Eski eşe mektup..

ya yanlis anlama konu sahibi ama hakli oldugun halde cok fazla konusarak acaba kendi sözlerini degersizlestirmis olabilir misin? eger ayrilmak istemiyorsan acik acik söyle bilen birileri ona göre taktik versin, mektupla olcak is degil ve lütfen biraz sükunet hep gecmisi karistirmak isleri cikmaza sokar.

O yüzden boşa uğraşmasın işte. Adamı daha fazla pohpohlamasına gerek yok hayatına baksın

Ablan yaşındayım, kuvvetle muhtemel ve diyorum ki mektubu sakın verme. Sakın.
Burada birçok arkadaşımız neden vermemen gerektiğini yazmış ve çok haklılar. Pişman olursun, zaten okumayacaktır, okusa bile anlamayacaktır.
Samimi bir şekilde içini dökmüşsün, burada bizler okuduk, burada kalsın.
Yolun açık olsun ve bundan sonra inşallah gönlüne göre bir ilişkin olsun, bu temennim herkes için gelsin.

Yapmak istediğim bu tam olarak bir beklenti içinde değilim zaten

Birşeyler düzeltmek için yazmadım kesinlikle. Sadece içimde kalmasın istedim

Ne kadar anlatirsan anlat karsidakinin anladığı kadarsin. Bence yazma bu uzun ve hala ondan bi umudun varmis gibi duran mektubu. Hic bisey yapmaman onu daha cok etkiler.

Bizimle paylaştınız içinizde kalmadı . Bence de mektubu vermeyin. Bu sanki bişeyler yarım kalmış ona anlatmak istediğiniz duygular varmış... belki de hala bir umut besliyorsunuz demek. Siz önce iç muhasebenizi yapın. Bitmiş bir evlilikte bu kadar duygu yoğunluğu olmaz zannımcA

Bir beklenti içinde değilim. Vicdan azabı çeksin istiyorum. Birşey yapacak adam çoktan yapardı bunu da biliyorum. Bir an önce hayatımdan tamamen çıksın istiyorum zaten

Çok güzel şeyler yazmışsın biz kadınlar anlarız ama eminimki o anlamayacaktır.
Mektup verip de bu güzel düşüncelerini paylaşma onunla onu bile hak etmiyor.
Sen yoluna bak eşyalarını al ve çık sadece... Hayat yolunda başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…