- 25 Temmuz 2013
- 12.826
- 52.563
- Konu Sahibi sadecemeraktan0990
Yok, çocuklarım var, olmasa boşanırdım dedi. Öyle öğrenesi tutmuş, öğrenip oturacakmış oturduğu yerde.Peşine düşmüş ya nafaka geldi aklıma direk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, çocuklarım var, olmasa boşanırdım dedi. Öyle öğrenesi tutmuş, öğrenip oturacakmış oturduğu yerde.Peşine düşmüş ya nafaka geldi aklıma direk
Evet kısıtlanma sebepleri bunlar ama yine miktarını öğrenmesinin konu sahibine faydası yok ki. Açacak davasını, sonuçlanınca maaş neyse o yatacak konu sahibine ve öğrenmiş olacak. Yani bu davayı açmak için de maaşı bilmek şartı yok.Acaba sebep bu mu?
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kocası veya karısı alkolik, kumarbaz ve kötü yaşam tarzına sahip olanları sevindirecek bir karara imza attı. Yargıtay, verdiği kararda, eşi alkolik ve kumarbaz olanların maaşının evin idaresini üstlenecek yeterliliğe sahip diğer eşe verilebileceğine karar verdi. Yargıtay’ın bu kararına göre, çiftler boşanmadan da evliliği devam ettirmek için alkolik, kumarbaz ve evin idaresini yapamayan diğer eşin maaşının kendilerine bağlanması talebiyle dava açabilecekler.
Ne is yaptigini soyleseniz az çok öğrenirsiniz oyle bankaya gitmekle,uygulama indirmeyle ogrenilmezsöylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az
Nafaka için yana yakıla maaşını öğrenmesine gerek yok ki. Devlet bakıyor o işe boşarkenNafaka içindir
Keske bu mesaji yazmak icin bekleseymisim. Belki once kendisi soylerdi, ben de Persembe gunu actigi konuyu linklerdim. Ah bu sabirsizlik.Gecen gun polis esinin maasini bilmedigini belirten ve ogrenmeye calisan uye misiniz?
Nafaka filan değil derdi şekerim. Aldatıldığından ve maaşın ona söylediğinden fazlasını başkalarıyla yediğini düşünüyor.Nafaka için yana yakıla maaşını öğrenmesine gerek yok ki. Devlet bakıyor o işe boşarken
Devlet bakıyor da zaten, miktara göre boşanırsam ne kadar alabilirim diye merak etmiştir sandım ,ama boşanmayacakmış.Nafaka için yana yakıla maaşını öğrenmesine gerek yok ki. Devlet bakıyor o işe boşarken
Polis olduğunu söylese o üye olduğu ortaya çıkacakGecen gun polis esinin maasini bilmedigini belirten ve ogrenmeye calisan uye misiniz?
Ay Allah akıl fikir versin. Derdini seveyim butonu nerede?Nafaka filan değil derdi şekerim. Aldatıldığından ve maaşın ona söylediğinden fazlasını başkalarıyla yediğini düşünüyor.
Devlet bakıyor da zaten, miktara göre boşanırsam ne kadar alabilirim diye merak etmiştir sandım ,ama boşanmayacakmış.
HahahahahahaBaba bir hırsız tuttum. -Getir. -Gelmiyor -Bırak. -O beni bırakmıyor.
Ayni hesap .Hahahahahaha
Ay Allah akıl fikir versin. Derdini seveyim butonu nerede?
O da dogruMaaşını söylemeyen şifresini verirmi