eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Dövmesi normal aldatması anormal Senin ilk yapacağın şey destek almak olsun gerisi zaten gelir
Sanırım hırs durumu da var. Ben çektim sıkıntısını sanki adam başkasını el üstünde tutacakmış gibi biri olacaksa hayatında ben olmalıyım diyor. Oysa ki kadının saçını süpürge etmesi veya kendini hiç yerine koymasının karşılığı böyle bir adam değil. Kadıncağız farkında değil.

Şiddet var sapıklık var ... Daha ne kadar tolere edilebilir böyle bir şey

tolere etmeyi duşunen kim baksana kadın guzel miydi diye dert etmiş, nasıl başkasına dokunur diyor, yani hiç umrunda değil 15 yaşında bir çocuğa kadın gözuyle bakacak bir sapık olma olasılığı.

Siz kendinizde misiniz ananıza atanıza laf ettiği saygısızlık yaptığı gün boşanmalıymışsınız sizin aileniz daha o zaman yıkılmış tamamını okumadım bile ondan sonrasını siz istemişsiniz resmen onun karşısında ezilerek benim bile zoruma gitti yaşadıklarınız bir hemcinsimin bunları kendine layık görmesi çok zoruma gitti özür dilerim ağır yazdıysam silkelenin ve kendinize gelin

benim ablam da aynı şekilde şiddet hakaret aldatılma her şeyi yaşadı ama benim ablam sizin gibi eğitim almadı ilkokul mezunu evde çocukların hatırına 19 yıl sabrettim biraz çocukların büyüsün öyle boşanacağım dedi Çok şükür boşandı da kurtuldu ama siz eğitim almışsınız daha geniş çerçeveden bakabilirsiniz olaya...

Okudum okudum okudum arada bittimi diye kontrol ettim ve yine okudum .Ama nefesim dayanmadı konuyu bitirmeye sonuna doğru kalbim çarpmaya başlayınca bıraktım.Allah size idrak nasibetsin zira yaşadıklarınızı idrak edebiliyormuş gibi durmuyorsunuz.Anne baba öğretmen yazmışsınız sizi neden okutmadılar ben orayı anlamadım yada atladım .Kendi hayatınızı eşinizin ailesinin hayatından üstte anlatmışsınız ama oraya dönmek istiyorsunuz psikolojik yardım almalısınız.

Bu gözler öz çocuğuna istismarda bulunan kocalarını koruyan kadınlar gördü. Konuda okumadım, yorumlarda gördüm. Daha da yazıklar olsun diyorum. Kendi çocuğunuz olmasa bile istismara uğrayan, uğrayacak olan bir çocuğu koruyacak merhametten, vicdandan yoksun insanlarla aynı dünyayı paylaştığım için utanıyorum. Böyle kadınların başına ne gelirse gelsin acımıyorum malesef. Dilerim çocuğunuz sizin yoksun olduğunuz insani duygulara sahip olarak büyür.
iki gün önce öldürüldüğü iddia edilen Antepteki kızcağızın dövülerek daireye götürüldüğünü gören komşuların müdahale etmediklerini okudum az önce, hala kendime gelemiyorum. Eğer doğru ise ki dopru olduğuna inanıyorum artık.şaşırmıyorum, insanlar kendi çocuklarını harcıyorlar artık.bu yazdıklarım konudan bağımsızdır zira konu sahibi için yapılacak hiç bir tavsiye, akıl, iyi temenni bende bulunmuyor.

Kusura bakmayın ama acilen destek almalısınız. Sonunuzu hiç iyi görmüyorum.
Ailenize de o kadar üzüldüm ki . Sen el bebek gül bebek büyüt. Kızın gitsin böyle bı adamla evlensin adam her haltı yesin milyon kez de barissin sonra adam boşanmak istesin ama hala gel dön dese dönerim desin . Ailenizin emeklerine yazık . Yapmayın ..

Affedersiniz ama sizin acilen psikolojik destek almaniz lazim. Adam pisligin teki siz hala barismak istiyorsunuz. Size siddet uygulayan adamdan üstelik hamile kaliyorsunuz. Hic akliniz yok mu? Ögretmen oldugunuza da inanasim gelmedi
Annesi babasi ogretmenmis fakat kucukhanim noktalamadan bihaber.Beynim yandi okurken.

Özet : kocama aşığım seviyorum ilk seneden çocuk yaptım ama o beni sürekli aldatıp dövüyor. Şimdi beni istemiyor nasıl barışırım
Yuh diyorum ya dayak arsizi mi oldun bacim.Aci cekmek hosuna mi gidiyor? Oylesi adamin yaninda cocuk mu buyutulur? Dayak,aldatma,asagilama,ezikleme her sey sizde.Kendine bunlari layik goruyorsan git davara ben her seyine katlanirim yaninda olayim de.Barisir senle merak etme, elinin altinda hem s..k hem dovecek biri.Dikkat ettiysen hem sevecek demedim.Sevmiyor cunku.Onun gozunde sadece deliksin sen.Ustelik de asagilayip, begenmedigi,eskortunkinde bile kotu delik.Maalesef iliskinizin gercegi bu!

Keşke beni alıntılamasaydınız. Konu sahibi ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…