- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
-
- Konu Sahibi beyazkuguu1
Size buradan kimse yardım edemez. En fazla söylenebilecek şey profesyonel yardım almanız gerektiğidir ki bu da söylenmiş. Bu platformda kimse kimseyi pohpohlamaz. Kimsenin böyle bir misyonu da yok açıkçası. İnsanlar sizin yazdığınız şeylere göre kendi düşüncelerini objektif bir şekilde yazarlar. Siz almak istediğiniz alır devam edersiniz. Hoşunuza gitmeyen her yoruma da “aynısı başına gelir umarım” diyerek parmak sallamak işe yaramaz.Hanımefendi insanlar beni yargılamasalardı, anlamasalar bile sadece tedavi olun diye yol göstermeye çalışsalardı hatta tavsiyeler verselerdi bu dediğiniz doğruydu. Ama iğrenç bir üslupla sadece beni ezmek linçlemek için yapılmış olan yorumlarda iyi niyet arayamıyorum kusura bakmayın. Yardım edemiyorsanız gölge de etmeyin.
Yolun sonu, tedavilerinize düzenli devam etmeniz ve ilaçlarınızı da düzenli kullanmanız. Hatta bir süre eşinizden ayrı da kalabilirsiniz tatile gitmek gibi. Belli ki bu süreçlerde birlikte olmak sizi daha da yıpratıyor.Hayat bu şer görünen şeyde hayır vardır yaşamadan bilemeyiz tabii. Ben de evlenmeden önce fazlasıyla normal biriydimŞimdi boşanmayı da kaldıramam bu evliliği de yürütmekte zorlanıyorum. Günden güne daha umutsuz ve çaresiz hissediyorum umarım bu yolun zararsız bir çıkışını bulabilirim.
Her yoruma aynısını yazmadım çok çeşitli cevaplar yazdım dilerseniz okuyabilirsiniz. Pohpohlanmayı da beklemedim, sadece tarafsızca , eleştiri ve yargı olmadan yol gösteren yorumlara açık olduğumu konuyu açarken ifade ettim. Kimse de dikkate almadı kendi bildiklerini okudular. Kınadığımız her şeyin başımıza geleceği diye bir gerçek var bunu ister kabul edin ister etmeyin. Bunu ifade ettim. Sizin parmak sallamak gibi uydurma deyimlerinizi ben anlamıyorum. Madem özgürce eleştirebileceğinizi düşünüyorsunuz, eleştirdiğiniz kişi de özgürce size cevap verdiğinde tepinmeyeceksiniz, siz de kabul edeceksiniz.Size buradan kimse yardım edemez. En fazla söylenebilecek şey profesyonel yardım almanız gerektiğidir ki bu da söylenmiş. Bu platformda kimse kimseyi pohpohlamaz. Kimsenin böyle bir misyonu da yok açıkçası. İnsanlar sizin yazdığınız şeylere göre kendi düşüncelerini objektif bir şekilde yazarlar. Siz almak istediğiniz alır devam edersiniz. Hoşunuza gitmeyen her yoruma da “aynısı başına gelir umarım” diyerek parmak sallamak işe yaramaz.
Sen hasta falan değilsin. Bak diyorum bunu bir uyarıya sahili evi birbirine katan kadın burda bir sürü laf söz yedi hala hepsine yetişebiliyor hem yetişiyor hem beddua ediyor. İlk sana ilgi arsızı diyen arkadaşı tebrik ediyorum leb demeden çözmüş çünkü.Bence bu sitedeki tanımadığınız birinin mesajından dolayı bu duruma geldiyseniz sizin öfke seviyeniz benden daha da kötü bir durumda. Ben kimsenin saçını başını yolmadım bugüne kadar, bunu yapmak asla bu derece yoğun bir şekilde içimden gelmedi. Zararım sadece kendime ve eşime oldu ama siz toplum için bir tehlikesiniz.
Evet belki faydası olabilir. Deneyeceğim teşekkür ederimYolun sonu, tedavilerinize düzenli devam etmeniz ve ilaçlarınızı da düzenli kullanmanız. Hatta bir süre eşinizden ayrı da kalabilirsiniz tatile gitmek gibi. Belli ki bu süreçlerde birlikte olmak sizi daha da yıpratıyor.
Evet belki de ben hasta değilim size göre, siz benden daha hastasınız çünküSen hasta falan değilsin. Bak diyorum bunu bir uyarıya sahili evi birbirine katan kadın burda bir sürü laf söz yedi hala hepsine yetişebiliyor hem yetişiyor hem beddua ediyor. İlk sana ilgi arsızı diyen arkadaşı tebrik ediyorum leb demeden çözmüş çünkü.
Eleştiri istemiyorsanız pohpohlanmak istiyorsunuz işte.Her yoruma aynısını yazmadım çok çeşitli cevaplar yazdım dilerseniz okuyabilirsiniz. Pohpohlanmayı da beklemedim, sadece tarafsızca , eleştiri ve yargı olmadan yol gösteren yorumlara açık olduğumu konuyu açarken ifade ettim. Kimse de dikkate almadı kendi bildiklerini okudular. Kınadığımız her şeyin başımıza geleceği diye bir gerçek var bunu ister kabul edin ister etmeyin. Bunu ifade ettim. Sizin parmak sallamak gibi uydurma deyimlerinizi ben anlamıyorum. Madem özgürce eleştirebileceğinizi düşünüyorsunuz, eleştirdiğiniz kişi de özgürce size cevap verdiğinde tepinmeyeceksiniz, siz de kabul edeceksiniz.
Beddua falan etmedim nerenizden uydurdunuz acaba, uyardım sadece. Keyfiniz bilir anlamayın kınamaya devam edin başınıza gelince anlarsınız.Evet belki de ben hasta değilim size göre, siz benden daha hastasınız çünkü
“Tepinmek” vs çirkin ifadeler. Ben hayatımda hiç bir zaman istediğim şeyleri “tepinerek ya da tehditle” yaptırmaya çalışmadığım için maalesef söylediğiniz şeyi ciddiye alamadım. Size de tavsiye ederim kendi özsaygınızı koruyabilmeniz açısından. İyi forumlar ve geçmiş olsun.Her yoruma aynısını yazmadım çok çeşitli cevaplar yazdım dilerseniz okuyabilirsiniz. Pohpohlanmayı da beklemedim, sadece tarafsızca , eleştiri ve yargı olmadan yol gösteren yorumlara açık olduğumu konuyu açarken ifade ettim. Kimse de dikkate almadı kendi bildiklerini okudular. Kınadığımız her şeyin başımıza geleceği diye bir gerçek var bunu ister kabul edin ister etmeyin. Bunu ifade ettim. Sizin parmak sallamak gibi uydurma deyimlerinizi ben anlamıyorum. Madem özgürce eleştirebileceğinizi düşünüyorsunuz, eleştirdiğiniz kişi de özgürce size cevap verdiğinde tepinmeyeceksiniz, siz de kabul edeceksiniz.
Hayır sadece çözüm sunsunlar istedim. Kimsenin minnoş şeylerden kastınız her neyse o sözlerine ihtiyacım yok. Zaten iyi şeyler duymak isteseydim tüm hatalarımı gözler önüne sermezdim. Ama kötü şeyler söylemeye de kimsenin hakkı yok böyle durumlarda nötr olmanız gerekir aksi takdirde haddi aşmış olursunuz.Eleştiri istemiyorsanız pohpohlanmak istiyorsunuz işte.
Yaptığınız şeyin dışardaki normal insanlarca nasıl göründüğünü görüyorsunuz.
Eleştiriye bu kadar kapalıysanız nasıl yorumlar beklediniz. Herkes siz teselli etsin, herkes size minnoş şeyler desin istemişsiniz.
Böyle ilgi göreceğime, böyle şefkat göreceğime tek başıma kalmayı tercih ederim.“Tepinmek” vs çirkin ifadeler. Ben hayatımda hiç bir zaman istediğim şeyleri “tepinerek ya da tehditle” yaptırmaya çalışmadığım için maalesef söylediğiniz şeyi ciddiye alamadım. Size de tavsiye ederim kendi özsaygınızı koruyabilmeniz açısından. İyi forumlar ve geçmiş olsun.
Ay allah anana babana kocana sabır versin yaa valla bak neymişsin öyle. iyiyi de kötü edersin iyi ki senin gibi bir eşim dostum tanıdığım yok ben hasta olurmuşum ya da ilk bulduğum tımarhanenin önüne atarmışım. Ne halin varsa gör benden uzak allaha yakın.Evet belki de ben hasta değilim size göre, siz benden daha hastasınız çünkü
Gayet nötr bir yorum yapmıştım bana da saldırdınız. Siz insanlardan istediğiniz tepkiyi alamayınca saldırganlaşıyorsunuz belli ki.Hayır sadece çözüm sunsunlar istedim. Kimsenin minnoş şeylerden kastınız her neyse o sözlerine ihtiyacım yok. Zaten iyi şeyler duymak isteseydim tüm hatalarımı gözler önüne sermezdim. Ama kötü şeyler söylemeye de kimsenin hakkı yok böyle durumlarda nötr olmanız gerekir aksi takdirde haddi aşmış olursunuz.
Burada tepinen ben değilim ama sizsiniz. Benim bu forumda işim olmaz bundan sonra, siz mahalle karısı gibi herkesin olayına hadsizce çirkin yorumlar yapmaya devam edebilirsiniz. Çekirdeğiniz bol olsun“Tepinmek” vs çirkin ifadeler. Ben hayatımda hiç bir zaman istediğim şeyleri “tepinerek ya da tehditle” yaptırmaya çalışmadığım için maalesef söylediğiniz şeyi ciddiye alamadım. Size de tavsiye ederim kendi özsaygınızı koruyabilmeniz açısından. İyi forumlar ve geçmiş olsun.
Allah seninkilere sabır versin asıl böyle kötü niyetli bir yakınları olduğu için acıdım onlara. Bir dertleri sıkıntıları olsa taşa topa tutarsınız anında Allah elinize dilinize düşürmesin kimseyi.Ay allah anana babana kocana sabır versin yaa valla bak neymişsin öyle. iyiyi de kötü edersin iyi ki senin gibi bir eşim dostum tanıdığım yok ben hasta olurmuşum ya da ilk bulduğum tımarhanenin önüne atarmışım. Ne halin varsa gör benden uzak allaha yakın.
Sizin nötr anlayışınız bu mu ? Yazık halinizeGayet nötr bir yorum yapmıştım bana da saldırdınız. Siz insanlardan istediğiniz tepkiyi alamayınca saldırganlaşıyorsunuz belli ki.
Üniversitede yurtta kalırken aynı böyle bir oda arkadaşım vardı. İstediği şeyler olmayınca krizlere girer, ayılır bayılır ambulansı, polisi boşuna meşgul ederdi. Ben odamı değiştirdim. Kimse de sevgi duyup, odasını paylaşmak istemedi. Kimse kimsenin kaprisini, şımarıklığını çekmek zorunda değil.Böyle ilgi göreceğime, böyle şefkat göreceğime tek başıma kalmayı tercih ederim.
Sokakta krizler geçirip bağırıp çağırmak, evde kendine vurmak falan dışardan nasıl görünüyor? Korkunç. İnsanların beni o halde görmesini asla istemem.
Kocam beni o halde görse sarılmasını beklemek değil utanırım ben yüzüne bakmaya.
Şok içinde kalıyorum her yazdığına
Üsluba bak. Sokağın ortasında kendimi dövüp, yerden yere yuvarlanırlen insanlar beni tutmaya çalışacağına, çekirdeğimle yorum yapmayı tercih ederim.Burada tepinen ben değilim ama sizsiniz. Benim bu forumda işim olmaz bundan sonra, siz mahalle karısı gibi herkesin olayına hadsizce çirkin yorumlar yapmaya devam edebilirsiniz. Çekirdeğiniz bol olsun
“Tepinmek” vs çirkin ifadeler. Ben hayatımda hiç bir zaman istediğim şeyleri “tepinerek ya da tehditle” yaptırmaya çalışmadığım için maalesef söylediğiniz şeyi ciddiye alamadım. Size de tavsiye ederim kendi özsaygınızı koruyabilmeniz açısından. İyi forumlar ve geçmiş olsun.
Öz saygınız olabilir ama kendinizden başka hiç kimseye saygınız yok