- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.010
Kadın normalde de samimi, daha girişken birisi de siz onun normal halini durduk yere kıskanıyor olmayın?Dertleştiğim arakadaşım bekar bu arada
O Kadını birkaç kere tek gördüm Şuan için o kadınla ikili vakit geçiremem belki ama sonrasında mümkün olabilir
eşi yanındayken eşime karşı çok sıcakkanlıydı bir espri yaptığında katıla katıla gülüyor
Ve ortamda bir ara ben eşime bir şaka yaptım araya girip hemen eşimi korudu neye uğradığımı şaşırdım ilk tilt olmayı o gün yaşadım zaten
Kadının eşine gelecek olursa saf biri gibi duruyor bence onun herhangi bir rahatsızlığı yok Şuan
Ben o kadından daha sıcakkanlı ve espriliyim açıkçası muhabbeti de genelde ben döndürüyorum toplu ortamlardaKadın normalde de samimi, daha girişken birisi de siz onun normal halini durduk yere kıskanıyor olmayın?
Yani ortamlarda aşırı sıcak olamayan bir grup kadın da yapı gereği daha samimi olan insanlar hakkında böyle düşünebiliyor gibi geliyor bana bazen. Belki kadın normalde diğer şeylere de gülüyor.
İnsanlar arkadaslari ile iyi vakit geçirmek ister zaten. Ortada bir şey yokken durduk yere benim her lafım bu derece gozlemlenip yanlış anlaşılsa ben rahatsız olurdum mesela.
Ondan size önceden de yazmıştım. Siz kişisel olarak kıskançlık probleminiz olmadığına emin misiniz diye. Cunku bir espri vardır gulmus olabilir, başka bir şakaya istediği gibi tepki verebilir. Bunlar aralarında bir şey olduğunu göstermiyor bence. Kızın samimi bir yapısı olduğunu gösteriyor. Siz dikkat edin de aşırı soğuk olmayın bence.
O da eğer birşey varsa evet ben hoşlanıyorum diyecekti
Ben herşeye rağmen evliliğimi devam ettiren kadınlara benzemem eğer hoşlanıyorsa birşey varsa boşanırım arkama bile bakmam
Bu yüzden amacım onların arasına mesafe koymak değil meseleyi anlamak
Bende sizin için üzüldüm nasıl onursuz insanlar var anlamıyorum
Yazdıkların beni 3 sene öncesine götürdü. İçim acıdı resmen.
Kadın hissederse kesinlikle doğrudur diyorum. Ben de 17 yıllık evliliğimi iş arkadaşıyla aldatması nedeniyle bitirdim. Bir de üstüne eski eş sevgilisinin eşiyle gayet samimiydi ve kardeşim derdi.
Seni üzmek istemem ama ben de senin gibi sürekli o kadından bahsetmesi ve mesajlaşmalarından dolayı şüphelenmeye başladım ve takibe aldım. Ve sonuç nurtopu gibi boynuzlar.
Anladığım kadarıyla aldatmaya boyun eğecek bir kadın değilsin. Lütfen çaktırma. Yoksa tedbir alacaktır. Hiç şüphelenmesin ki açık versin. Ben de hiç belli etmedim sabırla izlemeye aldım ama çok zor oldu tabii ki.
Sana kolaylıklar diliyorum. Umarım yanılıyorsun demek isterdim ama sanki en iyi ihtimalle bir hoşlanma ya da etkilenme var gibi görünüyor. Gerçi fiziksel birşey olsa kaç yazar. Her iki türlü de aldatma oluyor.
Bende sizin için üzüldüm nasıl onursuz insanlar var anlamıyorum
Siz nasıl ortaya çıkarmıştınız peki
[/QUOTE
Maalesef çok fazla böyle insanlar.
Ben şüphelenmeye başladıktan sonra hiç çaktırmadan takibe aldım. Sürekli telini kontrol ettim. Bu süreç çok zor. Taş gibi bir psikoloji istiyor.
Gerizekalı eski eş mesajları silmiş ama bazılarını atlayınca kopukluk olmuş mesajlarda. O zaman emin oldum. Bir de kuş beyinli arama kayıtlarının çoğunu silmemiş. Okul çıkışı eve gelene kadar konuşmuş ki zaten tüm gün birlikteler.
Bizde de sevgilisi eski eşin okul arkadaşı idi ve sevgilisinin kocası ile çok samimilerdi. Hatta kuması için kardeşim derdi.
Benim olay pandemide sokağa çıkma yasaklarına denk geldi. Öyle olmasa arabasına dinleme cihazı koyacaktım.
Telefonunda net mesaj yakalayamadım. Ama artık daha fazla dayanacak gücüm de kalmamıştı. Tüm ekran görüntülerini aldım ve telefonuna casus program yükledim diye blöf yaptım. Konuşmalarının 3 gün sonra yazılı olarak mailime geleceğini söyledim. Eğer şimdi herşeyi itiraf edersen belki seni affederim ama yalan söylersen elime 3 gün sonra geçecek kanıtlarla o oros... nun kocasına gider ve sizi okulunuzda rezil ederim dedim.
Herşeyi net anlatmasa da birbirlerinden hoşlandıklarını falan itiraf etti. Güya fiziksel yakınlaşma olmamışmış. Gerçi hiç farketmez.
Bu arada o konuşurken ses kaydı da aldım çaktırmadan.
İtiraftan sonra boşanmak istediğimi söyledim. Hatta kendisi güya çok dindardı hemen imam nikahımı istedim. Çünkü artık 1 saniye bile karısı olarak kalmak istemedim.
Sonuç olarak boşandım ve bir pislikten kurtuldum
Eğer kocana o soruyu sorup da, gözlerinden ve davranışlarından meseleyi anlayamıyorsan boşuna bunca yıl beraberiz deme!O da eğer birşey varsa evet ben hoşlanıyorum diyecekti
Ben herşeye rağmen evliliğimi devam ettiren kadınlara benzemem eğer hoşlanıyorsa birşey varsa boşanırım arkama bile bakmam
Bu yüzden amacım onların arasına mesafe koymak değil meseleyi anlamak
Noldu konu sahibi, işine mi gelmedi de beğenmedin?Eğer kocana o soruyu sorup da, gözlerinden ve davranışlarından meseleyi anlayamıyorsan boşuna bunca yıl beraberiz deme!
Ayrıca, ben sana, hoşlanıyorsa hoşlanıyorum diyecek ya da araya mesafe koy gibi bir şey söyledim mi?
Bu nasıl bi üslup yaNoldu konu sahibi, işine mi gelmedi de beğenmedin?
Açıkçası bu kadınla birkaç kere denk geldim ve bu süreçlerde beni sevmemesini gerektirecek bir durum bence olmadıUmalim da hissettiginiz ve burdaki uyelerin de dusundugu gibi negatif degildir durum...
Ama eger oyleyse de sukredin cok erken karsilasmis olursunuz, asla manipule etmesine izin de vermeyin.
Ben de en iyi ihtimalle cekim ve flortlesme olabilecegini dusundum. Bana da kanki diyen erkek arkadaslarim oldu, bana acildilar da zamani gelince. Maalesef konusma dili cok da bilgi veremeyebilir, ya da kadin da evli diye yazili olarak bu hitap bicimlerini birakiyolardir konusmalarda.
Uzak mesafe iliskisiymis sizinki, o surede belki de o kadin ve esiyle esiniz cok sık takiliyodu, evlenince de esiniz hemen ikili hayata adapte olamamis ya da sosyal hayatini evliligine entegre etmek istemis olabilir.
Kadinin size uzak olmasi, esinizi savunmasi, fotograflarinizi begenmemesi bence bir gard almaktir aksini soyleyemiycem, sizden hoslanmama sebebi ne olabilir sizce? Yani bazen siyasi gorus bile bir insana buz gibi baktiribiliyor insanlari.
Cok negatif konusmak istemiyorum zaten asiri suphelisiniz ve ruh halinizi tahmin edebiliyorum.
Sıkı sıkıya takip edin asla bu kadinin adini negatif gecirmeyin aranizda hatta bir iki kez ya x in sac rengi guzel dimi ben de oyle bi sey istiyorum ya da gecen bi kupe gordum onda cok hosuma gitti seklinde ortalar yapabilirsiniz. Guncelleyin burayi olur mu ben merak ederim.
Hayır o kadar samimi değil onun eşini de kadından sonra tanımış kadınla iş arkadaşı çünküOnun eşi ilede samimi mi eşiniz öyle ise normal olabilir
Kadın hissederse kesinlikle doğrudur diyorum. Ben de 17 yıllık evliliğimi iş arkadaşıyla aldatması nedeniyle bitirdim. Bir de üstüne eski eş sevgilisinin eşiyle gayet samimiydi ve kardeşim derdi.
Seni üzmek istemem ama ben de senin gibi sürekli o kadından bahsetmesi ve mesajlaşmalarından dolayı şüphelenmeye başladım ve takibe aldım. Ve sonuç nurtopu gibi boynuzlar.
Anladığım kadarıyla aldatmaya boyun eğecek bir kadın değilsin. Lütfen çaktırma. Yoksa tedbir alacaktır. Hiç şüphelenmesin ki açık versin. Ben de hiç belli etmedim sabırla izlemeye aldım ama çok zor oldu tabii ki.
Sana kolaylıklar diliyorum. Umarım yanılıyorsun demek isterdim ama sanki en iyi ihtimalle bir hoşlanma ya da etkilenme var gibi görünüyor. Gerçi fiziksel birşey olsa kaç yazar. Her iki türlü de aldatma oluyor.
Peki sizin eşinizin bu süreçte fiziksel yaklaşımında bi değişiklık olmuş muydu?
Aralarında bişey oldugu cok acık maalesef canım ama sana bunu yapmalarına izin verme kocan da o kadın da seni saf sanmasın hemen olaya el at derim benMerhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırım mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım
Ben ilişkinin çok başında yakaladım. Yani cicim aylarında. O yüzden çok mutlu ve keyifliydi. Hatta son ilişkimiz farklıydı çok daha istekliydi. Muhtemelen benimleyken o kadını hayal ediyordu. Bu değişiklik de beni şüphelendirdi aslında.Peki sizin eşinizin bu süreçte fiziksel yaklaşımında bi değişiklık olmuş muydu?
Eşim 10 gündür bana dokunmuyor öncesinde 2güne 1 ilişkiye girerdik birden böyle oldu
Pek sarılıp öpmüyorda, keyfi yerinde gibi ama muhabbet ediyor benimle ama benim için ayrı bi ilgi, ayrı bi çaba hissetmiyorum. Eve alınmış cariye gibi hissediyorum bir haftadır
Siz ne kadar süredir evliydiniz pekiBen ilişkinin çok başında yakaladım. Yani cicim aylarında. O yüzden çok mutlu ve keyifliydi. Hatta son ilişkimiz farklıydı çok daha istekliydi. Muhtemelen benimleyken o kadını hayal ediyordu. Bu değişiklik de beni şüphelendirdi aslında.
Ben 17 yıllık evliydim. Seni çok iyi anlıyorum. Soğuman çok normal ama lütfen duygularının dışa yansımasını kontrol etmeye çalış. Aksi taktirde hiç açık vermeyecektir bi ilişkileri varsa.Siz ne kadar süredir evliydiniz peki
Ben bi ilişkilerinin olduğunu sanmıyorum muhtemelen hoşlanma elektriklenme aşamasında
Ama biz 2 aydır evliyiz ve son 10 gündür bi uzaklaşması var cinsel anlamda öncesinde böyle değildi (bu arada öncesinde bende de şüphe yoktu)
Bu şüphe olunca bende bi uzaklaştım
Dün belli belirsiz bi yeltendi gibi oldu karşılık vermeyince o da istemedi filan
Bu tereddütler içimi kemiriyor onda bi uzaklaşma olduğunu düşündükçe bende uzaklaşıyorum
Whatsabı kendi telefonuna yükle bak arada,bunlaro bende yaşadım en son kadınla kavga ettik sorunlu ben oldım abartmışım herşeiy ortada bişey yoktu.sürekli onlara gitmek isteyen eş onun lafını eksik etmeyen biriyid ilgisi olduğu apacık belliydi beni o kadar inandırdı ki sen hastasın sende sorun diye o görüşmeye devam etti kadınla ben kötü oldum kısaca.ya kocanı uyar yada gözünle yaşayacaklarına hazır ol bu gidişle aldatmaya gidecek kocnın ona karşı ilgisi var bariz belli fotoğraflarına bakıyordur eski malları okuyordur belki de bir beğenme ilgi varMerhaba
Eşimle 4 senelik ilişkimizin ardından bu yaz düğün yapıp evlendik. Bugüne kadar herhangi bir aldatma, sadakatsizlik, yalan söyleme vs gibi birşey hiç olmadı sevgiliyken de. 2 ay oldu evleneli. Yani cicim ayları diyebiliriz. Ben evlendikten sonra şehir değiştirdim. Normalde abimin olduğu şehirde öğretmenlik yapıyordum. Eş durumu ile eşimin yanına geldim. Eşim mühendis. Evlendikten sonra eşin arkadaş çevresiyle tanıştırdı. bir kadın iş arkadaşı var iş yerinde o da evli 2 senedir. Bu kadının ismini evlenmeden önce de ara ara duyardım iyi şekilde bahsederdi bende yakın, sevdiği bir kız arkadaşı diye düşündüm. Fakat bu kızla ilgili şöyle birşey var, tanışınca da eşimle çok samimi ve yakınlar fakat benimle pek konuşmuyor kendisi. 1 senedir takipleşiyoruz sosyal medyadan benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor (eşimle olanlar dahil) fakat eşimin tüm fotoğraflarını dakikasında beğenir dikkatimi çekti. Onum dışında eşimde bu kadından çok bahseder. Eşim hiç misafir sevmez ama bunları 2-3 tür kahve içmeye yemeğe çağırdı evimize. (Henüz yeni evli olmamıza rağmen) geçen gün eşime piknik yapalım dedim olur hatta onları da çağıralım dedi. Hatta eşimle bu sene içinde Karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz geçen gün onlara da söyleriz 4ümğz gideriz dedi.
Dayanamayıp ben tatilde eşimle baş başa kafa dağıtmak isterim açıkçası onlarla gitmek istemiyorum dedim.
Fakat en çok dikkatimi çeken şey:
Dün eşim Whatsaptan o kızla sanırım mesajlaşıyordu, gözlerimle gördüm kızı profil fotoğrafından tanıdım sohpet açıktı( eşim o esnada birşey yazmıyordu bakıyordu öyle ekrana) bende hemen gözümü çevirdim nasıl olsa şifresini biliyorum bakarım ne konuştuklarına dedim.
Bugün baktığımda ise şok oldum. En son 2 hafta önceki mesajlar vardı (işle ilgili konuşmalar)
Yani ya dün ne konuştularsa sildi benim telefonuna bakabileceğimi düşünüp, ya da eski mesajları durup dururken okudu (ki bu da çok saçma)
Ve ben ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk defa bu tarz bi olay yaşadım