Eşimle kavga etti

Bütün yorımları okudum da ilk başta hızlı hızlı geldiği için hepsine cevap veremedim şimdi durulunca sorayım dedim merak ettim
İnsanlar o kadar yazmış cevap verdiği şeye bak.
Allah akıl fikir versin. Bütün konuları okudum sinirim zıpladı resmen.

Bunu anlatabilir misiniz
blogsmagazine.com/kirilan-far-allik-pudra-nasil-preslenir.html Bakın bu linkte fotoğraflarla anlatmışlar. Özetle, iyice toz hale getirin, sonra kabın içine yayın. Üzerine alkol dökün. Üzerini alüminyum folyoyla falan düzleştirebilirsin. Sonra da kurumasını bekleyin, oldu bitti :)

kaç yaşındasın eşin çok sabırlı ve haklı söylediklerinde

valla esin kotu biri degil bence ama karsılıklı sorunlar var sende de hata var biraz sorumluluk al istiyor anladıgım kadarıyla asılmayacak seyler degil

Keske evlenmeyip ogrenci hayatini yasasaydin ailenle ozgurce.

Madem evlendin ve evdeki tek gorevin ders calismak onu da yap bir zahmet. Bi ise yaramama konusunda esin hakli.

Saygi gormek istiyorsan duzdun davran ki adam da senin ebeveynin gibi davranmasin.

Yok cirkin resmini koymus, yok aydinlatici kirilmis, cicekli tisort vs... Evlenmek icin sadece biyolojik yas yeterli degil bence.

İlk zamanlar bende eşimle böyleydim tek fark ben 17 yaşındaydım şimdide 18 yaşındayım pek büyük sayılmam ama yemeğimi yaparım ev işlerinide yaparım elimden geldiğince yani biraz kendini toparlaman lazım çok zor bazen biliyorum ama kocalarımız seviyor diyo bu ergen halinden çıkmazsak kavgalar çok daha büyücektir sabırda bir yere kadar...

Bidee yalan atmak çok basitçe. Gitmek istemiyorum de o zaman bende açıktan okuyorum ve kocam ders çalış der genelde ama çalışmasamda yalan atmam ve az çalışmama rağmen geçerim genelde... İyi sallarımda birazcuk

Valla burdan bakınca hakkaten başka işe yaramiyormussun be güzelim. Okuduğun için çalışmıyorsun. Ama anladığım kadarıyla hakkını vererek okumuyorsun da. Yemek yaramiyormusun. 5 yasindaki bebe gibi herşeye ağlıyormussun. Bir yatakta iyiymissin adamda onu değerlendiriyor ne yapsın başka nerde tutsa elinde kalmışsın. Bir de tüm bunlara rağmen adam sana gül getirmiş o kocayı öp başına koy.

Edit: yalan kısmına girmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…