eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Resmen bir sapıkla aynı yastığa baş koymuş üstelik pedofili aşağılık herifin teki . Kadın cinayetleri almış başını gidiyor hanımefendi yuvam dağılıyor diye üzülüyor valla ben bu işten hiç bir şey anlamadım

Özet kendinizden ne kadar verirseniz karşıdaki insan değilse o kadar tepenize çıkar. Siz mazoşist bir şekilde her türlü hakarete rağmen ne yapabilirim diyorsunuz? Bu ilişki için değil kendim için ne yapabilirim diye sormanız gerekirdi. Ortada bir evlilik ve karı koca hayatı yok. Adam bir de öğretmensiniz diye inşaat işçisi amele halimle bunu ne güzel eziyorum diye övünüyor. Öğretim seviyesi kişisel gelişim için bir kriter olmayabilir ama anlattığınız her şey zaten adamın hanesinde eksi yönde.
Vicdanlı, kadına ve insana saygısı olan biri değil. Kişinin hayatı seks üzerine. Hayvan bile değil. Tedavilik. Mümkünse toplumdan uzaklaştırılmalı.
Adam için adam kelimesi, insan bile demiyorum. 10 çocuklu bir aileden çıkması önemli değil ama insani değerimyok. Kadına mal gözüyle bakan, yaş sınırı olmadan herkese cinsel obje gözüyle bakabilecek biri. Ben uzaktan oklava ile bile dokunmam. Sizin kendinize saygınız, hayat ve ilişkiler konusunda normal kavramını kaybetmişsiniz. Acil yardım almanız gerekiyor.

Sizden cep harçlığı isteyip, sonra anneniz yardım edince gurur yapan kişi... Anneye küfreden, şiddetten sizi manyağa çeviren biri. Siz kendinizi neden bu kadar aşağılık ve değersiz biri olarak görüyorsunuz? Neden bu kadar nefret ediyorsunuz kendinizden?

Benim de aklim almıyor açıkçası. Yani aileyle mi, insanın kendisiyle mi alakası gercekten bilmiyorum. Biz de yanlarda saraylarda murebbiyelerle buyumedik, çoğumuz orta sınıf bir yaşantıda bilinçsiz ebeveynlere yetiştik, ama nasıl bazimiz bir sapığın sapik olduğunu ayırt edebilecek ozdegerinin farkında olan bireyler olarak yetişirken, bazimiz da sapik kocası onu bosuyor diye uzuluyor. Ben bu adamı neden kendim bosamadim diye uzulecegi yerde

Paylaşımı yapan hanımefendinin ruh sağlığı yerinde değil yazdıklarından yola çıkarak saplantılı olduğu kanısına vardım . Adam dövse de öldürse de istiyor adamı yeter ki yanımda olsun istiyor

Yediğim dayaklar az geldi gittin birde evlendin.. Sonra ayağına gidip yalvardın evine dön.. Kusura bakma ama sen aklını annenin evinde mi bıraktın bu adamın yanına giderken.. senin hayatın bu kadar değersiz mi.. Böyle rezil bi yaratığı nasıl çekersin Allahım aklıma mukayyet ol..

daha gururdan bahsetmene inanamıyorum 15 yaşındaki ÇOCUKTAN çıplak resim istemiş, inşallah bu olay mahkemece öğrenilir de o yavrunuz ikinize de verilmez. buna insan nasıl sessiz kalır ya.
Dövüyor tehdit ediyor sorun yok her şey olağan normal.. aldatıyor orda patlak veriyor her şey cidden başımdan aşağı kaynar sular döküldü

Dövüyor tehdit ediyor sorun yok her şey olağan normal.. aldatıyor orda patlak veriyor her şey cidden başımdan aşağı kaynar sular döküldü

benim de, hemen aklıma okuduğum haberler geldi şu pedofiliye ses çıkarmayan kadınlar yuzunden çok kötu şeyler yaşamış yavrular geldi.
verilecek sıfat yok.

Olan hep çocuklara oluyor yazık çok yazık umarım bu hanımefendi canından olmaz.
Ne kadar iyi niyetlisiniz.Konu sahibi kendi canına acımıyor, gerçeklikle bağı tamamen kopmuş... Dert etmesi gereken neler neler var ama kocası yeter ki gitmesin derdinde.... tek üzüldüğüm o masum kız çocuğu. Hiç bir çocuk böyle ebeveynleri haketmiyor.... İnşallah konu sahibesi ve şeytanın insan kılığındaki hali olan koca ile birlikte büyümez...

Yok istemiyor artık, aldatmış herif, başkasına dokunmuş çünkü.

Sen kul köle olmaya aday olduysan kk napsın sana? Yeminle içimden neler geçtide banlanmamak adına yazmıyorum. İlk kez bir üyeye bukadar sinir oldum.Haketmişsin hepsini çünki adam ne olduğunu senin gözüne soktukça seni aşağıladıkça daha yokmu diye uğraşmışsın. Pes doğrusu.. sonunu okumadım ama sen boşanmazsın gene "çabalar" 2. Bebeyi de yaparsın

İhtimal vermiyorum ben ayrılayacağını kesinlikle boşanma işi askıya alınacak. Affedecek inşallah böyle olmaz ama sonunu haberler de görmek istemiyorum umarım öyle olur

Şuan çok mutsuz bir kadın ve bir anne olmasan sana neler neler derdim ama kıyamıyorum işte.. Sen aklını mı kaçırdın güzelim gencecik yaşında sana vuran bir adamla evlendin?? Ve seni döven bu adamla aynı evde yaşamaya nasıl ısrarcı olursun? Tamamen karaktersiz iğrenç bir insan seçmişsin zaten en baştan bilerek evlenmişsin özgüvenim yok diye ayrılmadım diyorsun inanamıyorum.. Olan olmuş önüne bakman lazım.. Daha o adamla muhatap bile olma.. Annene de söyle sana yaptıkları herşeyi boşanacağınızı sana söylediklerini olan biteni hemen anlat annene babana.. Çünkü sana güvenemiyorum maalesef çok küçüksün ve mantıklı kararlarar veremiyorsun annene anlat ki bari onlar seni durdursun tekrar barışmaya kalkarsan.. Sen ne zaman bu adamdan nefret edeceksin?? Seni yaraladığı zaman mı?? Ya da seni öldürüldüğü zaman mı?? Çok küçük yaşta büyük işler yapmışsın evlilik çocuk dayak falan... Lütfen annene herşeyi ama herşeyi hemen anlat

Öyle ağzım açık okudum ki anlatamam. Seni dövmüş sövmüş ama yattıgı kadını dusunuyorsun. İnanamadım. Bekarken dövüyormus zorun neydi senin?
Ya bi evlat ne emeklerle büyütülüyor ama bu kadar kör olman anne babanı ne kadar yaralamıştır. Sen sonunu bile bile hataya düşmüşsün dicem de sükredecegine yattıgı kadını düşünen sen anlayamayacaksın. Umarım boşanır velayetide alırsın

Kız güzel olsa ne olur olmasa ne olur olmayan birşeyi oldurmaya çalışmışsın çok şükür ki ikinci çocuğu yapmamışsın evladını al ailene dön bu adamdan hayır yok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…