- 19 Eylül 2022
- 6
- 5
- 25
-
- Konu Sahibi sadecemeraktan0990
söylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en azSiz sorunca söylemiyor mu? Meraktan mı öğrenmek istiyorsunuz yoksa sizi ekonomik olarak zorda mı bırakıyor, ev hanımısınız da ihtiyaçlarınızı mı karşılamıyor? Mesleği nedir? Aşağı yukarı tahmin edelim.
Maaşını öğrenip ne yapacaksınız ki? Esas aldattığını delilleyinsöylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az
Adam düzelmez boşuna ümitlenmesöylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az
Boşanmak için maaşını öğrenmenize gerek yok ki. Bunu bilmeden de boşanma davası açabilirsiniz.söylemiyor ve aldatıyor da ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onları zorda bırakmak istemiyorum ailemden bana destek olacak kimse kalmadı. benim işimde yok sadece en az 8 bin aldığını biliyorum oda en az
maaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler miBordro bir işe yaramaz çünkü çoğu işletme asgariden yatırıp kalanını elden verir.(memur değilse)
E devlet şifresi olmaz ama Mobil bankacılık kullanıyordur.
Bir ödeme falan yapmak için açtırabilir ya da şifre kırarsanız ancak öyle...
çocuklarım var olmasa boşanmak istiyordum böyle erkeklerden nefret ediyorumBoşanmak için maaşını öğrenmenize gerek yok ki. Bunu bilmeden de boşanma davası açabilirsiniz.
Size bilgi vermezler. Boşanma davası açmak için eşinizin maaş miktarını bilmelisiniz diye bir şart da yok.maaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi
Hayır banka söylemez.. Uygulamayı indirseniz bile telefonuna ihtiyacınız var. Mesleği nedir gerçekten?maaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi
Hayır tabiki de söylemezler. Maaşı öğrenmenizle boşanmanızın ne alakası var hanımefendi aklınızdan geçeni bir yazsanızmaaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi
Heee boşanmayacaksınız. Ne kadar maaş aldığını öğreneceksiniz, kocacim sen şu kadar maaş alıyormuşsun diyeceksiniz, o da ay evet sevgilim ya al bak paralar burada diyecek?çocuklarım var olmasa boşanmak istiyordum böyle erkeklerden nefret ediyorum
Nafaka içindirHayır tabiki de söylemezler. Maaşı öğrenmenizle boşanmanızın ne alakası var hanımefendi aklınızdan geçeni bir yazsanız
Belki de konu sahibi bir erkek ve karısının maaşının tamamını kendisine vermediğinden şüpheleniyor, kim bilir.Hayır tabiki de söylemezler. Maaşı öğrenmenizle boşanmanızın ne alakası var hanımefendi aklınızdan geçeni bir yazsanız
Boşanmayacakmış. Çocukları varmış.Nafaka içindir
Siz evden hic cikmiyor musunuz? Ne demek bankaya sorsam soylerler mi?maaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi
Ne iş yapıyor kaç kere soruldumaaşının yattığı bankanın uygulamasını indirip bakar mıyım ? ya da uygulama indirmeden direkt olarak bankaya gitsem söyler mi
Mit ajanı herhalde,söyletemedik bir türlüNe iş yapıyor kaç kere soruldu
Peşine düşmüş ya nafaka geldi aklıma direkBoşanmayacakmış. Çocukları varmış.