Eşimin iş arkadaşı

Bu kadar da salak olamaz.piknik var diyor.iptal diyor sonra. Niye, çünkü o kadın gelmiyor. Açık açık da diyor yani. Dalga geçiyoruz hikayesi falan yalan bence. Esin o kadınla vakit geçirmekten hoşlanıyor.
Bu kadar sevdiği görüştüğü bir kadınsa emin ol WhatsApp konuşmaları 2 hafta öncesinde değildir. Siliniyordur. WhatsApp web yuklemeni tavsiye ederim. Ama ekran başında beklemen lazım çünkü WhatsApptan silinince sende de siliniyor o anda. Ben eski sevgilimin iş yerinden yılışık bir hatunla yılışık yılışık konuşmalarını an be an izlemiştim. İnkar etti ve asla anlayamadı nerden biliyorum diye. Terk ettim tabi.

Ya da kadın adamın karısıyla aynı ortamda olmak istemiyor artık. Zoruna gidiyor,kapris ve trip yapıyor.

Eşiniz artık her halükarda size iyi davranacaktır o şüphesiz. Ama daha önce de denildiğii gibi kesinlikle hata yapacaktır bi süre sonra. Okadar komplike düşünemiyorlar neyse ki. Ama yakın gelecekte eğer bişi varsa karşı taraftan atak ve bi kriz gelecektir. Sizin yerinizde olsam onu beklerdim ona ortam hazırlardım.
Ama bu konularda benim forumlarda gördüğüm insanlar çoğu zaman öğrenmeye hazır olmuyolar bu nedenle yapılabilecek şeyler yapılamaz geliyor. Öğrenmek istemiyorsanız zaten bu konuyu kapatmak en mantıklısı.

Yurruuu beeeeee aslanim artik kim tutar seni. Helal olsun valla

Kocan suçsuz demekki Ve sana böyle şeyler söylemesini takdir ettim afferim adama

Konu sahibi arkadaşım bir şey demeyi unutmuşum size. Eğer sizle birilerini arkadaş edindirmek istiyorsa eşiniz, iş yerindeki erkeklerin eşi ile arkadaş edindirsin. Tabi bunun olması için de o kişilerle ailecek sosyalleşme gerekli. Ben eşinizin o dediği kısma geldiğimde "orada çalışan kişilerin eşleri ile sosyalleştirmeye çalışsın madem, niye bu kadın, üstelik de kadının sizle muhattap olmadığını gördüğü halde niye bu kadın." diye geçirdim içimden ama yazarken bunu unutmuşum. O kadının sizle çok muhatap olmadığını siz söylemeseniz de gözü gördüğü için kendisi de biliyordur. Bence eşiniz iş arkadaşları ile vakit geçirmekten hoşlanmıyor, bu kadınla vakit geçirmekten hoşlanıyor sadece aralarında. Sizi bahane etmiş burada.

Aslında böylesine her akşam bebeği bırakıp siz başka bir erkek arkadaşınızla başbaşa bulusacaksiniz o olacak. Veya erkek arkadaşlarınızı her gün eve öğlen yemeğine çağırın eşiniz yokken

Yaaa ben de benzer bir konu dün açtım. Şimdi bunu görünce içim bir fena oldu. Hele hele yorumları görünce ufkum açıldı resmen. Bu forumda çok akıllı kadınlar var, iyi ki varlar.

Daha 2 aylık evlisiniz, bazı üyelerin dediği gibi kamufle olmak için evli olması korkunç bir ihtimal ama bazı insanlar çok korkunç şeyler yapabiliyorlar. Bu samimiyet siz evlenmeden önce de vardı. E siz de uzaktaymışsınız... Bence sevgililik ve nişanlılık sürecinde yaşadıklarınızı da bu gözle tekrar bir düşünün.

Bu yorum benim konumaydı sanırım biri de benim konuma whatsappla ilgili bir şey yazdı. Konular karıştı

Reactions: Gif
Ohhhhgghh ben de rahatladım vallahii kocanız cok iyimser ya adam gercektende siz sıkılmayın diye samimiyet kurmustur benim esimde yabancı bir swgirde sırf ben sıkılmyım diye arkadaslarıyla tanıstırırdı kendi gruplarındaki kızları bana dogumda olsun veya rahstsızsam falan yardımcı olmaları için yönlendirirdş sagolsun kızlar içlerinden geliyorsa gelir dururlardı yanmda esim yoksa bile. Cunku onlardan baska ortamım yoktu cogusu gitti ben de tabi parklarda cocugu oynatırken tanısa kaynasa ortam yapmıs oldum. Cogu ortamıda o giden esimn arkadaslaarı sagladı arkadaslarıyla tanıstıra tanıstıra. Esinizde cidden bu mana da gorusmustur hami olur ya bizim gız, bizim oglan.. kendi evinden müş gibi. Oyle de hissettmştir yani masum gekdi . Son güzel bitmiş neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…