eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Bir öğretmen olarak kafam şeye takıldı. Öğretmen anne ve baban Seni nasıl yetiştirmişler böyle pardon yetiştirememişler. Oturup o mahlukun ne haltlar karıştıracağını düşüneceğine bir an önce kurtulmaya bak. Öyle tehditler falan savurmak kolay. Aç davanı çocuğunu al ve bir an önce kurtulduğuna şükret.

Bu kadar kocacı olacağına biraz evlatçi olsaydın keşke.
Ailene de yazık ne ilginç birisin sana değil cocuğuna acidım. Toparlanıp kendine gelmelisin. .Hala adamı kiskaniyorsun evladım böyle yuvada zarar görse psikolojik olarak adamdan nefret ederim değil kiskanmak.
Cocuk evi ozlemedi sen özledin, kız senden güzelmi diye dusuneceğine çocuğuna odaklan.

Lütfen boşanın ve psıkolojık tedavı alın

Çocuğu bile vermişsin derdin hala koca inanamadm ya seninki sevgi değil başka bişey yada ben eşimi hiç sevmedim

ben don desen ozur dilesen donerdım sana dedim oda bunu çok iyi biliyordu
Iyi ki size dön dememiş.Çektiklerinizin en büyük sebebi bu adama böyle davranmaniz.15 yasinda kizin cıplak fotograflarini istemis silkelenin ken dinize gelin böyle bi adami koca diye istiyor musunuz?Yanindaki ergen cocuk dayanamamis kocanızin sapikliklarına da size anlatmis her şeyi.

Size hiç üzülmedim. Herkes hak ettiğini yaşamaz belki ama bir şeylerin yanlış olduğunu anladığı halde gitmeyip kendini ezdirmeye devam ediyorsa gayet hak ettiğini yaşıyor oluyor işte. Öğretmen olduğunuza da nedense inanmak istemedim, mesleği olan arkasında ailesi olan bir kadının bu kadar aciz ve koca delisi olması sinirimi bozdu çünkü.

Çocuğunuz icin yuvanızı kurtarmaya değil tersine tez vakitte yıkmaya çalışmanız gerekiyor. Sizin gibi psikolojik olarak hasta anne babayla o da anormal bir birey olarak büyüyüp ilerde baska anne babaların evlatlarının başına bela olacak yoksa. Burda evlat hasretiyle yanıp tutuşan nice kadın erkek varken sizin gibilerin anne baba olmasına ayrı üzülüyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin.Kız güzel miydi kocam niye özür dilemedi diye kafa yoracağınıza beni sevmeyen eskorta gidecek kadar pisliğe bulaşan o adamdan çocuğumla kendimi nasıl kurtarırım diye düşünüp davayı açın.

Cinnet filmi senaryosu okudum galiba.
Sizin konu o misal olmuş.

Size tek tavsiyem sanki konuyu başka bir üye yazmış gibi okuyun. Bakalım ona ne derdiniz..

Okuyun..

10 yılını verdiysen çocukken başlamış . Üstelik evlenmeden öncede şiddet varmış.

Ne denilir ki, küfür , hakaret, şiddet, pedofili, eskortlarla birliktelik , her türlü pislik varken hala yapismissiniz bu insan dışı yaratığa.

İlk başta yaptığınız tanımlama ise çok boş , bomboş. Ne kazandırmış ki bu saydığınız size .

Parmaklarımı yormak istemediğimi fark ettim.

Yazık, çocuğa çok yazık.

okuyana kadar Allah canımı aldı yeminle. ne vardı şu paragraftan noktalama işaretlerinden vs yararlansaydınız. sol gözüm seyirdi bitirip anlayana kadar sonunu okurken başını başını okurken ortasını kaçırdım sonuç olarak hepsini okuyabildim. ama gel gör ki hüsraaaannn.

hanfendi o beygirin beyinsiz olduğu aşikar da siz de kafayı üfürmüşsünüz. inşallah çocuk sağ Salim kurtulur elinizden

hiç ama hiç acımadım size.
Siz zaten ezilmekten dayak yemekten hakaret edilmekten hoşlanıyorsunuz. Sapık kocanizin derdine düşmüşsünüz.
Elini sallasa ellisiymis en fazla eskortla ilişki kurabilir zaten merak etme bir de üniversite öğrencilerine gövde gösterisi yapmışsınız. Pırıl pırıl gençler o sapığı mı ciddiye alacak. Onları da rahatsız etmiştir. Böyle okul üniversite civari esnafi da kontrol etmek gerek herkese ruhsat verilmemeli bu kurumların civarinda. Aç köpek gibi musallat oluyorlar.
O 15 yaşındaki kızın ailesi öğrenir insallah. Sizde vicdan olsa o çocuğu korurdunuz. Cocuk istismarı söz konusu
Boyle hasta ruhlu bir anne ve babaya sahip o cocuk ne olacak kim bilir.
Bu konu ihbar olamaz mi site yetkilileri bu kişinin bilgilerine ulaşıp eşini tespit etmesi için EGMyle iletişime geçebilir. Çocuk istismarı söz konusu

Böylesine haysiyetsiz bir insana neden bu kadar sabrettiniz ki? Ben buna benzer birine 5 aydan fazla dayanamadım hamile halimle paşa paşa evi terk ettim. Ayrılmak mı yoksa öyle bir adamla evli kalmak mı zulüm? Sizin gibi sabretseydim bende aynı şeyleri yaşamış olacaktım belkide aldatılma vs. Başlarda sizi aşağılaması, kıyaslaması şerefsiz olduğunu anlamaya yetmedi mi? Bunları yazıyorum ki bir daha kendinize zulmü reva görmeyin. Asıl size mi adam yok siz namuslu, şerefli, sadık bir insanken? Rabbim sizi ve evladınızı bu durumdan kurtarsın, kıymet bilenle karşılaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…