Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben daha dogurmadim bile dogurunca benim gobek nolur bilemiyorumKIZLAR 66 OLURSAM VERDİĞİME İNANIRIM DEMİŞTIM TA RAMAZAN BASINDA.Kİ OZMANDAN BERİ ORTALAMA 4.5 KİLO VERDİM.HALA KENDİMİ ÇOK KİLOLU GÖRÜYORUM.BEL GÖBEK KISMIMDA SIKINTI VAR. DOĞUMDAN SONRA GÖBEK KALDI.YANİ ENAZ 4. 5 DAHA VERİP 62 İLE NORMALLEŞMEK.FAZLA ZAYIF DEĞİL AMA FİT BİR GÖRÜNÜME KAVUŞABİLMEK.SİZİN AMACINIZ KAÇ KİLO DAHA VERMEK
Ahahaha bak bu fikri cok sevdim dua gibi olmus mubarek gunde :) amin insallah canimverebiliyorsan doğum öncesi vermeye bak canım.sanırım sende yıl sonu bir gebelik planlıyorsun.60 bile ol kafam kocaman kalıyor deme.zaten gebeyken alıyor insan.birde doğumdan sonra illaki kalıyor kilo sende durum daha az olur böylelikle.sendende haneye verilmek istenen 4.5 kg yazıyorum ozaman. 4 buçukları bitirince sonlandırırz topiği... gebe topiğinden devam ederiz :)
canım benim ilk hedefim 60 sonrasında 57 olmak inşallah başarabilirsem. sonrada hamilelik düşünüyorum ama belki 57 görmeden de olabilir.KIZLAR 66 OLURSAM VERDİĞİME İNANIRIM DEMİŞTIM TA RAMAZAN BASINDA.Kİ OZMANDAN BERİ ORTALAMA 4.5 KİLO VERDİM.HALA KENDİMİ ÇOK KİLOLU GÖRÜYORUM.BEL GÖBEK KISMIMDA SIKINTI VAR. DOĞUMDAN SONRA GÖBEK KALDI.YANİ ENAZ 4. 5 DAHA VERİP 62 İLE NORMALLEŞMEK.FAZLA ZAYIF DEĞİL AMA FİT BİR GÖRÜNÜME KAVUŞABİLMEK.SİZİN AMACINIZ KAÇ KİLO DAHA VERMEK
Ahahahaha hadi insherhalde sene sonuna bizim topikten 3 hamile çıkacacak bu gidişle :))
İNŞALLAH DİYELİMherhalde sene sonuna bizim topikten 3 hamile çıkacacak bu gidişle :))
EVET GÖNÜL İSTER EKSİLERLE GEBE KALMAK AMA İDEAL KİLOYLA BİLE KALMAYA RAZIYIZcanım benim ilk hedefim 60 sonrasında 57 olmak inşallah başarabilirsem. sonrada hamilelik düşünüyorum ama belki 57 görmeden de olabilir.
İLK ÇOCUGUN KAÇ YAŞINDAEVET GÖNÜL İSTER EKSİLERLE GEBE KALMAK AMA İDEAL KİLOYLA BİLE KALMAYA RAZIYIZ
LAMEKAN SENLE AYNI KİLODAYDIK BAK SENİ GEÇTİ SENDE HIRSLAN BENİ GEÇ HADİ :))kızlar inşallah ideal kilonuza iner ve bebişlerinize kavuşursunuz
ideal kiloda hamile kalmak cok önemli doğumdan sonra daha rahat eski kilonuza dönebiliyorsunuz böylece
iyi tatillerKIZLAR BEN YARIN ANTALYA YOLCUSUYUM.HAFTAYA DÖNCEM.BU SÜRE ZARFINDA MÜSAYT OLURSAM GİRCEM TOPİĞE.ORDANDA DEVAM EDERİM UMARIM.SAKIN KAÇAMAK YAPMAYIN.HAFTAYA CUMAYA KADAR AMAN DİKKAT EDİN.BENDE DİKKAT EDCEM.GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNİZE İYİ BAKIN
İYİ TATİLLER CANIM GÖRÜŞÜRÜZ :)KIZLAR BEN YARIN ANTALYA YOLCUSUYUM.HAFTAYA DÖNCEM.BU SÜRE ZARFINDA MÜSAYT OLURSAM GİRCEM TOPİĞE.ORDANDA DEVAM EDERİM UMARIM.SAKIN KAÇAMAK YAPMAYIN.HAFTAYA CUMAYA KADAR AMAN DİKKAT EDİN.BENDE DİKKAT EDCEM.GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNİZE İYİ BAKIN
ooo bende nerde o hırs seni takip edeyim ben ufaktan ufaktanLAMEKAN SENLE AYNI KİLODAYDIK BAK SENİ GEÇTİ SENDE HIRSLAN BENİ GEÇ HADİ :))
Iyi tatiller canimKIZLAR BEN YARIN ANTALYA YOLCUSUYUM.HAFTAYA DÖNCEM.BU SÜRE ZARFINDA MÜSAYT OLURSAM GİRCEM TOPİĞE.ORDANDA DEVAM EDERİM UMARIM.SAKIN KAÇAMAK YAPMAYIN.HAFTAYA CUMAYA KADAR AMAN DİKKAT EDİN.BENDE DİKKAT EDCEM.GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNİZE İYİ BAKIN