- 29 Ekim 2015
- 1.475
- 2.846
- 133
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
18 dakika önce yazmışsın bu mesajı ama hala burada aktifsin ve markete gitmemissin. Sen o markete gitmeyeceksinbazı yorumlara cevap yazıyorum zaten benzer şeyler yazıldı. bende şimdi markete gidicem
Aa robot süpürge candırBir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuzEşim robot süpürge alalım dedi ay yok ben beğenmem o gırgır gibiymiş dedim, eve yardımcı alalım dedi ay yok ben başkasının işini beğenmem dedim noldu mertebem mi arttı sanki rütbe mi taktılar evim temiz diye yoo yatıp ay ben fenayım diyenler bu hayatı yaşıyor
Robot süpürge alın aldırın roborock s5 max kullanıyorum benden güzel temizlik yapıyor harika birşey. Eşime almaması için baskı yapımıştım sırf teknolojiye meraklı olduğu için aldı. Kimse gelip sorumluluğu alıyorsun diye madalya takmıyor afedersiniz ama zaten bu saf diye iyice yükleniyorlarBir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuzEşim robot süpürge alalım dedi ay yok ben beğenmem o gırgır gibiymiş dedim, eve yardımcı alalım dedi ay yok ben başkasının işini beğenmem dedim noldu mertebem mi arttı sanki rütbe mi taktılar evim temiz diye yoo yatıp ay ben fenayım diyenler bu hayatı yaşıyor
Cidden kötü olarak söylemedim doğru yapıyorsunuz bazı noktalardabenim de başka yönlerden idare ettiğim durumlar oluyor niye böyle diyorsunuz
Evet sence gostermez. Allah aşkına cocuksuz evde ne işi bu kadar? Çok boş şeyler için oflanip puflaniyorsunuz. az daha dinlenedurun.sabah 7de kalkıp biraz ev işlerini halledip akşama kadar ders çalışıyorum, bu da evde boş oturduğumu göstermez bence
Bence adam her akşam yemeği de ben yapacak değildirim herhalde diyerek evlenmiştirEvet sence gostermez. Allah aşkına cocuksuz evde ne işi bu kadar? Çok boş şeyler için oflanip puflaniyorsunuz. az daha dinlenedurun.
Eşinizin en büyük hatası sizin boyle olduğunuzu bile bile evlenmesi sonra da yakınmasi. Erkekler böyle. Evlenince düzelir yaparız ederiz diyor sonra maruz kalınca söyleniyor.
Arkadaşlar ortanız yok mu gözünüzü seveyim yaBir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuzEşim robot süpürge alalım dedi ay yok ben beğenmem o gırgır gibiymiş dedim, eve yardımcı alalım dedi ay yok ben başkasının işini beğenmem dedim noldu mertebem mi arttı sanki rütbe mi taktılar evim temiz diye yoo yatıp ay ben fenayım diyenler bu hayatı yaşıyor
Negooooo bide senin gibi bir kadının oğluOğullarıma ev işlerini öğretmekten an itibariyle vazgeçiyorum, kaynanalık damarım tuttu böyle bir premmsess bulurlar vah emeklerim diye dövünürüm sonra
Ayy bana bir şeyler oluyorNegooooo bide senin gibi bir kadının oğlualan yaşadı sırtı yere gelmez hiç
Şuan gözünde canlandı herşey değil miAyy bana bir şeyler oluyor
Benim gelinim cevval olsun biz onunla dağları deviririzŞuan gözünde canlandı herşey değil mi
Ayy sanki hep tersi mı oluyor ne kaynana aktifse gelin mıy mıy gibiBenim gelinim cevval olsun biz onunla dağları deviririz
Mıy mıy mıy olursa cidden üzülürüm
Demeyin öyleAyy sanki hep tersi mı oluyor ne kaynana aktifse gelin mıy mıy gibi
Evet ama planı tutmamış düşündüğü gibi olmamış garibin. Tahtayı yıka dediğinde bile, bilerek oyalanan bir hatunu olacağını tahmin edememişBence adam her akşam yemeği de ben yapacak değildirim herhalde diyerek evlenmiştir
Kim olsa hayal edemez bu kadarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?