- 30 Mayıs 2024
- 135
- -308
- 25
- Konu Sahibi beyazkuguu1
Teşekkür ederim. Keşke herkes sizin gibi çözüm odaklı konuşuyor olsa, bir sorunuma çözüm bulma umuduyla içimi döktüm çünkü. Yargılanmak istememiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otizim ile ruh sağlığını aynı kefeye koyup sevgi ile iyileşceğini sanan birine boşa anlatıyosunuz , şizofrenlere falan da hep sarılalım o zaman ilaç tedavi nedir kiİyileştirdiğiniz örnekler çocuk. Siz yetişkin bi kadınsınız. Ayrıca iddianıza göre majör depresyondasınız. 1 seans bile terapi aldıysanız dopaminden, serotoninden, norepinefrinden haberdarsınızdır. Sevgi bunları da düzeltiyor mu?
Ben yaşadığımı olduğu gibi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Sizi inandırmak zorunda değilim.Ekipler camda gördüyse kendileri bildirirdi zaten görmediyseler eşide demediyse onu değerlendirmemişlerdir ama camdan atlayacaktı içeri aldı vs hikayesi anlattığı gibi olmaz bu beyanla acile giderse ilgili kişilere kons atılır, hastaneden çıkıp bileklerini kesse, ben intihar edicektim beni ciddiye almadılar dese hastane suçlu duruma düşer, hiçbir doktorda bin tane iş arasında mu mesuliyeti almaz
İnandırabilceğin son üyeyim bencede boşa çabalamış olursunuz. Madem intihar edecektin çeneni mi bağladılarda doktorlara demedin ben kendimi tutamıyorum camdan atmak istiyorum diye? Lütfen geçelim bu işleriBen yaşadığımı olduğu gibi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Sizi inandırmak zorunda değilim.
Bu süreçte eşinize kızmayın bağırmayın ,belki de o da bu durumla nasıl başa çıkacağını bilmiyordur belki onun da kendine ait sorunları vardır belki yorulmuştur bilemeyiz zaten erkekler bizim gibi değiller biyolojik ve ruhsal farklılıklarımız da var bunu da unutmayalım .. öfke kontrolünü sağlamak için kendinizi keşfedin,öyle bir an gelince yürüyün ya da konuşmayın sakinleşene kadar eşinizi seviyorsanız bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız önce siz kendinizi tamamlayın sonra baktınız karşı taraf hala size göre yanlış biriyse o zaman tekrar değerlendirirsiniz yaşadığınız süreci.Teşekkür ederim. Keşke herkes sizin gibi çözüm odaklı konuşuyor olsa, bir sorunuma çözüm bulma umuduyla içimi döktüm çünkü. Yargılanmak istememiştim.
Depresyonun çok farklı çeşitleri var çünkü, benim annem de depresyon hastasıydı aynı dediğiniz gibiydi. İçine kapanıktı sürekli ağlıyordu. Ben de başlarda öyleydim ama doğru bir şekilde tedavi olamadığım için sürekli ilerledi. Sizinle birbirimize yardımcı olabiliriz belki, dilerseniz özelden yazabilirsiniz.Benim annemde öfke problemi yok aksine çok sakin suskun olmuştu ,hiçbir şey yapmak istemiyordu ve başı çok dönüyordu yürümede aşırı zorluk çekiyordu geceleri uykusuzluk sorunu yaşıyordu ,şimdi iyileşme sürecinde ,1 senedir böyle hala tedavi görmeye devam ediyoruz.
Camda olduğunu polis ve ambulans görmüş öyle yazdıEkipler camda gördüyse kendileri bildirirdi zaten görmediyseler eşide demediyse onu değerlendirmemişlerdir ama camdan atlayacaktı içeri aldı vs hikayesi anlattığı gibi olmaz bu beyanla acile giderse ilgili kişilere kons atılır, hastaneden çıkıp bileklerini kesse, ben intihar edicektim beni ciddiye almadılar dese hastane suçlu duruma düşer, hiçbir doktorda bin tane iş arasında mu mesuliyeti almaz
Dediğim gibi zaten sizi inandırmak gibi bir çaba içerisinde değilim.İnandırabilceğin son üyeyim bencede boşa çabalamış olursunuz. Madem intihar edecektin çeneni mi bağladılarda doktorlara demedin ben kendimi tutamıyorum camdan atmak istiyorum diye? Lütfen geçelim bu işleri
Belki yanlış yazmıştır dedim ama kendiside inanmazsanız inanmayın dedi hiç intihara teşebbüs görmesem bi tık hikaye etkileyebilirdi kurgu zayıf kaldıCamda olduğunu polis ve ambulans görmüş öyle yazdı
Ayrıca polis ne ara geldi
Hem ev kaçıncı kattada aşağıdan dil döktüler
Hepsini geçtim Ambulans çağrıldığı zaman aşağıdamı bekler hasta insede gitsek diye yoksa direk evemi dalar böyle durumda
Hikaye yani
Siz yaşadığınız şehirde iyi bir psikiyatri araştırmaya başlayın hemen eminim iyi olacağınızaDepresyonun çok farklı çeşitleri var çünkü, benim annem de depresyon hastasıydı aynı dediğiniz gibiydi. İçine kapanıktı sürekli ağlıyordu. Ben de başlarda öyleydim ama doğru bir şekilde tedavi olamadığım için sürekli ilerledi. Sizinle birbirimize yardımcı olabiliriz belki, dilerseniz özelden yazabilirsiniz.
Kusura bakmayın ama kendine zarar veren pat küt vuran birine benim içinden gelmez yani sarılmak öpmek sevgi göstermek. İnsanı geren bir görüntü. İyice iter hatta. Hiç tahammül edemem.Dövmedim ayrıca kollarımı sıkmadan canımı yakmadan önce ona dokunmuyordum bile. Yalnızca kendime zarar veriyordum. Lütfen dikkatli okuyarak yorum yapın ya da okumak istemiyorsanız yorum da yapmayın.
Direkt eve dalmaya kalkışırsa hasta eve dalana kadar atlamış olur kimse o sorumluluğu üzerine almaz. Aşağıda bekleyip itfaiye çağıracaklardı eşim müdahale edince gerek kalmadı. Siz inanın diye bir çabam yok sadece iyileşmeye çalışıyorum yardım edecek kişiler arıyorum. Sizin gibi yargılamaktan başka bir işe yaramayan insanlar benim muhatabım değil.Camda olduğunu polis ve ambulans görmüş öyle yazdı
Ayrıca polis ne ara geldi
Hem ev kaçıncı kattada aşağıdan dil döktüler
Hepsini geçtim Ambulans çağrıldığı zaman aşağıdamı bekler hasta insede gitsek diye yoksa direk evemi dalar böyle durumda
Hikaye yani
Teşekkür ederimSiz yaşadığınız şehirde iyi bir psikiyatri araştırmaya başlayın hemen eminim iyi olacağınıza
Kesinlikle yapmayı düşünmem zaten çocuk büyütebilecek bir durumda değilimBenim annem ağlamıyordu da :))) ben farkettim sürecini Bu süreçte çocuk yapmayın bence