• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahane isteyene bahane çok. Eşiniz et seviyorsa ona et yapın, kendinize sebze. Birkaç kere tadına bakar, sonra zamanla eşiniz de alışır sebzeye. Beraber oturun, yiyin yemeğinizi.

Ayrıca neden market alışverişi eşinizde? Bakın neredeyse 38 haftalık hamileyim. Doğurmak üzereyim. Ayakta duramıyorum, kasılıyorum artık. Eşim ben alayım ne alınacaksa, sen ayakta duramıyorsun artık diyor. Ama ben gözümle görmem lazım diye her hafta sonu onunla markete gidiyorum. Benden de daha zor durumda değilsinizdir heralde. Gidin alın birlikte ne alınacaksa haftada bir. Sonra hafta içi rahat rahat yemeğinizi yapın.

Ev işleri zor geliyorsa günlere bölün. Bir gün ev süpürün mesela, bir gün ütü yapın, bir gün tuvalet banyo temizleyin gibi gibi. Ben yaptığım yemekleri fazladan yapar, kavanozlara konserve gibi vakumlarım mesela. Canım yemek yapmak istemeyince ya da yorgun, hasta olursam o gün yemek yapmak yerine kavanoz açar, günü kurtarırım böylece. Size de önerebilirim. İnternetten bunun nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Marketten aldığınız eti, tavuğu marine edip öyle dondurucuya atabilirsiniz. Sonra çıkarıp pişirmesi kalır sadece. Eşiniz gelmeye yakın pişirirsiniz.

Gün 24 saat. İsteyene her şeyi yapacak zaman var. Ama önce üstünüzden şu ölü toprağını atıp silkelenmeniz gerekiyor. Silkelenin ve kendinize gelin lütfen.

Bir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuz :KK70: Eşim robot süpürge alalım dedi ay yok ben beğenmem o gırgır gibiymiş dedim, eve yardımcı alalım dedi ay yok ben başkasının işini beğenmem dedim noldu mertebem mi arttı sanki :KK70: rütbe mi taktılar evim temiz diye yoo :KK70: yatıp ay ben fenayım diyenler bu hayatı yaşıyor :KK70:
Aa robot süpürge candır
Benım oğlum kedim ve robot süpürgem❤️

Arada sarılırım🤪

Bişey olacak diye endişe duyuyorum 🥺
Hayatımı RSÖ-RSS diye ikiye ayırdım

Bir tık değil baya prenses olmamız lazım, yoksa valla hayat boyu çırpınmaya mahkumuz :KK70: Eşim robot süpürge alalım dedi ay yok ben beğenmem o gırgır gibiymiş dedim, eve yardımcı alalım dedi ay yok ben başkasının işini beğenmem dedim noldu mertebem mi arttı sanki :KK70: rütbe mi taktılar evim temiz diye yoo :KK70: yatıp ay ben fenayım diyenler bu hayatı yaşıyor :KK70:
Robot süpürge alın aldırın roborock s5 max kullanıyorum benden güzel temizlik yapıyor harika birşey. Eşime almaması için baskı yapımıştım sırf teknolojiye meraklı olduğu için aldı. Kimse gelip sorumluluğu alıyorsun diye madalya takmıyor afedersiniz ama zaten bu saf diye iyice yükleniyorlar:kızgın:

işe girince napcan? çocuk da olacak. o zaman napcan?

alıştır kendini biraz ev işi yapmaya ve ders çalışmaya aynı anda. eşinin ilgi istemesi normal.

yoruluyorsan hastaneye git, vitamin takviyesi al, her sabah bir saat yürü, kendine gelirsin.

sabah 7de kalkıp biraz ev işlerini halledip akşama kadar ders çalışıyorum, bu da evde boş oturduğumu göstermez bence
Evet sence gostermez. Allah aşkına cocuksuz evde ne işi bu kadar? Çok boş şeyler için oflanip puflaniyorsunuz. az daha dinlenedurun.
Eşinizin en büyük hatası sizin boyle olduğunuzu bile bile evlenmesi sonra da yakınmasi. Erkekler böyle. Evlenince düzelir yaparız ederiz diyor sonra maruz kalınca söyleniyor.

Eşiniz eve gelince fıkır fıkır, şıkır şıkır hanım istiyorsa kpss de çalıştırma, işe de gitme. Hem çalış hem eve gel evde fıkırdaş çok zor ben diyim. Bunu problem ediyorsa hiç bulaşma çok samimi söylüyorum bak manyak olursun :D

Evet sence gostermez. Allah aşkına cocuksuz evde ne işi bu kadar? Çok boş şeyler için oflanip puflaniyorsunuz. az daha dinlenedurun.
Eşinizin en büyük hatası sizin boyle olduğunuzu bile bile evlenmesi sonra da yakınmasi. Erkekler böyle. Evlenince düzelir yaparız ederiz diyor sonra maruz kalınca söyleniyor.
Bence adam her akşam yemeği de ben yapacak değildirim herhalde diyerek evlenmiştir
Kim olsa hayal edemez bu kadarını 😂

Arkadaşlar ortanız yok mu gözünüzü seveyim ya 😁 konu sahibi siyahsa sende beyazsın yani en az onun kadar ideal değil bu davranış 🤣🤣

Canım sen biraz rahata alışmışsın gerçekten bak bende bir dönem kpss çalışıyordum evet beynin şişiyor evet sırtın ağrıyor falan fişman ama bunlar bahane. Atanınca ne yapacaksın? Çalışırken ne yapacaksın? Ben çalışıyorum yoruluyorum akşama kadar, hiç bir şey yapamam mı diyeceksin ? O zaman kocan da söylesin böyle adam yorulup geliyor. Kendimden örnek veriyim yeni evliyim 1 yıl önce atandım kocamın atamasını bekliyoruz aynı zamanda yine ders çalışıyor o evde ben işte. işten geliyorum yemek yapıyorum bana yardım ediyor yiyoruz dün akşam yemeğimi pişirip bugün sabah işe geldim, hafta sonları temizlik gezmeler misafir ağırlamalar.. Neler neler oturup ağlayım mı yoruluyorum diye. Bir kere insan etrafındakilerden önce kendine değer vermeli ki karşısındaki insana da değer verebilesin. Kalk kendin için yap sebze yemeğini. Kocam istemiyor sevmiyor diye ben niye bundan mahrum kalayım. Gençsin gün içinde enerjik olmak için bir şeyler yap kendini mutlu et ve sürekli annenlere gitme evine alışamazsın her şey karın doyurmak değil..

Ay sebze yemeyen sadece et tavuk isteyen adama başta sinir olmuştum. Çok arıyo musunuz bunları demiştim. Ama vallahi adam haklı. Öğlene kadar uyumuyorsan yemek yapmaya pekala zamanın kalır. Benim günde çok daha fazla saat ders çalıştığım dönem oldu yapılıyor yani. Bence siz tembelsiniz bayağı. Ben açıkçası 6 saat bilfiil ders çalıştığınıza inanmadım. Adamın da canına tak etmis. İşte yorulup eve gelip hanımefendiye yemek sunacağım. Tahtayı bile aheste aheste yıkayan birine tahammül edemezdim.

Bence adam her akşam yemeği de ben yapacak değildirim herhalde diyerek evlenmiştir
Kim olsa hayal edemez bu kadarını 😂
Evet ama planı tutmamış düşündüğü gibi olmamış garibin. Tahtayı yıka dediğinde bile, bilerek oyalanan bir hatunu olacağını tahmin edememiş 😂😂 ya adam yemek yapacak tahtayı bile yıkamiyor🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back