Eşimin iş arkadaşı

Mesajları silmesi normal gelmedi bana. Normal bir konuşmaysa neden silme ihtiyacı hissetsin ki? Bence açık vermeyin şu an. Elinizde net bir şey yok. İnanmak zorunda kalırsınız. O da daha tedbirli davranır. Gizli gizli gözlemleyin bir süre illa ki bir yerde bir açık verecektir.

Hiç hoşlanmadım bu kadından bende açıkçası.
Yuz göz olmaya tatillere gitmeyi aman aklından geçirme zaten kale içten feht edilir diye birşey var artık çok fazla iyimser olamıyorum ben neler neler dönüyor.
2 evli kişinin en asgari düzeyde samimi olması gerektiği taraftarıyım.
Bence gözlemle sonra rahatsızlıklarını çat diye söyleyebilirsin eşine ben sanırım öyle yaparım herkes kendine çeki düzen versin sonuçta. Küçük sinek meselesi yani.
Mesaj olayı kafama çok takıldı.

Son düzenleme:
Malesef uzak ilişkiydi önceden bu nedenle çok da bilmiyorum çevresini

Bişey merak ettim.
Evlenene kadar uzak mesafe ilişkisi mi yaşıyordunuz?
Yani ilk kez mi eşinizle aynı ortamlarda bulunuyorsunuz, birbirinizin çevreleriyle ilk kez mi biraraya geliyorsunuz?
Evet uzak mesafe ilişkiliydi
O gelirdi ben giderdim fakat birbirimizi görmeye çalıştığımız için uzun süreler gelemezdik ikimizde yani gelirdik görürdük ama mesela 2-3 günlüğüne olduğu için yalnız vakit geçirirdik arkadaşlarla pek vakit geçirmedik

Hiçbir şeyin farkında değil gibi davranın. Elbet açık verecektir, tetikte olun. Şimdi hesap sorsanız bir şey çıkmayacak ve adam daha da dikkatli olacak. canınızı sıkmayın; her şey olacağına varıyor ve uzun süre aman diyim çocuk falan yapmayın emin olana kadar. İnşallah kötü bir şey çıkmqz.

Bence de sakince bekleyin. Bu şüphenin altı boş gelmedi bana. Özellikle mesaj silinmesi garip

Evet midem bulandı tam olarak
Anlam veremedim bu hareketlerine ama bir yandan da kendimi suçluyorum ne kadar fesat bir insanım neler düşünüyorum diye
Ortada gerçekten bir sey mi var yoksa siz mi içten içe bir sebeple kıskançlık yapıyorsunuz o kişiye karşı bence bunu doğru tayin etmelisiniz öncelikle.

Kıskanç bir insansaniz yapı gereği, veya bi sebeple kadının görüşünü, belki yakınlığını kendi kendinize kıskanıp kiskanmadiginizin ayrımını iyi yapın derim.

Sizden bağımsız olarak somut bir şey olursa eğer haklı olursunuz ancak şu anda bu anlattiklariniz sizi bakış acinizdan kaynaklı da daha aşırı gibi size hissettirmis olabilir.

İş ortamında çok gördüm ben böylelerini. İş ortamında flörtleşiyorlardır büyük ihtimal birşeyler var ilişkileri var diyemeyiz ama. Ağzına etme vakti bence. Uzarsa boynuzu yiyebilirsiniz.

Ömrü yarıda aklı karıda kaldı hesabı.. bir kadın birşeyden şüphe duyuyorsa yüksek ihtimal altında bişey var demektir. Eşini sen daha iyi tanıyorsun. Aralarında bı çekim var ve sürekli öyle yada böyle vakit geçirmekte sorun görmüyorlar gibi geldi

Watsabini silip yeniden yuklemeyi denediniz mi silinenler geliyor eger yedekleme varsa telefonda

buraya yazmayı unutma
merak ettim seni , onun için girdim sayfana birşey yazdın mı diye
eşim normalde öper sarılır temas ederdi
Son bir haftadır hiç dokunmadı mesela nedenini anlayamıyorum sabahları işe uyuyorsam bile öpmeden gitmezdi direkt gidiyor
Bir haftadır ani bir şekilde böyle olmaya başladı bu arada kızla bi ilgisi var mı bilmiyorum
Dünde yemeğe çıkalım mı dedim akşam için olur ‘dur xleri de çağırayım’ dedi, onları yan yana gözlemlemek istediğim için çağırma demedim işi olduğu için çağırmaktan vazgeçmiş öyle dedi
Ama o kadar iş arkadaşı var bir sürü erkek çalışıyor iş yerinde onları niye çağırmıyor da sürekli bu kız
Kafayı yicem napacagımı bilmiyorum
Mesajları sildi mi bilmiyorum ama konuşmaları okudum laubali hiçbir şey yazmıyor eşim bir iki yerde kanki demiş hatta. Aralarında birşey varsa da flört, çekim gibi birşey fiziksel olarak aldatıldıgımı düşünmedim zaten hiç
Eşimin bu kadından etkilendiğini düşünüyorum ve gururuma yediremiyorum daha 2 aylık evliyim ne emekler vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…