Eşimle kavga etti

Sen çocuk musun liseye mi gidiyosun niye durduk yere yalanlar söyleyip duruyosun bi foto için kavga ediyosun çok ilginç gerçekten bende 20 yaşımda öğrenciyken evlendim ama bu başka bir şey demekki

şakamısınız.. Adama her konuda ve sürekli yalan söylüyorsunuz.Yazdığınız şeylerin tamamında haksızsınız. Okurken ben tahammül edemedim. Kocanızı ayakta alkışlamak lazım bana kalırsa..

Pardon da derslerinize niye calışmıyorsunuz engel ne ?Rapor alıyosunuz anlam veremedim üstelik yalan söylüyosunuz ve yakalanıyosuunuz eşiniz size bir daha güvenmezse haklı cocuk yani bi tuafsınız ya cekilcek gibi değilsiniz ya evlilik oyun değil eşler de oyuncak değilir evcilik oynuyorsunuz resmen hanfendi ne diye ders calışmıyop rapor alıyonuz engelleriniz nedir ?? Gidip kozmetik alıyosun yakalanıyosun kırılıyo ağlıyosunuz ooo bişeler bişelerr ay tuaf geldiniz bana ;)))liseli aşıklar gibi bu ne beee

Ailem beni el bebek gül bebek büyüttü şımartıldım bi dediğim iki olmadı ama sizin yaşınızdayken iki ev omuzlarımdaydı iki evi idare ettim beş sene boyunca ailemden uzak hiç kimsem olmadıgı bi sehirde hemde yapayanlızken siz bi ders calışmayı erteliyosunuz yemek yapmıyonuz cidden bir şeye yaramıyosunuz komik misiniz ya ay konudan cıkıyom tepeme sinir geldi :(

Eşinize gerçekten acıdım.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 15 yaşında ergenler yapmıyor sizin bu yaptıklarınızı.

Hiçbir işiniz olmadığı halde yemek yapmayın, ders çalışmayın, sınava girmeyin.
Adam size fazla bile dayanmış.

Bunu anlatabilir misiniz :KK43:

Cidden şaka gibi kadınsın.
Bir ton sorunun içinde düzeltmek istediğin öncelikli şey kırılan aydınlatıcın hee?

Vayyy arkadaş sizin gibi hemcinslerimi görünce harcanıp gittim diye daha çok üzülüyorum!

Kahkaha attım bu ne ayol :D :D :D Birincisi eşiniz haklı çalışıcağınız bi ders onu bile yapmıyosunuz.Adam size ailenizden para almayın diyo onuda alıyosunuz adam makyaj malzemesi alma diyo onuda alıyosunuz üstüne bi ton yalan söylüyosunuz evde yemek memekte yokmuş adamın sizle evli kalmasının sevgi dışında hiç bi sebebi yok gerçekten o yüzden ben eşinizin sizi çok sevdiğine emin oldum :D Neyse kınamak istemiyorum benimde erkek kardeşim var gider sizin gibi biriyle evlenir ben ölürüm kahrımdan muhtemelen ayol.Sizin gibi derken ciddi sorumsuzsunuz bide üstüne eşinizin lafına sözüne itimatınız yok bide üstüne evde düzen yok ayyyyyy...... O ney be.

kac yillik evlisiniz gercekten cok merak ettim.
ilk senelerinizse cok gereksiz yere kredilerinizi tuketiyorsunuz ve bu adam yakinda sizi kapinin onune koyar.

Arkadaşım eşinin ailenden para alma demesinin sebebi bence gurur falan değil.

Biraz yetinmeyi öğren birazda sorumluluk almayı öğren diye.

Sorumluluktan kastım kendine olan sırumluluğun dersini çalış heveslen işe gir diye.

Hiçbirşey yapmayacaksanız niye varsınız ki hayatta ?

Canım sen kaç yasındasın? Bende 20 yaşında evlenmistim suan 24 oldum ama hicbizaman sizin gibi bi evlilik hayatımız olmadı. Yemek yapıcaksin eve bakmicaksin yalan soyluceksin durumunuz iyi değilken sen car cura para oduceksin kırılsa ağlamaya baslicaksin:))) adam sana direk seks dışında bişeye yaramiyosun demekte çok haklı böyle evlilik değil anca ev arkadaşlığı olur

1- Evde oturduğun halde neden sınavlara çalışmıyorsun sen?
2- Aydınlatıcımı kırdın diye ağladın mı sen sahi? :KK57: Adam yazık yarın gider alırız demiş. Ben olsam hepsini çöpe atardım. Okulu kırıp avm de takılan bir karım olsa ufff:KK51:
3- Çirkin çıktığım fotoğraf tartışması hele, var ya sevgililer şu konuda kavga etmiyorlardır. Karı koca nasıl bu hale geldi?
4- Evet kocan işe yaramazsın demiş, haksız ve kırıcı. Ama sen de delirtene kadar uğraşmışsın. Adam çok da kötü değil. Seviyorum diyor, gül alıyor falan. Bazıları eve sadece maydanoz alıyor çiçek niyetine. :KK14:
Lütfen kendine gel. Neredeyse yaşıtız senle ben de çok olgun sayılmam, fakat şu hareketlerini ben yapmazdım. Sorumluluğunu bil artık, okuluna doğru dürüst devam et. Hem eşinin okula gitmemene kızması çok iyi, sana sahip çıkıyor, oku istiyor. Daha ne? Eve kapatsa daha mı iyiydi?

Yaşınız kaç. Gerçekten çockça davranılorsunuz herşeye bağırmak okula gitmemek vs.. ne okuyorsunuz.

Benim bu tarz bi kuzenim var
Benle yaşıt ama 5 yaşında çocuk hareketlerine sahip
Gözümün önüne hep o gelir konu sahibinin konularını gördükçe
Mızzz dedi mi annesi gelir, kocasına küstümü gider annesinde yatar. Sosyal medyada da paylaşır 7 sülale duyar ki x yine kocasına küsmüş
Kocası da aynı konu sahibinin kocası gibi pek sabırlı 'gülümlü cicimli' bir mesajla barışırlar yine sosyal medyada
Vıcık vıcık ilişkiler
Sahiden mi? Ne hayatlar var ya:KK53:

Babam okulum bitince çalışmazsam bana hakkını helal etmeyeceğininsöyledi çalışcam mutlaka
Allah aşkına ne okuyorsun Pers? Merak ettim. :KK14:
Bu arada nickin de pek manidar. Bu mitolojik karakterin eşi de Hades biliyor musun? Pek iyi bir karaktere sahip değildir. Deyim yerindeyse cehennem kralı gibi bir şey. :KK53:

Back
X