eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Lütfen önce o adamı polise şikayet et 15 yaşındaki bir ÇOCUKTAN çıplak fotoğraf istemiş ve bu çocuğun cinsel istismarına girer. Ve böyle bir adama çocuk velayeti verileceğini hiç düşünmüyorum. Seni öldürürüm diyor bide Buda tehdit e girer bacım sen canını yolda mı buldun bu pislikten kurtulmuşsun sal gitsin bu adamı. Ayrıca konuşmayı sen çıkarabilir misin bilmiyorum ama sen şikayet edince zaten telefonu PC tablet ne varsa alırlar elinden, o konuşmalar gelir merak etme.

Bence en büyük yanlışı siz yapıyorsunuz bu nasıl iğrenç bir adam ki hâlâ seviyorsunuz. Adam 15 yaşındaki kızın resimlerine bakıyor ne kadar iğrenç sizin de kızınız var bu adamdan uzak durun ve boşanın kendinize yeni hayat kurun bozulmuş yuvayı düzeltmek zor ki sen çabalamışsın gerisini Allah'a a bırak ve uzak dur

sadece yuvamı kutarmak istedim o kadar

Ben bekarim simdi yorum yapsam bekara kari bosamak kolaya gelecek laf. Fakat zaten hic kurulamamis bir yuvanin nesini kurtaracaktiniz Allah askina. Daha bekarkan size siddet uyguluyormus, bos gezenin bos kalfasi imis. Isi gucu olmayan, kendini idame ettiremeyen bir adama yuva kurtdurtmaya calismissiniz. Bile bile lades demissiniz. Yuva dediginiz sey gun asiri dayak yemek miydi? Pes yani. Bir de affedebilirdim diyorsunuz. Bu hikayede tek cocugunuza uzuldum. Ne siz anne gibi annesiniz ne o mahlukat baba gibi baba. Cok yazik.

okurken uzulemedım bile aslında resmen kendi kendinize etmissiniz. bile isteye bunlara katlanılır mı gozunuz mu kor dusunemıyor musunuz? bu adama katlanacak o sehirde sizden baska kimse yoktur sizin de ne kendınize saygınız var ne de gveniniz.

Daha fazla okuyamadım. Ama sizde hak etmişsiniz. 22 yaşında bir genç kız benle aynı yaşta ya ne demek sigara almak bir erkeğe??

Bir kız vardı burada tek konu açmış sonra eşi tarafından tüfekle vurulmuş.Aklıma o geldi zaten çok etkilendim.Aman dikkatli ol böyle adamların ne yapacagı belli olmaz

Tahammül edemedim sonuna kadar okumaya. Yazıklar olsun diyorum, allahım düşmanıma vermesin böyle evlat. Bir insanın kendisine bu kadar saygısı olmaz pes

Allahım büyük konuşmak istemiyorum. Annenize o.pu diyor,sandelye firlatiyor siz bu adami bırakmıyorsunuz daha ne denir bilmiyorum. Yazik günah çocuğunuza ya naSil boyle kör asik olabiliyorsunuz . Hem çocuğunuz icin hem de aileniz adina cok üzüldüm

Eşinize ve size üzülemedim eşiniz size yaptıgıklarından mutlu sizde yaşadıklarınızdan

Ama yazık ki bir evladınız ve eşinizin pis duygularını kullandıgı başka annelerin evlatları var onlara yazık

Affffferin size. Adam size büyük iyilik etmiş. Döverken sorun yok, çocuk orda burda perişan olurken sorun yok... Ama aldatınca sorun oluyor. Boşanma ihtimali gündeme geliyor.
Aklinizi başınıza toplayın. Kurtulun fırsat varken

Ne zaman kendi ayaklarinin uzerinde durur, kendine ve evladina yatirim yapar, kendine bakarsan bu adam neyi kaybettigini anlar bu kez de sen bu ruh hastasini istemezsin hayatinda.
Su adamin pesinde kosmaktan kendine baksaydin, onu adam etmeye ugrasacagina kendi egitimin kariyerin icin ugrassa idin daha mutlu olurdun. Adami adam etmeye ugrasmakla resmen onun totosunu kaldirmisdin. Kendini bulunmaz hint kumasi sanmis. Oysa disaridan bir gozle bakabilsen esin karaktersizin teki, hicbir insani vasfi yok. Velayeti muhtemelen cocuguna nafaka vermemek icin istiyor. Onu da bilmiyorum gerci ortak velayette cocuga nafaka baglaniyor mu ama bu adam cocugun velayetini alsa da bakmaz, sorumluluk alabilecek biri degil. Hic sorumluluk almamis ki? Kagit uzerinde ortak velayet alip cocugu sana birakacak muhtemelen ve gerektiginde cocugu tehdit olarak kullanacak. Tum kapilari kapat bu adama. Her yerden engelle. Telefonlarini acma. Onunla ortak olan kimseyle gorusme ki ona laf tasimasinlar. Haddini bilsin pislik herif. Bosanma dacasi ac. Yuklubir tazminat iste. Takilarin onda ise taki davasi da ac. Nafaka iste. Tum haklarini iste. Anlasmali bosanma kagidi imzalasan da hala cekismeliye cevirebilirsin. Mahkeme gunu hakim bosanmak istiyor musun dediginde ben bu anlasma sartlarinda bosanmak istemiyorum cekismeli bosanmak istiyorum velayeti de almak istiyorum dersen dava cekismeliye doner. Kendine bir avukat tut. Bosanmanin ne olsugunu bir gorsun pislik herif, kici bir yere otursun. Kadin dovmek ne imis bir bedelini odesin. Davayi siddetli gecimsizlikten ac, aldatmadan degil. Cunku ortada dayak da var. Aldatmayi ispat edemeyebilirsin ama dayagi taniklarinla ispat edersin.

Zaten serseriymis güvendiğiniz adam yokmuş ki kurtuldigunuz için sadaka vereceğinize su yazdıklarınıza bir bakın...

eşim bekarlıgından beri bana şiddet uygulardı
Bu mesajınızı görmeden önce size çok üzülüyordum. Ama ne üzülmesi ya, herşeyi bile isteye yaşamışsınız. Mağdur olan siz değilsiniz, çocuğunuz.
Ayrıca umarım o sapkın eşinizi o küçük çocuk polise şikayet eder. 15 yaşındaki bir kızın çıplak fotoğrafını kendi telefonuna atmasını istemek ne demek? Allahın pedofili sapığı. Sizin vicdan duygunuz mu yok, kendi çocuğunuzun biri çıplak fotoğrafını istese ne yaparsınız? Bir de kalkıp bu adamı şikayet etmek varken o kız güzel miydi diye düşünüp üzülüyorsunuz ya pes.

Şikayet etme şansımız varsa egm online dan şikayet edelim ya, bu sapıklar dışarıda mı kalsın? Bir de hala kız güzel mi diye düşünüp üzülüyormuş ya pes.

Bi insan kendine ve evladına bunca kötülüğü nasıl yapar bence sizinde piskolojiniz normal değil sizi ezen aşağılayan birinin hala beni nasıl aldatir tarafını düşünüyorsunuz siz av dan önce psikoloğa gidin çünkü esiniz gibi sizinde akıl sağlığınız iyi değil o çocuğa yazık sizin gibi bir anne ve babaya sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…