Eşimle kavga etti

Canım kusura bakma ama gerçekten ergen gibi davranıyorsun. Esin seni gerçekten seviyor sevmese kesinlikle bırakıp giderdi. Yapma dediğini inatla yapıyorsun adamın. Sevgili değilsiniz siz artık evlisjniz önce evli olduğunu kabullen.

Kimi kadın çocuklarına bakar, evini çekip çevirir, çalışıp para kazanır evin bütçesine katkı sağlar ama yine de eşine yaranamaz kimi de böyle sorumluluk nedir bilmez, evliliğin e sinden bile anlamaz ama eşi dersine çalış, yalan söyleme dedi diye kocasını buralara şikayet eder.
Allahım sen büyüksün...

Miskin tenbel grursuz bir yapı Allah kolaylık versin eşinize

eşini tanıyorsun, çevresini biliyorsun. muştayla gezen adam sokağa çiçekli kıyafetle çıkmaz bal gibi biliyorsun. hatırın için evde giyerim demiş. yine canın kavga trip naz vs istediği için lüzumsuz kavga çıkarmışsın. biraz daha anlatırsan sanırım kk olarak kocana acımaya başlayacağız.

Mangal dışında haksızsınız. Kusura bakmayın ama bunu söylemek zorundayım. Ailenden para gelmesi birşey değil ama elinize yalan söylemenizi tasvip etmiyorum. Böyle giderseniz sonunuz boşanma koridorları.

Hay agzina sağlık enişte ya.

Lütfen çocuk yapmayın.
Bi şeyler daha diyeceğim de banlanırım.

Ben sizi haksiz bulmuyorum. Oyle manyak kocayi bi de mutlu etmeye mi ugrascakmissiniz? Sorsaydiniz sen ne yaptin da mutlu ettin diye.
hastalikli kiskancligiyla kendi eliyle yalana itiyor.

Peki onun böyle alakasız bi konuyu eğitim farkına vurması doğru mu o da atılmasaymış liseden madem bu kadar kompleks yapacak ben ona hiç eğitimiyle ilgili bişey demedim

1. Siz bu adamı tanıyor musunuz

O adam çiçekli bir şey giyer mi

Benim muştası ve kum torbası olmayan eşim bile giymez

Bakın ders çalışamadım rapor aldım bu nasıl bahanedir bebek mi salladın sabaha kadar

Aç kpss topiklerine bak millet çocuğun birini ayağına yatırıp birini memeye alıp ders çalışıyor

Adam çocuk mu büyütüyor cidden bu yaptıklarınız liseli ergen tavrı

Bütçenî alan aydınlatıcı mi her ne ise alma adam kırmış da çok sevmiş de ağlamış

Baban kırsa ona yapamazsın bu kapris

Diğer konularına yazmadım ama buna yazayım

ya acil tarafından büyü ya da boşa adamı kendine yeni bir hayat kursun

Bişey söyleyeyim mi sana...hani ömür törpüsü olur ya sen aynen öylesin ve eşinin sevgisini saygısını törpülüyorsun...adam bir gün tekmeyi basacak sana...ama haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…