Eşimle kavga etti

Allah aşkına ne okuyorsun Pers? Merak ettim.
Bu arada nickin de pek manidar. Bu mitolojik karakterin eşi de Hades biliyor musun? Pek iyi bir karaktere sahip değildir. Deyim yerindeyse cehennem kralı gibi bir şey.
Evet hadesle perephpne'un hikayesini okuyunca eşimle bana çok benzetmiştim o yüzden bu nick'i aldım

Bence öpte basina koy kocani cunku.ben yemek yapip herseyini yaptigim halde yemegi begenmedimi mahana buluyo ben napiyom bi daha ki ne daha iyi ypmaya calisyom ama adam okula git ders calis ama sen usengeclikten rapor aliyosun anlamadim yemek yapmiyon ders calismiyon napiyon evede peki?

İyiki kocanın kum torbası var.

Olmasaydı o zaman kötüydü.

Üşenmedim bütün konularınızı okudum ne enteresan çiftsiniz öyle siz. Aslında ikinizde liseli ergenler gibisiniz. Eşinizin muştayla laf atma kavgası çıkarması, liseli gibi ocaklarda takılması, espri anlayışı, sizin varı yoğu kozmetiğe yatırmanız, makyaj malzemeniz kırılınca ağlamanız, dikkat ettim başka bir konuda da - makyaj malzemelerimi bile kırdım sinirden diye özellikle belirtmişsiniz, gerçekten önemsiyorsunuz belli ki -sizin sevgili tripleriniz, liseli gibi okuldan kaçıp kaçıp rapor almanız, ikinizin de aşırı manasız kıskançlıkları vs. Ama tuhaf bir şekilde birbirlerinizin ergenliklerini inanılmaz olgunlukla karşılıyor, dengelemeye çalışıyorsunuz. Adam sizin kaprislerinizi alttan alıyor, öfkelenmiyor mesela. Ya da normal mantıklı bir insan gibi rapor almayıp sınavlara çalışmanızı söylüyor, ben üniversite okumadım aman önemli değil nasılsa modunda boşver gitme demiyor. Siz de o kavga olayında, ocaklara gitme konusunda aslında saçma ama o da öyle işte modundasınız. En az sizin takıntılarınızın karşı tarafa manasızca gelmesi kadar manasız ve ergence buluyorsunuz ama alttan alıyorsunuz. Bence ayrı ayrı yetişkin normlarına uygun olmayabilirsiniz ama biraradayken bir şekilde dengeli bir çiftsiniz başkası paklamaz sizi.

Buarada hala kilo almak istiyorsanız dahiliyeye gidin önce belki tirioidinizde, şekerinizde filan problem olabilir, ve cidden ne okuduğunuzu bende çok merak ettim.

Bu kadar seri yalan söyleyebilmek büyük yetenek doğrusu,alkışlıyoruz

Sosyal hayatın madem sıfır ders neden çalışmıyorsun onu da anlamadım,eski konularını da biliyor ve seni zihnen sağlıklı bulmuyorum naçizane

eşin haklı. silkelen ve kendine gel

Sıradaki alkış bu sabırlı beye gelsin .bazen çocukluk tatlı gelir erkeklere ama bu bey usanmış sanırım. Bence ergenlik dönemini adama yaşatmadan direkt olgunluk evresine geçin mutlu mesut yaşayın.

hatalısınız..yalanın büyüğü küçüğü beyazı siyahı olmaz yalan yalandır eşiniz çok haklı o gülü hakeden de eşinizdi siz asla değil.

neden henuz yetiskin sayilamayacak bir yasta ogrenci iken evlenilmemesi gerekildiginin somut ornegi olmus konunuz.

bircok kisi ailesinin evinde gordugu refahtan daha farkli kosullara gelin gider; anne baba evinde gormus gecirmis olmak, koca evinde tok gozlu olmayi gerektirir. evveliyatla bir disiyi kadin yapan seylerin basinda bu gelir. siz ne yazik ki henuz anne-baba-kardesinin kizi olmayi atlatip, evinizin-esinizin karisi konumuna gecememissiniz. bunun en acik ornegi de size yollanilan parayi aile-ev butcesine katki amaciyma degil de, kozmetik dolabiniza-cantaniza katki olarak kullanmaniz.

evliliginize cok yazik edersiniz bu zihniyetle ilerledikce.

Teşekkür ederim objektif yorumunuz için. Doktora çok gittim kilo alamamın tek sebebi aşırı stres ve beraberinde gelen iştahsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…