- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
-
- Konu Sahibi sadecemeraktan0990
Hayret ..biliyorsun demek.sgk ya gireceksin.orada 4A _4B falan var.prim gün sayıları falan diyor.oradan brüt ücreti görürsünbiliyorum bakmayı denedim ama bulamadım
Aynen.Ayni hesap .
Eğer özel sektör ise 4a hizmet dökümü yazın e devlette. Orada yazan rakamı Google da brutten nete yazıp ilk çıkan sitelere yapıştırın ve net maaşa ulaşın.E-bordro dökümü var e devlette
Şu an çıplak öğretmen maaşı yüzde 27 lik dilimde 9200 kusur. Polisse bunun tazminatı ek ödemesi derken en az 12-13 bin.Eşi polis olan sen değil miydin ? Daha önceden de konu açmıştın 9 bin alıyorum diyordu sanırım. Ona benzettim sizi
Serbest meslekAllah aşkına şu adamın mesleğini söyleyin çatladı millet. Esnaf derseniz şimdi şurda bayılırım.
Böyle bişey duyamayı yüreğim kaldırmazSerbest meslek
Onun gelirini bize sormuyordur inşallah5 sayfayı sadece adamın ne iş yaptığını öğrenmek için okudum.
Civcivli bir meslek bekliyorum ki okuduğuma değsin. Pavyonu falan olsun mesela, p...nktir belki. O zaman harcadığım vakte değer
Ay Allah akıl fikir versin. Derdini seveyim butonu nerede?
en az 8 bin aldığına eminim diyor. sgk lı işçi desem değil, memur desem eh.. yine değil gibi. pavyonu olsa sahibi değilse bak o zaman 8 bin olabilir ne iş yaptığına bağlı . Ben de merak ettim şimdi, bekliyim şurda sizinle beraber5 sayfayı sadece adamın ne iş yaptığını öğrenmek için okudum.
Civcivli bir meslek bekliyorum ki okuduğuma değsin. Pavyonu falan olsun mesela, p...nktir belki. O zaman harcadığım vakte değer