- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.563
- 40
-
- Konu Sahibi angellllll
Sen kendini düşünmüyorsun diye ben arkandaki şöför olarak niye öleyim ayol ?Otobandaydık o sırada önümüzde kimse yoktu arkadakide dikkat etsin sinir krizi geçirmişim ezdirmicem diye değil o hareketi kabul edemediğimden bilinç dışı olarak böyle davranmışım bizde ölebilirdik sonuçta kendini düşünmeyen başkalarını nasıl düşünsün
Otobandaydık o sırada önümüzde kimse yoktu arkadakide dikkat etsin sinir krizi geçirmişim ezdirmicem diye değil o hareketi kabul edemediğimden bilinç dışı olarak böyle davranmışım bizde ölebilirdik sonuçta kendini düşünmeyen başkalarını nasıl düşünsün
kesin siz öfke kontrolü konusunda madalyalık bir insansınızdır
Belli tarihe bakılmadan yapılıyor büyük ihtimalle. Son zamanlarda çok oldu da o yüzden şaşırdımkonuların altında görülüyor tarihine bakmadan yorum yapıyorlar
Son zamanlarda çoğaldı eski konu seven. Hayır konu sahibi son halini de anlatıp aydinlatmiyo ki, sadece okuyup yorum yaptığımızla kalıyoruz.Vintage takı gibi vintage konu sevenlerde var demek ki.
AminArkadaki araba dikkat etti diyelim , siz sağda gidiyorsunuz diye düşündü , normal bir şekilde kurallara uygun olarak sollamaya başladı , siz hop düye önüne kırınca ne olmasını bekliyorsunuz . Kendini bile düşünmeyecek hale geliyorsan bence öfke kontrolü tedavisi ol . Bu ne yaAllah sizin gibilerle karşılaştırmasın
noldu nasıl birden boyle oldu hiç anlam veremedım
Bir de utanmadan "kendi canımı düşünmemişim başkasının canını mı düşüncem" diyor.Belli ki hiçbir ahlaki değer sistemi olmayan kendinden başkasını düşünmeyen birisi daha.Sen kendini düşünmüyorsun diye ben arkandaki şöför olarak niye öleyim ayol ?
Mantığa bak.
Sizin gibi trafik magandalaro umarım sadece kendi başını yerOtobandaydık o sırada önümüzde kimse yoktu arkadakide dikkat etsin sinir krizi geçirmişim ezdirmicem diye değil o hareketi kabul edemediğimden bilinç dışı olarak böyle davranmışım bizde ölebilirdik sonuçta kendini düşünmeyen başkalarını nasıl düşünsün
Herkesin bahanesi de sinir krizi olduSizin gibi birisi yüzünden birkaç sene önce kendi yolunda, denize eğlenmeye gitmeye çalışan bir aile yok oldu hanımefendi. Çoluk çocuk hepsini biçti geçti araba. Sinir krizi? geçirmiş diğer arabanın sürücüsü. Hiç de sinir krizi geçirmiş bir hali yoktu. Millet dayak atmasın diye kaçmaya çalışıyordu.
"Benim psikolojim bozuldu devam edemeyeceğim" deyip otobüsü bırakıp giden bir şoför vardı, millet ona gülmüştü o zaman. Halbuki yaptığı en doğrusuydu. Sorumsuzluğunuza kılıf bulmayın.
Kendi gibilerle denk gelirler umarım.Bir de utanmadan "kendi canımı düşünmemişim başkasının canını mı düşüncem" diyor.Belli ki hiçbir ahlaki değer sistemi olmayan kendinden başkasını düşünmeyen birisi daha.