EŞİMİN MAAŞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Siz sorunca söylemiyor mu? Meraktan mı öğrenmek istiyorsunuz yoksa sizi ekonomik olarak zorda mı bırakıyor, ev hanımısınız da ihtiyaçlarınızı mı karşılamıyor? Mesleği nedir? Aşağı yukarı tahmin edelim.
söylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az

söylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az
Maaşını öğrenip ne yapacaksınız ki? Esas aldattığını delilleyin

Adam düzelmez boşuna ümitlenme
Ayrıl çatır çatır nafakanı al devlet hesaplarının hepsini ortaya çıkarır

Boşanmak için maaşını öğrenmenize gerek yok ki. Bunu bilmeden de boşanma davası açabilirsiniz.

Bordro bir işe yaramaz çünkü çoğu işletme asgariden yatırıp kalanını elden verir.(memur değilse)

E devlet şifresi olmaz ama Mobil bankacılık kullanıyordur.

Bir ödeme falan yapmak için açtırabilir ya da şifre kırarsanız ancak öyle...
maaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi

maaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi
Hayır tabiki de söylemezler. Maaşı öğrenmenizle boşanmanızın ne alakası var hanımefendi aklınızdan geçeni bir yazsanız

çocuklarım var olmasa boşanmak istiyordum böyle erkeklerden nefret ediyorum
Heee boşanmayacaksınız. Ne kadar maaş aldığını öğreneceksiniz, kocacim sen şu kadar maaş alıyormuşsun diyeceksiniz, o da ay evet sevgilim ya al bak paralar burada diyecek?

Hayır tabiki de söylemezler. Maaşı öğrenmenizle boşanmanızın ne alakası var hanımefendi aklınızdan geçeni bir yazsanız
Belki de konu sahibi bir erkek ve karısının maaşının tamamını kendisine vermediğinden şüpheleniyor, kim bilir.
Sonuçta konu sahibine bir faydası yok maaş miktarını öğrenmenin.

Acaba sebep bu mu?

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kocası veya karısı alkolik, kumarbaz ve kötü yaşam tarzına sahip olanları sevindirecek bir karara imza attı. Yargıtay, verdiği kararda, eşi alkolik ve kumarbaz olanların maaşının evin idaresini üstlenecek yeterliliğe sahip diğer eşe verilebileceğine karar verdi. Yargıtay’ın bu kararına göre, çiftler boşanmadan da evliliği devam ettirmek için alkolik, kumarbaz ve evin idaresini yapamayan diğer eşin maaşının kendilerine bağlanması talebiyle dava açabilecekler.

X