Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dance:anasını çekiştirmediğim müddetce bişe demiyor.:teytey:
tatlicadiarzune desin burda stres attığım biliyor desin de göreyim
kendininde köyleri var bakmazsa oolmaz:asigim:
AYYY EVET TABİKİDE BAZAN KONUŞURUM DUYMAZ BİLE ORAYA GİRDİĞİNDETRİVAN MI?CANIM O KÖYLER.:roflol::roflol:ÖYLEYSE AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ.
TRİVAN MI?CANIM O KÖYLER.:roflol::roflol:ÖYLEYSE AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ.
hec karismaz bu konuda,oda artik beni nickimle cagiriyo evde:roflol:
en kötü günlerimde buldum burayi ve bana ilac gibi geldi cok seyler kazandim burda...:enbuyukkk:
dün ilkdefa kk nin güvenli oldugunu söyledi arkadaslara. gönül rahatligiyla girebilirmisimtatlicadiarzu(sanki üye olurken sordumya)
sadece kk da cok vakit gecirdigimden sikayetci, bir gün konu acarsam, bir derdim bölümüne kesin dayak yemis, yada kavga etmis olacagim kkdan dolayi:roflol:
sevgili süpürgem valla ben de sana katılıyorum :roflol:.benim kide çok şikayet ediyor burda çok vakit geçiriyormuşum,herkesi ihmal ediyormuşum diyor bana .ben de bir gün senin dediğin gibi dayak klava: falan yersem şaşmam valla :sm_confused: )hec karismaz bu konuda,oda artik beni nickimle cagiriyo evde:roflol:
en kötü günlerimde buldum burayi ve bana ilac gibi geldi cok seyler kazandim burda...:enbuyukkk:
dün ilkdefa kk nin güvenli oldugunu söyledi arkadaslara. gönül rahatligiyla girebilirmisimtatlicadiarzu(sanki üye olurken sordumya)
sadece kk da cok vakit gecirdigimden sikayetci, bir gün konu acarsam, bir derdim bölümüne kesin dayak yemis, yada kavga etmis olacagim kkdan dolayi:roflol: