EŞİMİN MAAŞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Mesleğini yazsaydınız çok güzel tahmin ederdik. Burada her meslekten, artı olarak gözü açık bir sürü kadın var.

En az 8 bin maaş demişsiniz de acaba 8 bini ne kadar geçiyor ki? bu adam hem evine bakıyor hem aldatıyor yani En az 30 bin TL maaş alması lazım. Aldatma öyle ucuz bir eylem değil.

Hangi üye olduğunu tahmin ediyorum ama ispatlayamam.
Boşanmayacaksın, böyle erkeklerden nefret ediyorsun.
E maaşını niye merak ediyorsun o zaman.
Daha çok kazandığını öğrenince nasıl bir yaptırım uygulayacaksın kocana.
Banka şifresini e devletini filan hackleyince daha küçük duruma düşmeyecek misin.
O değildir ya

ARKADAŞLAR MERHABA. EŞİM BENDEN VE ÇOCUKLARINDAN ALDIĞI MAAŞI SAKLIYOR PARAYI DA SAKLIYOR GERÇEKTEN BERBAT BİR KONU ELİM AYAĞIM BAĞLI YANİ. EŞİMİN ALDIĞI MAAŞ MİKTARINI NERELERDEN ÖĞRENEBİLİRİM YARDIM EDER MİSİNİZ ŞUAN CİDDEN BUNU ÖĞRENMEK İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR
Evet daha öncede bahsetmiştiniz e devletten görülür anca oda şifresini öğrenirseniz. Yalnız bende merak ettim ya öğrenince bizede söyleyin artık ne maaşmış arkadaş ne kadar alıyorda gizliyor bunu :KK70:

Bence tam da düşündüğümüz kişi canım. Senin maaş konusuna değinmenle üstüne bu konu açıldı.
Kendi konusu ile bu konunun açılış dakikalarına baktım. Ve kendi konusuna dönüş süreci vs. Hepsi örtüşüyor. Bu kadar mı tesadüf olur.
Farkındaysan bu konuya da bir daha önem vermedi. Çünkü sadece gelecek cevapları merak ediyordu. Ve bu konudaki cümlelerinde tamamen zıt bir profil çiziyor.
Çünkü diğer konuda gösterdiği naif tutum samimi değil. Konuyu açarken ki öz düşüncesiyle sergilediği tutum örtüşmüyor. Ve yine çünkü konunun altında bir arayış var: iletişimsizlikten süpheleniyor aslında.

Bence tam da düşündüğümüz kişi canım. Senin maaş konusuna değinmenle üstüne bu konu açıldı.
Kendi konusu ile bu konunun açılış dakikalarına baktım. Ve kendi konusuna dönüş süreci vs. Hepsi örtüşüyor. Bu kadar mı tesadüf olur.
Farkındaysan bu konuya da bir daha önem vermedi. Çünkü sadece gelecek cevapları merak ediyordu. Ve bu konudaki cümlelerinde tamamen zıt bir profil çiziyor.
Çünkü diğer konuda gösterdiği naif tutum samimi değil. Konuyu açarken ki öz düşüncesiyle sergilediği tutum örtüşmüyor. Ve yine çünkü konunun altında bir arayış var: iletişimsizlikten süpheleniyor aslında.
Hangi konu o? Benim de var suphelendigim biri ama ayrıntılı karsilastiracak vakit bulamadım. Özelden yazar mısın tahminini?

Konu sahibi 8 bin maaş bir aileye eksikte olsa ancak yeter. Sen boşansan ve çalışmıyorsan alacağın nafaka miktarı 2 bini geçmez. E bu da sana yetmez.
Polisse 14 bin civarı alıyordur. Ben de bir polisten boşandım 2 çocuğuma zar zor 2500 aldım. Yani bir eski kocaya güvenip hayat sürdürülmez mecbur sen de kazanmalısın.

Konu sahibi 8 bin maaş bir aileye eksikte olsa ancak yeter. Sen boşansan ve çalışmıyorsan alacağın nafaka miktarı 2 bini geçmez. E bu da sana yetmez.
Polisse 14 bin civarı alıyordur. Ben de bir polisten boşandım 2 çocuğuma zar zor 2500 aldım. Yani bir eski kocaya güvenip hayat sürdürülmez mecbur sen de kazanmalısın.
Eğer tahmin ettiğim uyeyse eşi çalışmasına izin vermiyormuş. Zaten fiziksel olarak ayrı yaşıyorlar şu anda sanırım ama sadece bir tahmin tabii, konu sahibi zahmet edip okursa düzeltebilir yanlışsak

Bu konular evlenmenmeden önce konusulmuyor mu? Yani normali bu degil mi? Esim evlenmeden önce kendisi söylemişti ve birkaç başka tanışmalarimda da durum böyleydi. Yani anlıyorum, hassas konu fakat önemli konuda ayriyeten.

X