Çok şükür o kadar güzel bir ailem var ki her bakımdan eğitim maddi vs vs . kendileri benim gibi birini buldukları için aylarca nazar değer diye dualar ettiler kayınvalidem güller dökerek aldı beni , hala da değerimi biliyorum çok değerli biriyim çok şükür belki her bakımdan fazlayım ama işte eşimi seviyorum ahlakını merhametini yoksa koşulları kabul edecek biri değilim 7/24 çalışma temposu vs vs. Benim de abim ve erkek kardeşim var babam bana haksızlık yapsa ilk ben kabul etmeyecek kadar karakterliyim çok şükür. Değil anneme babama ses yükseltmek gelinimizin yaşı büyük de olsa küçük de olsa saygı nedir bilirim.
Sizin ailenizin durumu çok daha iyiymiş, öyle yazmıştınız. Onlar ne aldılar size?
Onlar errrrkek evlatlarına yağdırıp size bir şey yapmadıkları için mi "eerkek evladının evi yokken" gibi cümleler kuruyorsunuz?
İstediğiniz araç için eşiniz o kadar veremem demiş. Kendi ailenizden isteseydiniz.
Sizin anlamadığınız nokta şu, görümceniz abisinin parasını yemiyor, babasının parasını yiyor.
Babası da siz oğluyla evlenince sizi evlat edinmedi. Onun kızı hala görümceniz.
Kendi ailenizden isteyemediklerinizi elalemin babasından beklemeyin.
Ne münasebet ya, babam kız kardeşime para verirken kocamın minnoş duygularını mı düşünecek? Sizin beklentiniz bu ve aşırı saçma.
Siz 2 yurt dışı tatili yaparken "sadece geziyor, fotoğraf paylaşıyor, asalağın teki" şeklinde aşağılayarak bahsettiğiniz görümceniz 3 yurt dışı tatili yapıyor olsaydı onu da anlatırdınız eminim. Belli ki böyle bir durum yok.
Eşinize araba almadılar da işe otobüsle mi gidiyor?
Şu durumda ne adaletsizliği?
Haklı olduğunuz tek nokta eşinizin 7 gün çalışmayı kabul etmesi. O da ezikliğinden midir, evden kaçmak istemesinden midir siz bilirsiniz artık onu ama çözmeniz gereken tek mesele bu.