Eski eşe mektup..

Tamamını okumadım ama hiç gerek yok böyle şeylere.sessiz kalmak en iyisi.
Şimdi mektunu vercen cevap bekliyecen acaba ne düşündü vsvs.o sessiz kalınca da pişman olcan keşke bırakmasaydım diye.
Adamın yapısını bilmiyorum ama bi tarafı bile kalkabilir.sadece şişirirsin adamı

En güzelini yaparsın canım benim hic üzülme çünkü degmez.
Bu arada zamanla nefretin de azalır hic merak etme. Bundan sonra tüm güzellikler seni bulsun.

Fazla uzun olmuş. Emin ol yarısını anlamayacak. Belki okumayacak bile..

Aslında tek demen gereken;
Senin gibi bencil bir pislik bu hayatta hiç bir kadını mutlu edemez. Bence tekrar deneyip başka bir kadının da günahına girme.
Umarım iki yakan biraraya gelmez..
Ama ben çok daha mutlu olacağım..

Kalan eşyalarımı bir ara alırım. Babam alacak verecek kısmını konuşur..

Anlıyorum seni ama çok uzatmışsın bu hislerini daha kısa satırlarla ifade edebilirdin çünkü umursayacağını sanmıyorum aslında bir kaç satıra bile değmez..

mektup gereksiz seni anlasaydı zamanında anlardı mektupla sadece kendini avutursun o fifi fifi ..onda kafa olsaydı seni el üstünde tutardı kendinden başkasına değer verme..önce kendini düşün yasal haklarını sonuna kadar kullan

Yaa adam seni anlamamış gitmene seyirci kalmış seni istemiyor ordan burdan engellemiş sen kalkmış böyle biri icin bi de mektup mu yazıyorsun hi hi okur çok beklersin. O kadar masraf yapip yüzümün akıyla çıktığım eve geri dönmek çok zor bi durum ve beni böyle bi duruma getirene hakkimi helal etmem.

Mektubuna cok uzuldum oysa cogu kadinin beklentosi sadece sefkat sevgi bunu yapamayan o.uzler defolsun gitsin yeni hayatinda mutlulukar

offf konularını sürekli takipteyim, bu ağlak mektup şimdi niye?ne gerek var..
yaz yaz iyice arşa çıksın herifin totosu.. ablacım deli misin bu adam sana böyle olursa seni aldatırım haa dedi.var mı ötesi?
herif mektubun 2 satırını okuyacak sonra ööef deyip bi kenara atacak. aklın varsa verme mektup falan. bu travmayı atlattıgın zaman acaip pişman olursun bilgine

Nasıl anlamadım
Kesinlikle ya bu ne biliyor musun . Beni ikna et mektubu kendine bile itiraf edemiyorsun belki ama. Kıçını kaldırmaktan başka işe yaramaz . Bence en güzel tepki susmaktır bırak bunca zaman bunları konuşmuşsun zaten hala bi açıklama sen şunu yaptın bunu yaptın ben bunu yaptım yapamadık ... bunları kafaya takan sensin ki onun umrunda değil mektubu görüp bunları okuyunca duygusallaşcak mı sanıosun ehh diyip atıcak . Kesinlikle tek bir not bile bırakma bok gibi kalsın ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…