• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annemlere gitme sebebim sebze yemeği yemek. çünkü eve sebze almıyoruz yenmiyor diye 😂 ben kendime özenmiyorum açıkçası, eşim gelecek diye yemek yapıyorum yapsam bile
canım bu yorgun bitkin halin vitaminsizlikten de olabilir sebzeyi yarım kilo al o da mı fazla geliyo 2 gün ye öğlen ye ne bileyim buzluğa at,ayrıca eşinin de sürekli et yemesi sağlıklı değil bi garnitür yap etin yanına zeytinyağlı yap alıştırmaya çalış 1 kaşık 2 kaşık neden eşim yemeğe gelmeyince kendime özenmeyeyim ya ayrıca hanımlar haklı her gün annede olmaz yani kendi evinin sorumluluğunu bil, kpss ye hazırlanıyorum diyosun çalışmaya başlasan nolcak

sabah 7de kalkıp biraz ev işlerini halledip akşama kadar ders çalışıyorum, bu da evde boş oturduğumu göstermez bence
O değil de bence siz boşuna ders çalışmayın çünkü es kaza atansanız falan, büyük ihtimal işten gelip direk uyursunuz, muhtemelen işten de kısa süre sonra çıkarılabilirsiniz tembellikten .. Evliliğiniz desen zaten yalan olur gider hiç değinmiyorum .. Valla içim şişti yaa :işsiz: :işsiz:

Yalnız bu konuda da herkes içindeki kayınvalideyi çıkarmış. Boşverin be hanımlar ben fikir değiştirdim hep biz kadınlar mı daha çok sorumluluk alacak yapsın kocası :KK70:
Ya cidden mevzu yemek falan değil ben de çok becerikli bi kadın değilim ama evde otura otura yorulmak da ne bileyim.. acayip :işsiz:

Eşiniz eve gelince fıkır fıkır, şıkır şıkır hanım istiyorsa kpss de çalıştırma, işe de gitme. Hem çalış hem eve gel evde fıkırdaş çok zor ben diyim. Bunu problem ediyorsa hiç bulaşma çok samimi söylüyorum bak manyak olursun :KK70:
zaten kpssye keyif için çalış kendini çok sıkma olursa olur olmazsa olmaz diyor sırf böyle stresli bunalımlı bir eş görmemek için ama durumumuz böyle konuşacak kadar da iyi değil onu da söyleyim. tek maaşla iyi geçiniyoruz şuan ama çocuk olsa böyle olmaz. bir de tabi 90+ almam gerekiyor öyle basit değil keyifle çalışıyım diye günlük düzenli çalışmam gerekiyor olması için 😃

Ya cidden mevzu yemek falan değil ben de çok becerikli bi kadın değilim ama evde otura otura yorulmak da ne bileyim.. acayip :işsiz:
zihnen yoruluyorum çünkü sabah 7de kalkıp akşama kadar ders ve bir de ev işi yapıyorum. zaten fiziksel olarak da yorgun kalkıyorum bel, sırt, diz ne varsa ağrıyor daha bu yaşta 🙁

bence sorun yemek :KK48: yani kadın erkek fark etmez mesela eşim home office çalışsa ve sürekli işten gelip yemek yapsam gıcık olurum sonuçta evdeoturarak ders çalışıyorsan 1 saatte rahatça hem kafa dağıtır hem yemek yaparsın.Hafta sonu zaten işleri ortak yaparlar. Bence sevdiğimiz insana karşı biraz merhametli olmak lazım iş çıkısı alışveriş yap sonra gel yemek yap çok yorucu

zihnen yoruluyorum çünkü sabah 7de kalkıp akşama kadar ders ve bir de ev işi yapıyorum. zaten fiziksel olarak da yorgun kalkıyorum bel, sırt, diz ne varsa ağrıyor daha bu yaşta 🙁
Yani şimdi siz zihnen yorulmayı bana anlatmayın, çünkü ben çalışırken mali müşavirlik sıvavlarını geçmiş, üstüne yine çalışırken kpss den 95 almış, müfettişlik sınavını geçmiş bi insanım. Bunları yaparken de hem 9-6 çalışmış,bekar bir evde yaşarken evimin temizliğini yemeğini de ihmal etmemiş bir insanım. Bu süreçlerim 1 yıl 2 yıl değil yıllarca sürdü.Kısacası hem fiziken hem zihnen yorulup yine de sizin kadar enerjim tükenmiş hissetmedim hiç. Bence sizin bir sağlık sorununuz olabilir bu durumunuz bana normal gelmedi.

Döndüğünüzde Market poşetlerin fotosunu atabilir misiniz konu sahibicigimiz:rolleyes:
IMG_20211026_104929.jpg

aldığım sebze miktarına da takılmayın, taşıyamam diye az aldım 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back