Eşimin iş arkadaşı

Sessizde kalmak zor ama başka da yapılabilecek bir şey yok bence de. Şüpheleriniz yerli veya yersiz çıkar bilemiyorum ama en kisa zamanda karşınıza gerçekler çıkar ve iyi olursunuz umarım

Ben bu konularda geri kafaliyim sanırım.esimi normalde iş arkadaslari konusunda kısıtlanan konuşsun sohbet etsin bayramda özel günde arası ses etmem.fakat tatile onu çağırması bana çok tuhaf gelir mesela erkek arkadaşı olsa hadi onları da çağıralım dese şaşırmam.kadinla ne kadar samimi oldu ki onları da çağıralım diyor.is yerinde konuşsunlar ama onun dışında işle ilgili değilse sohbet muhabbete karşıyım ben.

İşte sorun şu ki kadında evli ve onun eşini de kastediyor ‘xgili de çağırayım mı’ gibisinden
Yani birşey varsa da artık çift sosyalleşmesi adı altında mı saklıyor bilmiyorum

Yuh ama ya 2 aylık evlisiniz heryere o kadını mi cagiriyor 10 gündür sex de yok kesin bişey var burda kesin

İşte sorun şu ki kadında evli ve onun eşini de kastediyor ‘xgili de çağırayım mı’ gibisinden
Yani birşey varsa da artık çift sosyalleşmesi adı altında mı saklıyor bilmiyorum
Kadının esj ile muhabbeti nasıl siz birlikte iken yani aralarindaki sevgi varsa yoksa belli olur

Konu sahibi siz çok sakinsiniz.
Karsı taraftaki “arkadaş” kadın cirit atıyordur.
Hiçbir şey yapmayarak çok sakin kalarak malesef gökten zembille pek inmez bazı kanıtlar.
Daha aktif olmalı. Gerekirse kadınla alakasız zamanlarda iletişim kurulmalı.
Dostunu yakın tut düsmanını daha yakın diye boşuna dememişler.
Fazla sakinsiniz. Ama tabi ki karakteriniz bu olabilir.
Bana öyle geliyor ki böyle olmaya devam ederseniz kadın size karşı bile daha baskın olmaya çalışabilir

Ne yapmam gerekiyor ki sizce
Aslında karakter olarak hiç sakin değilimdir
Benim amacım eşimi elimde tutmak değil sanırım bu düşünceler bile soğuttu onu benden
O yüzden birşey varsa açığa çıksın modundayım gözlemliyorum şimdilik
Ama tavsiyeleriniz varsa daha çabuk anlamam için faydası olacak bekliyorum tabiki
Siz ne yapmamı önerirsiniz

Kadınla yakın olun. Yalnız görüşün kadın kadına biseyler yapın. Bu süreçte iyice gözlemlersiniz. Eğer sizinle çok fazla görüşme taraftarı olmazsa zaten kaçıyordur.
Gerçekten eşinizi kardeş gibi arkadaş gibi görüyorsa zaten sizinle de iyi olmak ister yanlış anlaşılmak istemez.

Peki diyelim ki bunu yaptım, dediğiniz gibi oldu, kadın da eşime karşı hiçbir şey hissetmiyor,
Ya eşim tek taraflı bu kadından hoşlanıyorsa, bu da aldatıldım demek çünkü
Bunu nasıl anlarım ki?
Ben o yüzden belki de kadından ziyade hep eşime odaklandım

Ben gönlü başkasında olan başkasından hoşlanan bir adamla nasıl devam edeyim
Nasıl aynı yatağa gireyim nasıl evli kalayım nasıl bi gelecek düşüneyim?
Eşimin başkasından hoşlanması gibi birşey varsa benim bunu ortaya çıkarmam, anlamam gerek ki boşanayım

Ben senin yerinde olsam açıkça konuşurdum. Benim ilişkimde benzer bir durum olmuştu, iş için görüşmesi gereken birisiydi. Ama böyle yağlı tavırları vardı kadına karşı. Ben bunu fark edince oturup konuştum. Bu kadınla iletişimine sınır getireceksin, hitap ederken kanka gibi hitaplar kullanacaksın, ararsa az konuşup kapatacaksın dedim. Dediklerimi yaptı, bu konuda bir yanlışını görmedim.

Bence hayatımızdaki kişiyle bunları oturup konuşabiliriz, sonuçta hayatımızı, zamanımızı, özelimizi paylaşıyoruz. Al evde karşına konuş, eğer dediklerinden şüphe edersen ya da bir yanlışını itiraf ederse, topla eşyalarını defol git de.

Yani ben ne yapardım diye düşündüm de, sanırım kadınla basbasayken telefonun şarjı bitti 2 dk birini arayacağım diye telefonunu ister hemen WhatsAppa girip son mesaj esimdeki son mesajla aynı mı diye bakardım. Aynı anda mesajları silerler mi bilemiyorum ama eşinizin boş sayfaya baktığını sanmıyorum, bir yazışma vardır bence ortada.

Biraz daha zaman lazım
Ortaya çıkarılması gereken şeyler varsa onları görmek bilmek istiyorum
Eğer hoşlanma gibi bir durum yoksa gereksiz bir cıvıklıksa o konuşmayı seve seve yapıcam zaten

Eşim birkaç gün öncesinde kanki yazmış mesela kadına
Ne düşüneceğimi şaşırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…