- 30 Kasım 2017
- 8.090
- 4.017
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Ne düşünüyorsunuz peki neye yorumluyorsunuz bu yaptığınıİhtimali bile yok
şu favorilerini bana linkini atta senin kredi kartını az patlatayım deyinDaha önce bana aldı ama çok sık almaz bir kez falan
şu favorilerini bana linkini atta senin kredi kartını az patlatayım deyinbelki açıklar
kız yok kalpten gitmez belki hoşuna gideradam kalpten gider walla ondan sonra da gizli gizli yapmaya başlar bu erkekler niye böyle ya
Ay inşallah hoşuna gider yanikız yok kalpten gitmez belki hoşuna gider
benim favorileri görseniz kalpten gidersinizAy inşallah hoşuna gider yani
Biz bı ara grupta evlenen arkadaşa alıyorduk, düğün hediyesi yanına :))benim favorileri görseniz kalpten gidersinizkamasutra zarı var hala almaya cesaret edemedim duruyor orda
keşke benimde öyle düşünceli arkadaşlarım olsaydıBiz bı ara grupta evlenen arkadaşa alıyorduk, düğün hediyesi yanına :))
benim favorileri görseniz kalpten gidersinizkamasutra zarı var hala almaya cesaret edemedim duruyor orda
eşim bana jartier almış geçen ay ayyyy bi giydim benim kolon gibi bacağımda jartier oldu mu sana paket lastiği rezil oldum gülmekten oturup çay demledik düşündeğişikmiş ay bende geçen güzel parçalar buldum almaya cesaret edemedim hiç giyinmedim de öyle şeyler hep gecelik ne tepki verir bilemiyorum da ay insan bazen çekinir ya kötü ya karşındaki eşin sonuçta ne bileyim konuşunca benimde aklıma takıldı bak
Hahaeşim bana jartier almış geçen ay ayyyy bi giydim benim kolon gibi bacağımda jartier oldu mu sana paket lastiği rezil oldum gülmekten oturup çay demledik düşünbazen o resimler çok aldatıcı oluyor
Vücut çorabı al kesinlikle tavsiye ediyorum hemen al at sepete. Her şey level atlayacak göreceksindeğişikmiş ay bende geçen güzel parçalar buldum almaya cesaret edemedim hiç giyinmedim de öyle şeyler hep gecelik ne tepki verir bilemiyorum da ay insan bazen çekinir ya kötü ya karşındaki eşin sonuçta ne bileyim konuşunca benimde aklıma takıldı bak
Tövbe YarabiimVücut çorabı al kesinlikle tavsiye ediyorum hemen al at sepete. Her şey level atlayacak göreceksin
Vücut çorabı gibi bir parçayı görüp kaçıyorsa kaçsın zaten. Sen de daha erkek gibi birini bul. Ne adamlar var oooTövbe Yarabiimadam kaçar benden
Daha neler eşim çok iyi insan herşey cinsellik değil aramızdaki bağ o işin şakası Zaten vucüt çorabı fazla uçukVücut çorabı gibi bir parçayı görüp kaçıyorsa kaçsın zaten. Sen de daha erkek gibi birini bul. Ne adamlar var ooo
Vücut çorabının uçuk olduğu bir dünya hayal edemedimDaha neler eşim çok iyi insan herşey cinsellik değil aramızdaki bağ o işin şakası Zaten vucüt çorabı fazla uçuk
e ne olacağıdı?Bana alıcakmış eşim
Vücut çorabı gibi bir parçayı görüp kaçıyorsa kaçsın zaten. Sen de daha erkek gibi birini bul. Ne adamlar var ooo