- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
tam 2 kg aldım.CANIM HOŞGELDİN KAÇ KİLO ALDIN. HIZLI ALDIN VERİRSİN İNŞALLAH HEMEN.1 HAFTADA DİKKATE T HEMEN KENDİNE GİDER ÇABUCAK
bende hemen veririm inşallah düşüncesindeyim(fakir tesellisi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam 2 kg aldım.CANIM HOŞGELDİN KAÇ KİLO ALDIN. HIZLI ALDIN VERİRSİN İNŞALLAH HEMEN.1 HAFTADA DİKKATE T HEMEN KENDİNE GİDER ÇABUCAK
günaydın kızlar. regl oldugu için ödem tutmusundur. bitince verirsin mutlakamerhaba kızlar valla sizin sonuçlar süper ben de kesin 500g vermişim diyodum ama sabah +500 ile uyandım yine 66 kilo olmuşum
bugün regl oldum sanırım onun etkisiydi çünkü sabah alyans parmağıma girmedi yani öyle düşünün
valla size maşallah diyorum kendime de uyuz oluyorum
Aslinda sabah uyanir uyanmaz degilde 1 saat sonra tartilmak en mantiklisi.ilk etapta odem olabiliyor yanlis sonic veriyormerhaba kızlar valla sizin sonuçlar süper ben de kesin 500g vermişim diyodum ama sabah +500 ile uyandım yine 66 kilo olmuşum
bugün regl oldum sanırım onun etkisiydi çünkü sabah alyans parmağıma girmedi yani öyle düşünün
valla size maşallah diyorum kendime de uyuz oluyorum
Verirsin bende verdiklerimi almistim.tekrar 1 haftada vermistimtam 2 kg aldım.
bende hemen veririm inşallah düşüncesindeyim(fakir tesellisi :))
Aynen canım bira daha sıkı tutmamız lazım sanırım yoksa süreç uzadıkça hevesimiz kırılabilirCanim bende artidayim.canim sıkkın benimde.sabah ekemksiz kahvalti ve oglen ben yiycem ekmeksiz yemek.aksamlarida sadece pulbiberli yogurt yiycem.bakalim aksam yemezsem daha iyi olur gibi geldi
Yerimizde saymak cok gicik bir durum.bi seyler yapmak lazim.
günaydın canım. şöyleki yediklerini ciddi anlamda kısmıssan ondan olabilir.çunku benimde öyle.günaydın kızlar bu hafta heryerim agrıyor dikkat ediyorum yediklerime ama kendimi kötü hissediyorum.
regl olcam haftasonu o yüzden halsizim canım.günaydın canım. şöyleki yediklerini ciddi anlamda kısmıssan ondan olabilir.çunku benimde öyle.
nasıl varmı vermeler bu hafta.gecen hafta maşallahın vardıregl olcam haftasonu o yüzden halsizim canım.
yok bu hafta vermedim ama mevcut durumu koruyorum :) sanırım ödem yzüüm gözüm şişnasıl varmı vermeler bu hafta.gecen hafta maşallahın vardı
BU HAFTA KAÇIRMADA ÖDEMDE HAFTAYA BİTER BİDE VERDİKLERİN KİLOLARINLA BAYA ATAK YAPARSINyok bu hafta vermedim ama mevcut durumu koruyorum :) sanırım ödem yzüüm gözüm şiş
İNŞ. CANIM ŞUANA KADAR HERŞEY KONTROLÜMDEBU HAFTA KAÇIRMADA ÖDEMDE HAFTAYA BİTER BİDE VERDİKLERİN KİLOLARINLA BAYA ATAK YAPARSIN