Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

Bu sizin görüşünüz eşim de aynı durumda olduğunda ben gitmemiştim. Herkesin düşüncesi farklı ama beni sadece eşimin ne yaptığı ilgilendiriyor bu yüzden üzgünüm

Bu sizin görüşünüz eşim de aynı durumda olduğunda ben gitmemiştim. Herkesin düşüncesi farklı ama beni sadece eşimin ne yaptığı ilgilendiriyor bu yüzden üzgünüm
Eşinizin de beklediğiniz şefkati göstermediğine göre benim gibi düşünüyor. Yorumların geneli de aynı şekilde
Üzgünüm ama çoğunluk kendine zarar veren, böyle sinir krizi geçiren bir insana sevgi ve şefkat duyamaz. Çok kötü bir görüntü. İnsanın çekesi gelmez.

psikolog tedavisi için biz her hafta 700tk veriyoruz online alıyor annem ,yok mu hiç imkanınız ,zaten psikiyatri tedavisi de zaman geçtikçe ayda 1 ,iki ayda bir 3 ayda bire düşüyor .Bizim Şuan 4 ayda bire düştü

benim küçük kızımın bakıcısı, o zamanlar nişanlısı için, "ben hastalıklarımı x'e abartarak anlatırım ki ilgisi hep benim üzerimde kalsın diye" demişti

sizde de böyle birşey hissediyorum

evet depresyonda olabilirsiniz evet psikolojik sorunlarınız olabilir ama dikkat çekmek için abartıyor gibisiniz

Garsonu dövseydi demedim zaten ama ona kalk gidelim dedim gelmedi yemeğini yemeye devam etti. Ben etrafımdaki insanların bakışlarına ve ortama daha fazla dayanamayıp kalkmak zorunda kaldım, daha büyük bir olay olmasın orada kriz geçirmiyim diye. Konu uzun olduğu için detaylara fazla giremedim yanlış anlaşılıyor herhalde.

İnanmam için çaba vermenize gerek yok zaten
Kurgu çok vasat o yüzden acaba olabilirmi bile demedim
Eşinizi öpüp sarıldığı için kafede uyarı aldığınız kısımda başladı falso
Evet iyi bir tedavi ve iyileşmeye ihtiyacanız var ama, o konuda sizinle hemfikirim

Hoşuna gitmeyen yorumlara kapalisiniz istemiyorsunuz
Ama hatalisiniz
Iyi yapmışsınız böyle devam edin diyemeyiz ki
Eşinize hak verdim ve üzüldüm yani şunu anlamıyorum inanılmaz kötü şeyler yapıyorsunuz kendinize şiddet aşağı atlama girişimi vs ama o esnada neymiş bir defa sarılırsa düzelecekmissiniz
Simdi ben uzman değilim ihtisasim yok ama bir uzmana yani bir psikiyatriste böyle bir bulgu anlatılır ve teşhis istenir mi ???
Neyiniz var ? Eşim bana sarılmadığı için kriz geçiriyorum etrafıma insanlar toplanıyor kendime zarar veriyorum intihara kalkisiyorum oysa eşim sarılsa hiç birini yapmiycam
Kusura bakmayın sadece dikkat çekme ilgi isteği diye nitelendirilen bir durum hatta arttırıyorum şımarıklık dedim ya üzgünüm ama biride gerçeği size söylemeli

Adamın tek suçu gerçekten sizi öpmesi mi? Depresyon değil daha çok amok gibi duruyor öfke kontrol sorununuz var teşhisinin doğru koyulması ve takip edilmesi lazım. Tehlikelisiniz eşiniz içinde heran adama zarar verme potansiyeliniz var.

Ablacım git tedavini ol. Dert olma biri bana da devamlı saldırda ben de kendimi bir yere kadar tutarım. Yok sarılsaymışta yok bilmem neymişde karşınızdaki de bir insan evladı. Kimse sizinle evlendi diye çekmek zorunda değil. Adamcağız artık nasıl bıktıysa salmış artık.

allahim kimseyi kendini sevmekten alıkoymasın. ayrica akıl sağlığından etmesin. ruhsal sağlık çok çok önemli. yani ne desem bilemiyorum kınamak isremiyorum adam sizi sakinleştirmek için sarilsaymis.... karşısında cinnet geçirip kendine zarar veren birisine kimse sevgiyle yaklaşamaz. o aninizi bir düşünsenize muhtemelen cinlenmis gibi bakan gözler saç baş dağınık surat kıpkırmızı...adam ne yapsın gel çok tatlısın bir öpücük alıp bir de sarılayım mi desin? çok garip. lütfen parasına vs bakmayın ve tedavinizi olun. durum daha vahim hale gelirse zaten paranız olsa da tedavi ise yaramayabilir. geçmiş olsun geçsin gitsin insallah çabalayın

Aileniz var mi şuanda sizin böyle tek başınıza olmamaniz gerekiyor.
Eşiniz için sarılsa belki geçecekti diyorsunuz. Ama sarılıncada geçmeyecekti sinir krizi geçirmişsnz gözünüz birşeyi görmezdi.
Cafede uyarılinca eşinizle tartışma nedeniz neydi?
Kendinizi atmaya kalkmışsiniz acil yatarak ya da normal tedaviye başlayın

Siz iyi değilsiniz ! İlaçlarınızı birakmamaliydiniz. Garson sizi uyardı tamam ee neyin kavgası ağlaması ? Kendi kendinizi dövüp hastanelik etmişsiniz sonrası sakinleştirici vs sonrasında eve gelip tekrar neden kavga cikarttiniz?

Benim anneme de 1 keresinde sakinleştirici verilmişti kadın 1 hafta kolunu oynatamadı yattığı yerden

Tedavi sorumluluğunu bile çevrenizdeki insanlara yıkıyorsunuz; destek olmadılar eşim sarılmadı filan. Bu şekilde hayatı azap içinde yaşayacak olan sizsiniz, iyileşmek için sorumluluğu ele almazsanız ömür boyu çekecek olan da sizsiniz. Yaptıklarının bilincinde olduğu halde Saatlerce ortalığı yıkıp kendine vuran, sokaklarda olay çıkaran birini bir yerde anası babası bile çekmez. Eşinizin bıkkınlığına ben bir yerde hak verdim, gene de sabrediyor ama bir yerde o da yeter deyip çeker gider. Eşim tedavi olmuyor gayret göstermiyor böyle yapıyor diyen bir kadın olsa boşan kimsenin psikiyatristi değilsin derdik. Ayrıca komşularınıza da çok acıdım, onlara da çektiriyorsunuz.

Ay hepsini okuyamadım hayretler içinde kaldım adam bir incelik yapmış kalkmış eşini öpmüş sizin tepki göstereceğiniz insan garson veya oradaki yetkililerdir biz burada ayıp bir şey yapmıyoruz zaten evliyiz herhangi bir sapkınlık yapmıyoruz diye çıkışabilirdiniz ama ben senin yerinde olsam eşime hayatım canını sıkma böyle her şey abartan insanlar çok fazla hayatta beni sevdiğin için öptüğünü biliyorum ama bundan sonra evde yapalım böyle şeyleri falan derdim niye adamla bu şekilde kavga ettin sinir krizleri geçirdin ağladın hiç anlayamadım ambulansı aramak delirmek falan çok aşırı hareketler bence eşini değil kendini tatmak zorundasın adamın yerinde olmak hiç istemezdim ya çok fena bir şey adamın yerinde olmak hiç istemezdim ya çok fena bir şey

Siz bu kafada olduğunuz için hastalığınız bu derece ilerlemiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…