• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence sorun yemek :KK48: yani kadın erkek fark etmez mesela eşim home office çalışsa ve sürekli işten gelip yemek yapsam gıcık olurum sonuçta evdeoturarak ders çalışıyorsan 1 saatte rahatça hem kafa dağıtır hem yemek yaparsın.Hafta sonu zaten işleri ortak yaparlar. Bence sevdiğimiz insana karşı biraz merhametli olmak lazım iş çıkısı alışveriş yap sonra gel yemek yap çok yorucu
Yani aslında sorun yemek değil derken tek sorun yemek değil demek istedim. Temelde bir sağlık sorunu var bence konu sahibinin yoksa bu kadar bir ders çalışmayla kimse tükenip bitmez yani. O garip geldi.

altı ustu ders calısıyorsunuz bır yemek yapmak yarım saatınızı alır ınternetde daha fazla zaman harcıyorsunuzdur
esınız yemek hazırlarken yardım da ıstemıs sızde enerjısı dusuk homur homur davranmıs ustelık ıcerı gıtmıssınız

hanı desenız kı canım mıdem kotu hıc halım yok daha cok elıne ayagına dolasırım surada oturayım senı yalnız bırakmayayım ama bugun yemek senın elınden cıksa olur mu desenız sorun yok adam cogunlukla kendısı yapıyormus zaten

benım bıle enerjım emıldı surada yemın ederım

Yalnız bu konuda da herkes içindeki kayınvalideyi çıkarmış. Boşverin be hanımlar ben fikir değiştirdim hep biz kadınlar mı daha çok sorumluluk alacak yapsın kocası :KK70:
adam cogunlukla kendı yemegını yapıyormus zaten o yuzden ses etmedım :)

bu arada evlenmeden önce asla ev işi yemek yapmazdım, sürekli hasta ya da yorgun olurdum, bunları biliyordu sürekli yorgun düştüğümü de biliyordu ikimiz yaparız diyordu.

Adam ikimiz yaparız demiş, bütün iş başına kalmış.
Bir de öyle bir yazmışsınız ki "durumumu zaten biliyordu, bile bile evlendiyse katlanacak" der gibi.

Adam tabii ki haklı.
Ben her gün gitmiyorum işe. Gittiğim günler kolumu kaldıracak halim olmuyor, gitmediğim günlerde 2 günlük yemek yapıyorum. Eşim bütün gün evde olup yemek yapmasa açlık ve sinirden adamı yerim.
Evlenmeden önce ben de pek ev işi yapmadım. Neyin nasıl temizlenmesi, ayıklanması gerektiğini bile bilmiyorum çoğu zaman, internetten bakıyorum. Tariflere de internetten bakıyorum. 2 kişilik yemek yapmak yarım saat bile sürmüyor çoğu zaman. O kadarcık da yoruverin artık kendinizi.

Arkadaşlar ortanız yok mu gözünüzü seveyim ya 😁 konu sahibi siyahsa sende beyazsın yani en az onun kadar ideal değil bu davranış 🤣🤣
Var, üstelik çalışıyorum, hatta çok hareketli totosunda kurt dolu olan birde kızım var :D diyorum ya herşeye yetişeyim, ben yapayım kontrolumde olsun dedikçe bakıyorum yük çekiyorum kendime. Küçük adımlarla prenses moduna geçmeye çalışıyorum ama, kraliçe olamasam da bende artık prenses olucam :D Ay şuralarım ağrıyoo diye diye dolaşıcam :D

Robot süpürge alın aldırın roborock s5 max kullanıyorum benden güzel temizlik yapıyor harika birşey. Eşime almaması için baskı yapımıştım sırf teknolojiye meraklı olduğu için aldı. Kimse gelip sorumluluğu alıyorsun diye madalya takmıyor afedersiniz ama zaten bu saf diye iyice yükleniyorlar:kızgın:
Ayynen öyle, kimse madalya takmıyor :KK9:Bende kurutma makinesi ve robot süpürgeye karar verdim artık alıcam en kısa sürede kendimizi yorduğumuza değimiyor valla

güleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorum 😃
hatırladığım kadarıyla sizin eski konunuz da böyle mıymıy bir konuydu
yok neden para birikmiyor diyordunuz asgari ücretle yanlış hatırlamıyorsam
eşinizin aldığı sucuğa vs karışıyordunuz

sanırım yapısal olarak mızmızsınız
bu arada bende çalışan insanım işten gidip yemek yapmak ağır geliyor bazen
yemek yapın gelmezse bir gün sonra yesin bişey olmaz

ama cidden öyle, ben onun yemek yapmasına alıştıysam o da beni eve gelince mutlu görmeye alışmış 🤣 gerçekten çok nadir öyle davrandığımda anında küsüyor
bide böyle şeyleri çok afedersiniz sırıta sırıta anlatma huyunuz da kötü
evliliğinizde de hep böyle güler konuşuyorsanız adam sinir olurken oda zor gelir adama
her mesajınızıda ifadeler :KK45::halay::halay:

bide böyle şeyleri çok afedersiniz sırıta sırıta anlatma huyunuz da kötü
evliliğinizde de hep böyle güler konuşuyorsanız adam sinir olurken oda zor gelir adama
her mesajınızıda ifadeler :KK45::halay::halay:
yok burda konuları alaya alma durumu çok oluyor, bende kendimle dalga geçiyorum napıyım yoksa herşeye gülsem prenses olamazdım işin içinde ciddiyet var 😃

Yalnız bu konuda da herkes içindeki kayınvalideyi çıkarmış. Boşverin be hanımlar ben fikir değiştirdim hep biz kadınlar mı daha çok sorumluluk alacak yapsın kocası :KK70:
Yok ya hu iki erkek annesi olarak bunu kabul etmiyorum, 10 yaşında çocuğum bütün evi süpürür, bulaşık yıkar, çamaşır katlar yerleştirir. Her işini kendi yapabilecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ama evlenincede bu özellikleri kullanılsın istemem 😂 eşiyle müşterek yapsınlar o kadar da değil yani.

Yok ya hu iki erkek annesi olarak bunu kabul etmiyorum, 10 yaşında çocuğum bütün evi süpürür, bulaşık yıkar, çamaşır katlar yerleştirir. Her işini kendi yapabilecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorum ama evlenincede bu özellikleri kullanılsın istemem 😂 eşiyle müşterek yapsınlar o kadar da değil yani.
Nego hanım şimdiden kayınvalidelik damarlarınız kalkmış. belki bir prensesle evlenecek oğlunuz daha önce evde iş yapmadığı için kızcağız hep oğlunuza diyecek "Aşkım yhaaa ben bilmiyor yemek , temizlik" :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back