Eşimle kavga etti

Çok tuhafsın eşin daha da tuhaf

Keşke hiç evlenmeseydin çok rahatına düşkünsün çocuk falan da bakamazsın

Offf baydın çok sıkıcı bir çiftsiniz

Konu sahibi çıkmıştım
Ekleme yapmışsın
Evet eşin kompleks yaptığı için sana en baş okuma demiş zaten. Keşke o zaman gözünü dört açsaydın da okulunu tercih etseydin. Kaçarak mı evlendin ? ' Okuyup çalışmazsan sana hakkını helal etmem ' diyen bi babanın kıymetini bilmemişsin. Annesiz babasız insanlar ne yoklukla okuyup nerelere geliyor

Eşin dört dörtlük diyen yok
Hatta şiddet eğilimli diye kendine dikkat et diyoruz
Ama bugünkü konunda ona bile hak verdik. Okul okul diyodun al sana okul ne diye tek ayak üstünde 40 yalan atıyosun

İnsanlar o kadar yazmış cevap verdiği şeye bak.
Allah akıl fikir versin. Bütün konuları okudum sinirim zıpladı resmen.
Çünkü aydınlatıcı vb. şeyler onun için çoook önemli
Yoksa zor durumdayız ailem de bana harlık gönderiyo deyip gidip pahalı dediği makyaj malzemeleri almaz
Ben çalıştığım halde birikim yaparım mesela, dar gün olur diye
Neresinden tutarsak tutalım konu sahibi yaşım 23 dese de hiç o yaşın olgunluğunda değil

He annem git aydınlatıcına çözüm bul zaten en önemli sorunun bu
Yüzünü güzelleştir ne yapacaksın sen sınavı okulu mesleği.
Olmadı kocanı didiklersin gün boyu mesajla olurda cevap yazmazsa eyvahlar olsun..

Bahane hep aslında evlilik ona ağır geliyor sorumluluk alacak biri değil

Bahane hep aslında evlilik ona ağır geliyor sorumluluk alacak biri değil
Ya işte öyle
Sen kaynanaya 2 gün surat yaptın kıyamet koptu
Böyleleri şanslı mı nedir her gün mızmız hergün yeni bi kriz yine de kocası gülle gelmiş bak Naz

Benim eşim cidden çok sabırlı ve anlayışlı bir insandır fakat sizin yaptığınız şu hareketlerin çeyreğini yapsam bir gün çekmezdi eminim.
Hataa ben bile kendimi çekmezdim..utanç duyardım karakterimden..

Ya işte öyle
Sen kaynanaya 2 gün surat yaptın kıyamet koptu
Böyleleri şanslı mı nedir her gün mızmız hergün yeni bi kriz yine de kocası gülle gelmiş bak Naz
Canım Süper sin bizim gibilerde şans ne gezer ama bu bir gerçek Allahtan eşim destek. Aman salla kaynanayı kurtuldum toptan sefam olsun Bir-Dost

Canım Süper sin bizim gibilerde şans ne gezer ama bu bir gerçek Allahtan eşim destek. Aman salla kaynanayı kurtuldum toptan sefam olsun Bir-Dost
Hafızam iyidir Naz
Bil bakalım ben kimim ( :
Ben küslük sevmem ama sizin aranızda hakaret vardı, fazla yüz göz olacağınıza görüşmemeniz daha iyi gibi

Kocası aslında daha sinir bozucu ama bu sefer ona bile hak verdim

Asla örnek bir çift olduğumuzu iddia edemem ama kesinlikle sıkıcı değiliz, tansiyon hiç düşmüyor keşke biraz sıkıcı olsak

Bu kadar yalanın olduğu yerde tansiyon düşmesi mümkün değil zaten . Ayrıca konunda seni ağır şekilde eleştirenlerin yorumlarını beğeniyorsun sanki aslında olayın içinde değilmişsin gibi . Konu senle ilgisiz gibi . Başkası yaşıyormuşta sen sadece görmüş anlatıyormuşsun gibi .

Hafızam iyidir Naz
Bil bakalım ben kimim ( :
Ben küslük sevmem ama sizin aranızda hakaret vardı, fazla yüz göz olacağınıza görüşmemeniz daha iyi gibi
Canım bi yerlerden tanıdık geldin ama yeni üyeliğin bu o zaman ay merak ettim:) canım ben gerçekten hak etmediğim şeyleri yaşadım hakaretler çok çirkindi onu lafları yutamazdım bi de ne yaptım altı üstü bi tavır hak etmediğim çok zoruma gitti

Diyecek bişey bulamadıklarımı beğeniyorum sonuçta öyle ya da böyle kaale alıp yazmışlar sanki okumaya tenezzül etmiyormuşum ya da işime gelenleri kale alıyomuşum gibi olmasın diye mesela ergen yazmış ne diyebilirim ki sensin ergen mi dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…