Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz

Konuda küçük göğüslü olduğunu okumadım yazmıyor. Ama hangi normal evli erkek sırf memesi büyük diye kalkıp fantezi giyim mankenine bakıp tatmin olur? Bana biraz tuhaf geldi bu :)
Konuda yazmıyor evet, yorumlarda gördüm görmemiş olabilirsiniz diye yazdım yorumu 😊

Teşekkür ederim.Sorcam neden orda diye .İster istemez bir yetersizlik duygusuna kapıldım
Bence sorma. Yani öyle saçma bir soru ve tek bir cevabı var o da "tabii ki sana alacaktım hayatım"
Bu cevap seni tatmin edecek mi ki? Boşu boşuna adamın gözünde Trendyol favorisini bile didikleyen kadin olacaksın, üstelik soruna da yüzde bir milyon belli olan bir cevabı alacaksın.

Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
Yakın zamanda mı kaydetti acaba, belki size alacaktır. Uzun zaman önce kaydettiyse bile belki almaya çekindi. Ama söyle bir şey de var, ikinci el sitesinde üzerine kıyafeti deneyerek foto koymus az seksi görünen kadinlarin fotolarının yüksek favorisi oluyor bir bakıyorsun neredeyse hepsi erkek. Ordan yola çıkarak belki de tanıtım fotolarındaki kadinlara belki de alttaki yorumlara atılan fotolara bakmak içim kaydetti. Çok muamma, sorsanız da son söylediğim şekilde yapıyorsa dürüst cevap vermez bence. Sizi bu rahat hissettirecekse umarım size supriz yapmayı düşündüğü için kaydetmiştir.
Ben de rahatsız olurdum bu konulara takılıyorum, benzer bir konu açmıştım daha önce.

Bence beğendi sana alacak ama çekiniyor. Ben de bazen kırbaçlı mırbaçlı kelepçeli kıyafetler favlıyorum ama almaya çekindiğim için kalıyor sonra siliyorum :rolleyes:
Kadınların vücudu açık diye sinirlendiysen artık her yer öyle. Bir dizi izlemeye kalk meme. Tatile gitmiyor musunuz tatil de herkes çıplak. Artık çıplak vücuttan tahrik olmak biraz kalktı gibi ya bilemiyorum.

Bende de şu çüke giydirilen kıyafetten vardı favorilerimde. Görüp komiklik olsun diye ekledim beyime atmaya unutmuşum. Annemle görüntülü görüşürken "bak şu pantolonu alsam mı" diye ekran açtım girdim abuuuuuuuuu nasıl kaydırdığımı bilemedim 🥲 Hiç de çük var vov gidem mastırırı yapim demedim o kadar abaza var mıymış ya

Size değil başkasına değil eeee niye o zaman? Ya kocanıza toz kondurup aldatma olasılığını düşünmelisiniz ya da size almayı planladığı için için düşünmelisiniz. Hem aldatıyormuş gibi şüphelere giriyorsunuz hem de bu olasılıktan bahsedilince eminim aldatmıyor diyorsunuz

Alacaktır belki müsait zamanda. Benim koleksiyonlarımda üç senedir bekleyen ürün var 😂 ona sıra gelmedi almak için.

Yani kocanızın bir alışveriş sitesinde iç çamaşırlara bakıp kendini tatmin ettiğini falan mı düşünüyorsunuz anlamadım hala. Bu kadar mı yoklukta adam?
Arkadaşımın kocası trendyoldaki kadınların ekran görüntüsünü alıyordu teline ,kendi beğendiği tarzdaki kadınların ya bir de değişik biri tesettürlü kadınların açıkta görünen işte ayak bileği vs ekran görüntüleri

aman ne aldatacak ya
bi meme boyutuna o kadar da takılmıyordur
herkesin vücudu dört dörtlük mü sanki ?
o kıyafetleri de seni düşünerek favorilere eklemiştir ama bi sebepten kararsız kalmıştır almamıştır
ya da unutmuştur
benim favorilerimde neler neler var alırım diye eklemişim sonra unutmuşum falan

Bu soruya sana almak için favorilemiştir yazacak kadar erkeklerden bihaber olmak isterdim.
Bakmak içim beğendiği kadınları favlamış işte kocan. Başka ihtimal yok.
Sana almayacaktı böyle düşünüp rahatlatma kendini

Başkası olmadığına eminim , bana da almayacak ama favoride olması rahatsız edici geliyor nedense.Saçma mı düşünüyorum
Yani biraz saçma ama belki size yakisacagini düşünmüştür eklemiştir sepete yâda favorilere gözlemleyin , erkeklerin herseylerini bulup söyleyince daha da gizli kapaklı yapmaya başlıyorlar o yüzden her görüp bildiğinizi söylemek yerine önce gözlemlemek takip etmek gerekiyor umarım benim dediğim gibi masum bişeydir ..

Yani biraz saçma ama belki size yakisacagini düşünmüştür eklemiştir sepete yâda favorilere gözlemleyin , erkeklerin herseylerini bulup söyleyince daha da gizli kapaklı yapmaya başlıyorlar o yüzden her görüp bildiğinizi söylemek yerine önce gözlemlemek takip etmek gerekiyor umarım benim dediğim gibi masum bişeydir ..
İhtimali bile yok

X