Görümcem haklı mı? Ben mi abartiyorum.

Ne kadar salakça bir yorum ya

IMG_1182.webp

🥱

Toksikliği aşk diye iteleyen ucuz diziler yüzünden insanlar ayı gibi kavga etmeyi aşk sanıyor.
Gerçekten bir neslin aşk anlayışını rezilliğe çevirdiler

Vallahi öyle oldu ya.
Biz mesela sakin sakin ilişki yaşıyoruz. Ne kendini kaybetmeli kavga gürültü ne böyle aşırı sevinç çığlıklı mutluluklarımız var.
Yok yani, stabiliz iyisiyle de kötüsüyle de.
Millet coşmayı aşk sanıyor artık.

Ben kızım tvde falan denk gelirse o toksik aşklara yapıştırıyorum valla, bak kızım bu taciz bak kızım bu zorbalık bak kızım bu şiddet diye.

Sessizce çocuğu kapıya bırakıp zili çalıp kacmadik heralde 😅 bizim ufak bir işimiz var halledip alacağız dedik o kadar da abartmayın isterseniz
Siz niye bu kadar agresifsiniz? Genel olarak hep bir ataktasınız :D Sormuşsunuz insanlarda yorumlamış. Yok salakça yok cahilce. Hoş değil valla.

50 kere yazılmış ama bende yazayım.
Empati yapıyorum, bırak görümcemin çocuğunu, kendi yeğenlerimi bile habersiz bir anda emrivaki şekilde evimde istemem.
Çünkü genel olarak emrivaki davranışları sevmem. Kardeşlerimi arayacağım da bile öncesinde "Müsait misin? Müsait olduğunda telefonda konuşalım" diye mesaj atarım.
Siz bırakıp, aradan saatler geçtiği için kadın doğal olarak sormuştur telefonda "Ne oldu?" diye. Soğuk davranma sebebi de bu davranışı tekrarlamamanız için olabilir. Belki yoruldu sadece yada başka bir derdi vardır sesine yansımıştır yada sana öyle gelmişte olabilir.
Kırılmanıza gerek yok. Başkası olsa çat diye söylerdi telefonda "Bir daha böyle son dakika çocuk bırakmayın. Benim işim olabilir, kafamı dinliyor olabilirim. Ben ne zaman size böyle yaptım?" diyecek çok kadın var.

Ah şu erkeklerin işgüzarlığı. Hadi çocuğu emrivaki yaptınız bıraktınız. Sonra kavganız biter bitmez ne diye almıyorsunuz?

Valla insan yeri geliyor kendi çocuğuna zor dayanıyor. Bi küçük çocuk daha hiç çekilmiyor. 4 saat diyorsunuz. Belki biri uyuyacak, diğerini görüp uyumuyor, belki yemek yemeleri gerekiyor annenin yemek hazırlayacak vakti olmadı. Belki oyuncak kavgası? Yani bunları düşünmeden çocuğu ha biraz da o baksın diye bırakmanız çok ilginç doğrusu.

Back
X