• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piremses hanım arada lütfen kalkın yemek yapın eve gelen eşinize güler yüz gösteriverin bir süre sonra tek taraflı kullana kullana karşınızda bu kadar anlayışlı bir insan değil bir canavar bulursunuz . Sonra o piremseslik hiç kalmaz .
güleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorum 😃

güleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorum 😃
Siz yemeği hazırlarsınız o gelir ya da gelmez, gelince ısıtırsınız yer. Adam gelmeyince sadece kendinize yemek yapmanız saçma değil mi, bu adam nasıl olsa gelecek, en kötü ertesi gün de yersiniz

Esiniz de gergin gelmis ,ayrica karni ac . Bu tepkileri normal bence .
İsten gelene yemek yapmak zor olmamali . Zaten 2 gunluk yemek yapsan , fazla vaktini almaz. En azindan yemek yaparken yardimci olmaliydin .
Miden agiriyorsa da bunu basta soylemeliydin . Odaya cekilmek salondauzanabilirdin.
Esinizin davranislarini normal buldum ben.

En rahatsız olduğum ve hayatta da tahammül edemediğim insan tipi.

Uyuşuk, mıymıy, sürekli hasta, insanın enerjisini emen, hayattan soğutan, olan iki gram keyfin de içine eden..

Allah eşinize sabır versin.
ya işte her gün öyle değilim, sürekli ona da enerji vermeye çalışıyorum, zaten işten eve hevesle geliyor çünkü ona da böyle mutlu pozitif davranıyorum. keyifli zaman geçiriyoruz çoğu zaman. ama canımı sıkan şey gerçekten bir gün böyle olsam eşim sürekli böyleymişim gibi lanse ediyor, hevesin yok falan diyor

Yani benim eşim evde olsa ve ben eve gittiğimde yemek olmasa yemeğimi kendim yapsam olay çıkarırdim. Evlilik iki kişilik bir kurum ve sorumluluğu var o daha güzel yapıyor işten yorgun gelse bile yapsın aman banane derseniz iki gün sonra o da sizin konforunuz için bir şeyleri yapmaz. Basit yolu var gelmediği zaman yemeği buzluğa atın sonra çıkarır yersiniz ben hep yapıyorum gayet taze oluyor yemekler.
Ben sabah sekiz akşam altı çalışıyorum stresli ve yoğun işte eve gidip yemek yapıyorum bazen çamaşır atiyorum. Evde yapmamissiniz ama artık evlisiniz. Eşiniz de başka temizliği yapsın ama evde bir eş varken diğerinin işten gelip yemek yapması çok absurd

ya işte her gün öyle değilim, sürekli ona da enerji vermeye çalışıyorum, zaten işten eve hevesle geliyor çünkü ona da böyle mutlu pozitif davranıyorum. keyifli zaman geçiriyoruz çoğu zaman. ama canımı sıkan şey gerçekten bir gün böyle olsam eşim sürekli böyleymişim gibi lanse ediyor, hevesin yok falan diyor
Sizi tanıştığınız süre boyunca hep mutsuz gördüyse afam tahammülü kalmamıştır haliyle

Yani benim eşim evde olsa ve ben eve gittiğimde yemek olmasa yemeğimi kendim yapsam olay çıkarırdim. Evlilik iki kişilik bir kurum ve sorumluluğu var o daha güzel yapıyor işten yorgun gelse bile yapsın aman banane derseniz iki gün sonra o da sizin konforunuz için bir şeyleri yapmaz. Basit yolu var gelmediği zaman yemeği buzluğa atın sonra çıkarır yersiniz ben hep yapıyorum gayet taze oluyor yemekler.
Ben sabah sekiz akşam altı çalışıyorum stresli ve yoğun işte eve gidip yemek yapıyorum bazen çamaşır atiyorum. Evde yapmamissiniz ama artık evlisiniz. Eşiniz de başka temizliği yapsın ama evde bir eş varken diğerinin işten gelip yemek yapması çok absurd
onun yaptığı yemek tavuk sote gibi zaten son anda yapılacak yemekler aslında. sebze vs hiç birşey yemiyor benim önceden yapabileceğim tek şey çorba sanırım birde tava falan.

Yaw allah için yazdığını okurken bile daraldım pozitifim deyip durma bari 🤣🤣

Biraz silkelen hergün evde Almanya Fransa kömür savaşının ortasında kalmış, Berlin duvarı üstüne yıkılmış, kurtuluş savaşında cepheye mermi taşıyıp yorulmuş gibi davranma yeter.

Her daim pozitif olmayabilirsin ama hem negatif hem uyuşuk hem de uzak kalmayı aynı anda yaparsan göze batar.

onun yaptığı yemek tavuk sote gibi zaten son anda yapılacak yemekler aslında. sebze vs hiç birşey yemiyor benim önceden yapabileceğim tek şey çorba sanırım birde tava falan.
Sote ısıtılmıyor mu, malzemesini hazırlasınız onun geleceği saate yakın atarsınız ocağa olur biter

Yo tavuk sote de yapar ısıtırsınız ısınmayacak birşey değil ki.. Bence siz eşinize yıkmaya alışmışsınız ama adam rahatsız bu durumdan. İşten yorgun gelip yemek yapmak istemiyor. Tavuğu etrafınızda market yok mu alıverin sote dediğiniz en fazla 20 dk lık yemek

Yoo. Bahane üretmeyin. Eve 20 dk kala arar atarsınız tavukları. Gerçi sizi 3 saat kala araması lazım. Anca yetiştirirsiniz

Yaw allah için yazdığını okurken bile daraldım pozitifim deyip durma bari 🤣🤣

Biraz silkelen hergün evde Almanya Fransa kömür savaşının ortasında kalmış, Berlin duvarı üstüne yıkılmış, kurtuluş savaşında cepheye mermi taşıyıp yorulmuş gibi davranma yeter.

Hergün elbet pozitif olmayabilirsin ama hem negatif hem uyuşuk hem de uzak kalmayı aynı anda yaparsan göze batar.
ama cidden öyle, ben onun yemek yapmasına alıştıysam o da beni eve gelince mutlu görmeye alışmış 🤣 gerçekten çok nadir öyle davrandığımda anında küsüyor

Bir gün böyle oldunuz diye böyle tepki vereceğini hiç sanmıyorum.
Cidden mıy mıy mıy yorgunum halim yok diyen insanlara bende tahammül edemiyorum.
Adam et seviyormuş en kolay pratik yemekler etten tavuktan yapılır bir saatinizi bile almaz yani.
Evde duruyorsun tabii yapacaksın kafasında değilim hatta kızarım böyle söylenmesine ama siz bunu alışkanlık haline getirmişsiniz arada olur ama sürekli hayır. Sabah erkenden yemeğinizi yapın koyun kenara.
Daha çocuk yokken yorulmanız normal değil vitamin eksikliği de yokmuş, sizinki tembellik.

Kendimi kv gibi hissettim ama sürekli öğle yemeklerine annenize gitmeseniz mi acaba? Biraz evliliğin evin sorumluluğunu alsanız. Dışarda çalışsanız ne olacaktı sürekli baygın yatacak mıydınız? Annenizde yemek yerine evde yemek yapın bence
annemlere gitme sebebim sebze yemeği yemek. çünkü eve sebze almıyoruz yenmiyor diye 😂 ben kendime özenmiyorum açıkçası, eşim gelecek diye yemek yapıyorum yapsam bile

Ekstrem birşey olur, "gerçekten" hasta olursunuz ayrı ama tüm gün evde olup işten gelen insana da sürekli yemek yaptırılmaz kusura bakmayın. Eşiniz idare etmeye çalışmış ama patlamış bir yerde haklı olarak.

Sürekli hasta, halsiz iseniz, doktora gidin varsa gerçek bir rahatsızlığıniz tedavi olun, sizinki naz niyaz gibi geldi bana.

Ayrıca tavuk soteyi esinizin gelmesine yakın yapabilirsiniz, yok son anda yapılması gerekiyormuş da, bahanelere gel.🥴

Silkelenin ve kendinize gelin. Eşiniz haklı bence. Bu kadar uyuşukluk normal değil. Kan değerlerinize baktırdınız mı?
Aci bir çözüm bulun, gençsiniz kıpır kıpır olmanız lazım.
Yarın öbür gün çoluk çocuğa karıştığınızda ne yapacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back