ESKİ GRUPLA KİLO VERMEYE DEVAM ;)

Ben üç gündür adet olmuyorum sanırımm + görmemde onun etkisi var canım. Ödemde olabilir ana motivasyonum düşmüyor çok şükür aynen devam :)

AY KIZLAR CANIM ÇOK FENA ŞEKERLİ BİŞEYLER ÇEKİYOR EN MASUM OLANI DONDURMA SANIRIM

günaydın kızlar bu hafta çok zor veriyorum hergün 100 gr gidiyor beni zorluyor

kızlar günaydınnn... yarın tartı günümüz.herkeste bu hafta bi eksi göreceğime inanıyorum.busabah tartıldım söylemesi ayıp yani maşallah.gecen haftaya göre gözle görünür bi eksi var.ama cuma günü ödem olmazsa sonuç iyi olacak.bugünde dikkat edicem.kahvaltım hafif geçti.gerekirse öglen yemeği yemeyecem.akşamada çok çok az yiycem.hedefe ilerliyorum şükür.

günaydın kızlar bu hafta çok zor veriyorum hergün 100 gr gidiyor beni zorluyor
hergün 100 gram vermen mükemmel bence.ayda 3 kiloya tekabul ediyor.devam canım.zaten zorluyor en başlarda sonra alışıyor vücut.ben dün pek yemek yemedim ama çok kötü de değildim..hadi bakalım bugünde dikkat ette bakalım yarın kaç gram vermişssin

sende bayaa. iyi gidiyosun canım akşamları az yiyorum ama yinede istediğim gibi gitmiyor.

sende bayaa. iyi gidiyosun canım akşamları az yiyorum ama yinede istediğim gibi gitmiyor.
bu şekil verirsen 2 ayda 6 kilon gidicek. ramazanda hiç vermedin bence bunada şükür et en azından gidiyor.ivme eksilerde olsunda illaki ideal kilona ulaşacaksın

bu şekil verirsen 2 ayda 6 kilon gidicek. ramazanda hiç vermedin bence bunada şükür et en azından gidiyor.ivme eksilerde olsunda illaki ideal kilona ulaşacaksın
tabi canım buna şükür ramazanda oruç oldugum için güçsüz kalıyorum diye yiyordum.şimdi akşamları az yiyorum 6 kilo verirsem ilk hedefime ulaşmış olucam

Kızlarrr size bugün musmutlu haberler getirdim :)
Allahın izniyle HAMİLEYİM :)
Rabbim çok şükür nasip etti :)
Ama tabikide kilomu korumaya devam. Aynı şekilde devam edicem. 3 ay kilo almamayı hedefliyorum vermekten ziyade. Zaten hiç iştahım yok ne yesem midem bulanıyor :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
zarya mavvmavv :))

@ Maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin senin adına sevindim. ilk bebegin mi

ayyy canım benim hayırlı olsun :) çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

hayırlı olsunn :)))) Allah analı babalı büyütsün inşallah.kiloyu daha sen düşünme kız şimdiden.boşver bu konuyu artık.sağlıkla kucagını almaı nasip etsin rabbim bebişi

hayırlı olsunn :)))) Allah analı babalı büyütsün inşallah.kiloyu daha sen düşünme kız şimdiden.boşver bu konuyu artık.sağlıkla kucagını almaı nasip etsin rabbim bebişi
İnşallah canım benim Allâh razı olsun . Yok düşünmem lazım önceki gebeliğimde 10 haftada 5 kilo aldım ama bu sefer alcak gibi değilm o zaman çok iştahlıydım şimdi hiç iştahım yok canm hiç bişey istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…