Eşimle kavga etti

Yazdıklarınızı okuyunca kendim için çok üzüldüm.
Hayatımızı düzene koymak için, evliliğin sorumluluğunu üstlenebilecek olgunluğa ulaşmak için ve daha birçok koşul için ilişkimizin 5. yılında halen evlilik tarihimizi belirlemiş değiliz.

Böyle hiçbir şeyin önünü arkasını düşünmeyen, olgunlaşmamış insanların evlenip yolunu çizmiş olmasına tahammül edemiyorum.
Sizin evlilik hayali kurmanız çok tuhafıma gitti, geleneksel şeyleri banel buluyordunuz halbuki.

persephone acaba yemek kursuna mı yazilsan? Cidden baya eglenirsin bence. Senin gibi süsü püsü seven bi kadın eminim yaptıgı yemeklerin sunumunu da çok güzel yapacaktır. Gercekten cok ciddiyim bu konuda. Hatta yaptığın yemeklerin fotoğraflarını da atarsın buraya :)
Tabi biraz pahalı bi durum yemek kursları.. önce okulunu bitirmen gerekli bunun için. Ama onun yerine bir kursa yazılana kadar mesela arda'nın mutfağı programını takip edebilirsin eğlenceli gayet. Ve cok da zor degil yemekler. Evde bu sekilde stres atarsın. Hatta yaparsın kocanın isyerine de götürürsün arada. Ileride bebisiniz olunca da zorlanmazsın. Kafan da dağılmış olur. Üstelik yemek yapıp yerken kilo da alabilirsin ufak ufak. Sonra hoop özgüvenin yerine gelir :)

Ama öncelikle kendine hedef koy mesela ayda 1 tane kozmetik alıcam sadece de. Onun dışında annenlerin verdiği parayı da kenara koy biriktir. Eşin o zaman bisey demez bence.

Siz birbirinizi seviyorsunuz ve hayat çok kısa bak her gün kaç kişi ölüyor.. bu şekilde birbirinizi yıpratmayın. Esinin başına bisey kalsa yalniz başına kalsan bu tartışmaların ve sorumsuzlukların için pişman olmayacak mısın? Keske vaktim varken onunla daha güzel vakit gecirseydim demiyecek misin? Ölümün geri dönüşü yok malesef, düzeltme imkanın da olmayacak..

Dediklerimi iyi düşün ve hayatını kendine ve sonrasında eşine cennete çevirmeye başla artık. Çünkü kocan seni seviyor belli, sendeki en ufak neşe en ufak düzelme belirtileri onu da cok mutlu edecektir.

Sizin evlilik hayali kurmanız çok tuhafıma gitti, geleneksel şeyleri banel buluyordunuz halbuki.
Hangi konuyla ilgili hangi görüşüm üzerinden böyle bir yakıştırma yaptınız bilemiyorum. Ama "banel" kelimesi benim kullanacağım türden değil, ondan eminim.

Yok sizin gbi yazanlara dicek bi sözüm yok da sen ne biçim kadınsın tabiki yapacaksın bu senin görevin ben yapmasam kocam şöylemyapar böyle yapar diyenlere istinaden dedim (önceki konularımda da demişlerdi)

Peki ne yiyorsunuz?
Merak ettim.
Eşin mi yapıyor, dışardan mı yiyorsunuz?

Eşin yapıyorsa tamam da dışardan yiyorsanız sonra çok sıkıntı çekebilirsiniz, yemek abartılacak bir şey değil.
Ben de çok yapmam, dışardan da yeriz ama yine de ucundan da olsa bi yeme düzeni olmalı evde.

Back
X