICAM.İŞLERİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUM...
BU ARADA NASIL GİDİYOR SENİNDE.BENİM MAŞALLAH DİYEYİM. 3 AKŞAM SADECE 1 KASE PULBİBERLİ YOGURT YEDİM.ÇOK FAYDASI OLDU TAVSİYE EDERİM.BENİM KİLO VERMEM DURMUŞTU HATTA GECEN HAFTA ALMIŞTIM AMA BU HAFTA YARIN BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLCAK İNŞALLAH.TATİLDEN SONRADA 2 3 AKŞAM YOĞURT YİYCEM ÇOK İŞE YARIYOR.KİLO VERMESİ DURAN DENESİN HEMEN FAYDA EDİYOR GÖRECEKSİNİZ
:)) CANIM ÖDEM VARSA BOL SU İÇ.BİDE YARIN HEMEN SABAH KALKAR KALKMAZ TARTILMA.KALHVALTI YAPMADAN ÖNCE TARTIL.ÇUNKU SABAH ÖDEMİ HEMEN ATAMIYOR VUCUTOOO ZARYA HANIM GELMİŞLER. dikkat et tatilde fazla kaçırma.gerçi gelince çabuk toparlarsın. Bende ödem durumdayım şiş halde geziyorum :)) balon misali oldum hafta veririm herhalde kiloyu
suyu zaten çok fazla içiyorum 3 lt içiyorum ama malesef yinede ödem oluyor.:)) CANIM ÖDEM VARSA BOL SU İÇ.BİDE YARIN HEMEN SABAH KALKAR KALKMAZ TARTILMA.KALHVALTI YAPMADAN ÖNCE TARTIL.ÇUNKU SABAH ÖDEMİ HEMEN ATAMIYOR VUCUT
çok heyecanlı gördüm seni :)) 66 gördün demekki bu hafta hadi iyisin yine maşallah :))AYY BEN LİSTEYE BİAN ÖNCE YAZMAK İSTİYORUM BU HAFTAMI :)
TUZUMU KACIRIYORSUN YOKSAsuyu zaten çok fazla içiyorum 3 lt içiyorum ama malesef yinede ödem oluyor.
YOK CANIM. REGL OLMADAN BÖYLE OLUYORUMTUZUMU KACIRIYORSUN YOKSA
GİBİ GİBİ ANLADIN SEN..ARKASI YARIN :)çok heyecanlı gördüm seni :)) 66 gördün demekki bu hafta hadi iyisin yine maşallah :))
YEDİKLERİNDEN OLABİLİR BAZEN YEDİKLERİMİZİ HAZMEDEMİYORUZ. 66' GÖRÜCEZ UMUTLUYUM SENDEN BU HAFTAGİBİ GİBİ ANLADIN SEN..ARKASI YARIN :)
GECEN HAFTA Bİ GARİP ÖDEM OLDU BENDE Bİ YÜKSELİŞE GEÇTİM BİŞEY YAPMADIĞIM HALDE +700 LE KAPATMISTIM.BU HAFTA HAKKIM OLSUN DEMİ AMA
Ahaha tamam canım inş bakalım :)MAVMAVV SENDE ŞU 65 İN AŞAGISINA Bİ İN ARTIK.HELEDE BANA DAHA SAKIN 66 YADA 65.5 YAZDIRMAYASIN LİSTEYE.YAZMAM :))
Şaka yaptım yaw artık samimi olduk :)).PARDON CANIM GÖZÜMDEN KAÇTI yoksa yazardım. yarına görücez nasıl yolunda gittiğini :))