Eski eşe mektup..

Hem hakkımı helal ettim hem de her gözyaşımın hesabı sorulsun demek biraz çelişki oluşturmuş, vermemekle doğru yapmışsınız. Sizin içiniz haklı olarak çok dolmuş ama adamın alıcıları kapalı, kendinizi daha fazla yıpratmamaya çalışın..

Eger adamin degismesini, pisman olmasini istiyorsan mektup falan verme sessiz sedasiz ayril. Yoklugunda kendi kendine akil edemiyorsa bir seyleri baska turlu akil etmez

Bir insan kendisi farkinda degilse size deger vermiyorsa degil mektup ona kitap yazsaniz bile bisey degismez.hayat insana ne tarafa goturuyorsa oraya gidilmeli tek basiniza sizin disinizdaki olylari degistirme sansiniz maalesef yok.Bide mevzu bir insan ise degismesi imkansiz

Ay cok gereksiz
Ne alaka mektup.
Bitmis gitmis
Okumaz bile belki
Okusa da duygulanacak falan mi sandin Allahaskina

Hala umudun mu var senin bu adamdan?

Yoksa mektup yazmak nerden aklina geldi

İçimde son kalanları yazmak istedim. Ama sonra annemle konuşmasında sonra yırttım. Hiç birşeyi haketmiyor. Değmezmiş

Edebiyatçı mısın?
Döktürmüşsün

Sabah yazdım. Mektubu. Artık hakkımı helal de etmiyorum. Allah'a havale ettim

Haklısınız her şeyi oluruna bıraktım. Bu ilişkide geç de olsa anladım. Ben yürütüyormuşum meğer. Vazgeçtim bende

Allam bu site mıknatıs gibi, hep ayarcıları çekmiş
Kadın boşanmak üzere olduğu eşine mektup yazdı diye suçlu olmuş ya
Nasıl insanlarsınız anlamadım ki?
Mektubu bıraksa ne kaybedecek? En azından yazmış olup eline verdim der, devam eder yoluna.
Pembe dizi senaryosu mu sandınız? Paso ezerek yönlendirmeler.
Yeniden yaz, daha uzun yaz.
Emin ol, ilk anda okumasa bile atmayacak, yeniden okuyacak

Eğer anneme ben görmemek için gittim cümlesini kurmasaydı mektubu bırakacaktım rahatlamak için ama annem konuşmasını anlayınca direk yırttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…