EŞİMİN MAAŞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Hangi üye olduğunu tahmin ediyorum ama ispatlayamam.
Boşanmayacaksın, böyle erkeklerden nefret ediyorsun.
E maaşını niye merak ediyorsun o zaman.
Daha çok kazandığını öğrenince nasıl bir yaptırım uygulayacaksın kocana.
Banka şifresini e devletini filan hackleyince daha küçük duruma düşmeyecek misin.

Acaba sebep bu mu?

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kocası veya karısı alkolik, kumarbaz ve kötü yaşam tarzına sahip olanları sevindirecek bir karara imza attı. Yargıtay, verdiği kararda, eşi alkolik ve kumarbaz olanların maaşının evin idaresini üstlenecek yeterliliğe sahip diğer eşe verilebileceğine karar verdi. Yargıtay’ın bu kararına göre, çiftler boşanmadan da evliliği devam ettirmek için alkolik, kumarbaz ve evin idaresini yapamayan diğer eşin maaşının kendilerine bağlanması talebiyle dava açabilecekler.
Evet kısıtlanma sebepleri bunlar ama yine miktarını öğrenmesinin konu sahibine faydası yok ki. Açacak davasını, sonuçlanınca maaş neyse o yatacak konu sahibine ve öğrenmiş olacak. Yani bu davayı açmak için de maaşı bilmek şartı yok.

söylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az
Ne is yaptigini soyleseniz az çok öğrenirsiniz oyle bankaya gitmekle,uygulama indirmeyle ogrenilmez

Ay Allah akıl fikir versin. Derdini seveyim butonu nerede? :KK70:
bir-buton-yapma-hakkin-olsa_1359864_m.jpg

X