Eski eşe mektup..

Kızlar mektubu yırtıp attım. Eve gittim kardeşimle eşyalarımı aldım. Bütün resimlerimizi indirmiş. Bazı kalanlar olmuş bende indirdim. Attım kenara. Evden ayrılmak çok zor oldu. Tuttum kendimi arkama bakmadan çıktım. Tek not bıraktım. Geri kalan eşyaları sonra alacağım. İlk fırsatta davayı ben açacağım yazdım ve çıktım

Kızlar mektubu yırtıp attım. Eve gittim kardeşimle eşyalarımı aldım. Bütün resimlerimizi indirmiş. Bazı kalanlar olmuş bende indirdim. Attım kenara. Evden ayrılmak çok zor oldu. Tuttum kendimi arkama bakmadan çıktım. Tek not bıraktım. Geri kalan eşyaları sonra alacağım. İlk fırsatta davayı ben açacağım yazdım ve çıktım
Allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk atlatırsın bu günleri zaten atlattıktan sonra iyi ki vazgeçmişim diyeceksin..

Gerçekten gitmek isteyen sessizce gider diye bir laf var. Üstte bir üyenin dediği gibi sadece kendini nimetten sayar.
Kendini nimetten saysa ne yazar onu nimetten sayan kişi son kez yapıyor nimetten saymanin zararı artık dokunmayacak ona bence hala seviyor ama yaşadıkları bu aşamaya getirmiş olmalı..

Çok içten yazmışsınız inşallah hakkınızda en hayırlısı olur.. o mektubu okursa biraz vicdanli insan hatasını anlar ve geç olmadan durumu toparlar..
Siz severek ayrılıyorsunuz ama o ne olup bittiğini umursamiyor en azından öyle davranıyor...

Bence mektup gereksiz hatta baslarda don bana, pisman ol diye haykiriyor adeta, yani biraz gururlu takilmak en guzeli madem donus yoksa bu adama evlilikte yapmasi gerekenleri yazmaninda manasi yok, vicdan azabi vermekse bundan anlicak bir adam olsa bunlar yasanmazdi, sizden sonraki esine,sevgilisine nasil davranacagini anlatan bir mektup olmus, bence iyi dusunun hic gerek yok derim...

Mektubu vermemen iyi oldu sahsen biri bana buyle bisey yazsaydi gururum oksanirdi ve bu kadin beni seviyor diye kendimi bulunmaz hinti kumasi zannederdim bitmis bisey varsa ancak iki kisinin cabasiyla duzelir bence sizde yolunuza bakin

Bence mektup gereksiz hatta baslarda don bana, pisman ol diye haykiriyor adeta, yani biraz gururlu takilmak en guzeli madem donus yoksa bu adama evlilikte yapmasi gerekenleri yazmaninda manasi yok, vicdan azabi vermekse bundan anlicak bir adam olsa bunlar yasanmazdi, sizden sonraki esine,sevgilisine nasil davranacagini anlatan bir mektup olmus, bence iyi dusunun hic gerek yok derim...
Yok zaten yırtıp attım

Nekadar samimi ve icten yazmıssınız,ama bence değmez, anlamayan insana ne yazarsanız yazın şu cümlelerden 2si bile aklında kalmaz..

Son paragraf iyiymis onu yazın gitsin

X