Görümcem haklı mı? Ben mi abartiyorum.

Kavga etmek için işten çıkıp gelmek, çocuğu bırakıp kavga etmek falan.
Çok mu dizi izliyorsunuz siz ya?
Ne bu show yani?
Aynen aşkı memnu Behlulun araba sahnesini yaşadık beraber çok iyiydi tavsiye ederim baya rahatladım

Görümce konusunda haksız olmayı başardınız tebrikler :D
İşin şakası evet bana da fazla dramatize geldi ya ağlamalı bağırışlı kavga. En azından görümcenize bildirebilirdiniz ufak bir işimiz falan var diye.
Sessizce çocuğu kapıya bırakıp zili çalıp kacmadik heralde 😅 bizim ufak bir işimiz var halledip alacağız dedik o kadar da abartmayın isterseniz

Emrivaki işleri bende sevmem.
Ayrıca kendisi de bırakmıyormuş demek ki ne olursa olsun bırakılmasını istemiyor.
Evet bırakılmasını istemiyor olabilir ama emrivaki şeyleri sevmiyor değil çünkü ben annem dahil kimseye emrivaki yapmam bu hassasiyetimi görünce geleceğiniz zaman haber vermenize gerek yok ben herzaman musaitim der

Kavga etmek için işten çıkıp gelmek, çocuğu bırakıp kavga etmek falan.
Çok mu dizi izliyorsunuz siz ya?
Ne bu show yani?
Toksikliği aşk diye iteleyen ucuz diziler yüzünden insanlar ayı gibi kavga etmeyi aşk sanıyor.
Gerçekten bir neslin aşk anlayışını rezilliğe çevirdiler

Evet bırakılmasını istemiyor olabilir ama emrivaki şeyleri sevmiyor değil çünkü ben annem dahil kimseye emrivaki yapmam bu hassasiyetimi görünce geleceğiniz zaman haber vermenize gerek yok ben herzaman musaitim der
Biz buna nezaket diyoruz. Uzun uzuuun oturup kalkmak bilmeyen misafire de “aaa bunu saymayız hep bekleriz” der bazı insanlar ama gerçekte arkadan konuşulur yani

Hayati bir mesele değilse ve siz evdeyseniz, hele hele emrivakiyle bırakılmış çocuğun 4 saat ne işi var,
hareketli dediğinize göre kafa dinlemek istemişsiniz gibi, neyse görümceniz çok haklı sizi haksız buldum.
kafa dinlemek için değil kızım aşırı hareketli değildir bir çocuk ne kadar hareketli olmaliysa öyledir bana gore. O yüzden hiçte kafa falan dinlemedim öyle kafa dinleyememe gibi bir sorunumda hiç olmadı. Onların çocukları aşırı aşırı sakin maşallah o yüzden benimki onlara fazla geliyor sanırım hareket noktasinda

“salakça” diyorsunuz ama çocuk gibi iş güç bırakıp arabada kavgaya gidiyorsunuz? Çok akıllıca çok olgun bir hareket çünkü 😂
Niye arabada kavga edince aforoz mu olduk kkdan hayırdır 😅 arabada tartışmak yasakta benim mi haberim yok. Ne tuhafsiniz ya 😅

Kadını arayıp sordunuz mu bırakabilir miyiz diye? Biz karı koca bağıra çağıra kavga edeceğiz çocuk sende durabilir mi dediniz mi? Belki işi vardı, başı ağrıyordu, kendi çocuklarına bile zor tahammül ediyordu vs vs. Hadi kavganız bağırmanız bitmiş, niye dönerken almadınız çocuğunuzu geri? Kuzenleriyle vakit geçirsin diye bırakmaya hakkınız var mı? Bir de kırılmakta haksız mıyım diye soruyorsunuz, evet haksızsınız. Kadın çocuklarına önem veren sorumluluk sahibi biriymiş ama sizin pek umurunuzda değil çoluk çocuk.
Aynen hiç umrumuzda değil cocugumu sana devredelim sen bak istersen. Hatta dogurdukca gönderirim. İnsan gibi yorum yapmak çok zor değil mi anca tırnak geçirmeye çalış cahilce

Görümceniz başka bi ilde yaşamıyorsa sizin çocuğunuzu alıp evinize dönmenize engel olan neydi? Kavga etmek için işden çıkıp, çocuğu sağa sola bırakmayıda ilk defa duydum.. Ben bile buradan okurken gıcık oldum yazma şeklinize, görümcenizle de böyle konuşuyorsanız haklı kadın..
İnan bende burdan senin yorumunu okurken sana inanılmaz gıcık oldum

Niye arabada kavga edince aforoz mu olduk kkdan hayırdır 😅 arabada tartışmak yasakta benim mi haberim yok. Ne tuhafsiniz ya 😅
Akıllıca değil. Çoluk çocuk sahibi belli yaşta insanlar ilişkiyi böyle ergen yaz dizisi gibi yaşamamalı yaşıyorsa da komik yani 😂

Kavga etmek için bırakmak saçma olmuş.
Görümceniz kendi çocuklarını kimseye bırakmamayı tercih ediyorsa siz de bırakmayın. Madem sen de gidiyorsun niye yanında götürmedin vs. demesiyle istemediğini çok net belli etmiş. Eve geçerken alacaktınız çocuğu hata etmişsiniz. Bana göre 4 saat de fazla bir süre değil bu arada çünkü ailem ve ben bu kadar katı değiliz çocuk bırakmak konusunda ama herkes aynı değildir.

Back
X