- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.822
Sessizde kalmak zor ama başka da yapılabilecek bir şey yok bence de. Şüpheleriniz yerli veya yersiz çıkar bilemiyorum ama en kisa zamanda karşınıza gerçekler çıkar ve iyi olursunuz umarımBende böyle yapmaya çalışıyorum haftasonu günübirlik gezmeye gidiyoruz benim isteğim üzerine
Bu sefer ‘iş arkadaşlarımı’ da çağırayım mı dedi (o kadın da dahil)
Bilerek çağır dedim
Biraz gözlemlemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten yüzyüze çok az gördüm onları birkaç kez tek
Ki zaten ilk birkaçında böyle bir şüphem olmadığı için hiç dikkat de etmedim
Konumda da anlattığım gibi benim asıl şüphem whatsappta onun mesaj ekranına baktığım gün başladı başladı zaten
İşte sorun şu ki kadında evli ve onun eşini de kastediyor ‘xgili de çağırayım mı’ gibisindenBen bu konularda geri kafaliyim sanırım.esimi normalde iş arkadaslari konusunda kısıtlanan konuşsun sohbet etsin bayramda özel günde arası ses etmem.fakat tatile onu çağırması bana çok tuhaf gelir mesela erkek arkadaşı olsa hadi onları da çağıralım dese şaşırmam.kadinla ne kadar samimi oldu ki onları da çağıralım diyor.is yerinde konuşsunlar ama onun dışında işle ilgili değilse sohbet muhabbete karşıyım ben.
1 buçuk yılBu iş arkadaşı kadın ile eşiniz kaç yıldır beraber aynı işte çalışıyor yada tanışmaları kaç yıl
Yuh ama ya 2 aylık evlisiniz heryere o kadını mi cagiriyor 10 gündür sex de yok kesin bişey var burda kesinSiz ne kadar süredir evliydiniz peki
Ben bi ilişkilerinin olduğunu sanmıyorum muhtemelen hoşlanma elektriklenme aşamasında
Ama biz 2 aydır evliyiz ve son 10 gündür bi uzaklaşması var cinsel anlamda öncesinde böyle değildi (bu arada öncesinde bende de şüphe yoktu)
Bu şüphe olunca bende bi uzaklaştım
Dün belli belirsiz bi yeltendi gibi oldu karşılık vermeyince o da istemedi filan
Bu tereddütler içimi kemiriyor onda bi uzaklaşma olduğunu düşündükçe bende uzaklaşıyorum
Kadının esj ile muhabbeti nasıl siz birlikte iken yani aralarindaki sevgi varsa yoksa belli olurİşte sorun şu ki kadında evli ve onun eşini de kastediyor ‘xgili de çağırayım mı’ gibisinden
Yani birşey varsa da artık çift sosyalleşmesi adı altında mı saklıyor bilmiyorum
Dikkat çeken birşey farketmedim açıkçasıKadının esj ile muhabbeti nasıl siz birlikte iken yani aralarindaki sevgi varsa yoksa belli olur
Benim de içten içe olduğum hal bu sanırımOf çok zor bu işler ya Allah kimsenin başına vermesin kendilerinin bile itiraf edemediği bjr duygu yaşıyorlar belli . Bence onlara imkan sağlayın ilişkileri ilerlesin ve siz de adamı bosayin gitsin
Ne yapmam gerekiyor ki sizceKonu sahibi siz çok sakinsiniz.
Karsı taraftaki “arkadaş” kadın cirit atıyordur.
Hiçbir şey yapmayarak çok sakin kalarak malesef gökten zembille pek inmez bazı kanıtlar.
Daha aktif olmalı. Gerekirse kadınla alakasız zamanlarda iletişim kurulmalı.
Dostunu yakın tut düsmanını daha yakın diye boşuna dememişler.
Fazla sakinsiniz. Ama tabi ki karakteriniz bu olabilir.
Bana öyle geliyor ki böyle olmaya devam ederseniz kadın size karşı bile daha baskın olmaya çalışabilir
Kadınla yakın olun. Yalnız görüşün kadın kadına biseyler yapın. Bu süreçte iyice gözlemlersiniz. Eğer sizinle çok fazla görüşme taraftarı olmazsa zaten kaçıyordur.Ne yapmam gerekiyor ki sizce
Aslında karakter olarak hiç sakin değilimdir
Benim amacım eşimi elimde tutmak değil sanırım bu düşünceler bile soğuttu onu benden
O yüzden birşey varsa açığa çıksın modundayım gözlemliyorum şimdilik
Ama tavsiyeleriniz varsa daha çabuk anlamam için faydası olacak bekliyorum tabiki
Siz ne yapmamı önerirsiniz
Gerçekten eşinizi kardeş gibi arkadaş gibi görüyorsa zaten sizinle de iyi olmak ister yanlış anlaşılmak istemez.
Peki diyelim ki bunu yaptım, dediğiniz gibi oldu, kadın da eşime karşı hiçbir şey hissetmiyor,Kadınla yakın olun. Yalnız görüşün kadın kadına biseyler yapın. Bu süreçte iyice gözlemlersiniz. Eğer sizinle çok fazla görüşme taraftarı olmazsa zaten kaçıyordur.
Gerçekten eşinizi kardeş gibi arkadaş gibi görüyorsa zaten sizinle de iyi olmak ister yanlış anlaşılmak istemez.
Ben gönlü başkasında olan başkasından hoşlanan bir adamla nasıl devam edeyimKadınla yakın olun. Yalnız görüşün kadın kadına biseyler yapın. Bu süreçte iyice gözlemlersiniz. Eğer sizinle çok fazla görüşme taraftarı olmazsa zaten kaçıyordur.
Ne yapmam gerekiyor ki sizce
Aslında karakter olarak hiç sakin değilimdir
Benim amacım eşimi elimde tutmak değil sanırım bu düşünceler bile soğuttu onu benden
O yüzden birşey varsa açığa çıksın modundayım gözlemliyorum şimdilik
Ama tavsiyeleriniz varsa daha çabuk anlamam için faydası olacak bekliyorum tabiki
Siz ne yapmamı önerirsiniz
Biraz daha zaman lazımBen senin yerinde olsam açıkça konuşurdum. Benim ilişkimde benzer bir durum olmuştu, iş için görüşmesi gereken birisiydi. Ama böyle yağlı tavırları vardı kadına karşı. Ben bunu fark edince oturup konuştum. Bu kadınla iletişimine sınır getireceksin, hitap ederken kanka gibi hitaplar kullanacaksın, ararsa az konuşup kapatacaksın dedim. Dediklerimi yaptı, bu konuda bir yanlışını görmedim.
Bence hayatımızdaki kişiyle bunları oturup konuşabiliriz, sonuçta hayatımızı, zamanımızı, özelimizi paylaşıyoruz. Al evde karşına konuş, eğer dediklerinden şüphe edersen ya da bir yanlışını itiraf ederse, topla eşyalarını defol git de.
Eşim birkaç gün öncesinde kanki yazmış mesela kadınaYani ben ne yapardım diye düşündüm de, sanırım kadınla basbasayken telefonun şarjı bitti 2 dk birini arayacağım diye telefonunu ister hemen WhatsAppa girip son mesaj esimdeki son mesajla aynı mı diye bakardım. Aynı anda mesajları silerler mi bilemiyorum ama eşinizin boş sayfaya baktığını sanmıyorum, bir yazışma vardır bence ortada.