- 12 Ocak 2010
- 16.671
- 25.043
eşim normalde öper sarılır temas ederdi
Son bir haftadır hiç dokunmadı mesela nedenini anlayamıyorum sabahları işe uyuyorsam bile öpmeden gitmezdi direkt gidiyor
Bir haftadır ani bir şekilde böyle olmaya başladı bu arada kızla bi ilgisi var mı bilmiyorum
Dünde yemeğe çıkalım mı dedim akşam için olur ‘dur xleri de çağırayım’ dedi, onları yan yana gözlemlemek istediğim için çağırma demedim işi olduğu için çağırmaktan vazgeçmiş öyle dedi
Ama o kadar iş arkadaşı var bir sürü erkek çalışıyor iş yerinde onları niye çağırmıyor da sürekli bu kız
Kafayı yicem napacagımı bilmiyorum
Mesajları sildi mi bilmiyorum ama konuşmaları okudum laubali hiçbir şey yazmıyor eşim bir iki yerde kanki demiş hatta. Aralarında birşey varsa da flört, çekim gibi birşey fiziksel olarak aldatıldıgımı düşünmedim zaten hiç
Eşimin bu kadından etkilendiğini düşünüyorum ve gururuma yediremiyorum daha 2 aylık evliyim ne emekler vermiştim
sakın hamile kalma çünkü eşin hiç güven vermiyor ,
sen çok üstüne gitme 2 ayda dır dır yapmaya başladın demesin ( kendi yaptıgına bakmaz seni suçlar )
düğün altınların varmı onları elinin altında tut ,
birgünde olaylar patlar kendini kapıda bulursun, bu erkek milletine hiç güven olmaz çünkü,
umarım şüphelerimiz boşa çıkar