Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim canim sıkkın 500 gram fazla almis goruniyorum.ama neyse onuyazacaz artik.okadar dikkat ettim nasil aldim anlamadimGÜNAYDIN kızlar ne durumdasınız yarına hazır mıyız.
ödem tutuyor olabilirsin canım yada suyunu yeterli içmiyorda olabilirsin.Insan yemegi az yiyince alirmi yahuu.yesem icim yanmaz.ama bozmadim yinede kendimi yemeye vermedim.bide versem aylardir emekler bosa gider.
ödemlik durumda yok ya.anlamadım gitti.yarına artı yazmam üzecek beni.neyse sağlık olsun .bakalım artık önümüzdeki maçlara bakacazzödem tutuyor olabilirsin canım yada suyunu yeterli içmiyorda olabilirsin.
HIZLA SANA yaklaşmak istiyorumödemlik durumda yok ya.anlamadım gitti.yarına artı yazmam üzecek beni.neyse sağlık olsun .bakalım artık önümüzdeki maçlara bakacazz
Hadi bakalim rast geleHIZLA SANA yaklaşmak istiyorum
SÜPER TEBRİK EDERİM SENİ.BENİDE GEÇTİN.HIZLI ÇIKTINgünaydın kızlar geçen hafta 67,90 bu hafta 67,00 -900
VALLA 800 GRAMDA COK İYİ MAŞALLAHGünaydın geçen cuma 87.6 bu cuma 86.8 kısaca 800 gr ama hafta ici 86,5 görmüştüm
aynen valla bende çok sevindim daha çok motive oluyorum. bu haftada en az 500 gr versem yeterli.SÜPER TEBRİK EDERİM SENİ.BENİDE GEÇTİN.HIZLI ÇIKTIN
sen ne durumdasın tartıldın mıSÜPER TEBRİK EDERİM SENİ.BENİDE GEÇTİN.HIZLI ÇIKTIN
E TABİ TARTILIP TOPİGEDE YAZDIMYA.OKUMUYOMUSUN YAZIKLARIMIZI :)sen ne durumdasın tartıldın mı
ŞİMDİ OKUDUM CANIM maşallahın var seninde :) hadi bu hafta sen bana yetişmeye çalış :)E TABİ TARTILIP TOPİGEDE YAZDIMYA.OKUMUYOMUSUN YAZIKLARIMIZI :)
BU MOTİVASYONLA SENİ TUTABİLENE AŞK OLSUN CANIM .ÇOK İSTİKRARLI GİTTİN BU SEFER.RAMAZANDA BİLE BÖYLE ZAYIFLAMADIN.AMAN MAŞALLAH DİYEYİMDE NAZAR OLMASINŞİMDİ OKUDUM CANIM maşallahın var seninde :) hadi bu hafta sen bana yetişmeye çalış :)
CANIM HOŞGELDİN KAÇ KİLO ALDIN. HIZLI ALDIN VERİRSİN İNŞALLAH HEMEN.1 HAFTADA DİKKATE T HEMEN KENDİNE GİDER ÇABUCAKHanımlar ben tatilden döndüm ama ne dönmek 80 kg olmuşum