Eşimin iş arkadaşı

uzun mesafe ilişkisi miydi? bu süreçte yakınlaşmalar olmuş olabilir. iş yerlerinde kadın erkek yakın ilişkiyi doğru bulmuyorum. altından hep bir şey çıkıyor

Whatsapını kendi telefonuma nasıl yükleyebilirim ki yakalanmaz mıyım bu işlerde çok becerikli değilim
Eşim de yakalayabilecek tipte biri öyle dalgın değildir

kadın nasıl bir kadın çekici bir kadın mı? kadınlar hisseder eşine fazla yakın olduğunu hissettim mi? bu süreçte tavsiyem gizli gizli telefonu karıştırın bakın eşinizi izleyin. bir de kadının çocuğu var mı? çocuğu varsa ihtimal daha düşüktür

Ben herşeye rağmen evliliğimi devam ettiren kadınlara benzemem eğer hoşlanıyorsa birşey varsa boşanırım arkama bile bakmam
Bu yüzden amacım onların arasına mesafe koymak değil meseleyi anlamak
Karşısına çıkıp, hayırdır noluyor böyle diyecek cesaretin yok, burada sosyal medyasını takip etmek, whatsapp' ındaki mesajlarını okumak gibi çareler arıyorsun. Sonra da, sana asıl yapman gerekeni söyledim diye bana ahkam kesiyorsun. Yazık...

Çocuğu yok kadın çekici filan değil
dürüst olmak gerekirse kadının ismini sık duyardım ama öyle aman aman bi güzelliği de olmadığı için rahatsız olmam zaman aldı zaten
Kendime gelecek olursam da bakımlı eli yüzü düzgün biriyim
Meselenin dış görünüşle pek ilgisi olmuyor demekki

Sen kafayı yemissin, ortada bişey yok, ateş olmayan yerden duman cikarticaksin bla bla fixnbu sözler

Kardelen bunun cesaretle ilgisi yok ki. Karşısına çıkıp noluyo dese adam bir de kaddını suçlayacak. Kıskanıyorsun, iftira atıyorsun diyecek. Ve daha tedbirli olacak.

Cesaret birşey varsa boyun eğmemek resti çekebilmek bence

Karşısına çıkıp konuşmadıktan sonra insan anca kendi kendine kurup çözer, kendi kendini yer.

Karşısına çıkıp konuşmadıktan sonra insan anca kendi kendine kurup çözer, kendi kendini yer.
Kuzum maalessef birçok erkek, özellikle hatalı erkek düzgünce konuşarak anlaşamıyor. Adam suçluysa itiraf etmez ki. Kadın demeyecek mi o zaman benimle niye evlendin diye. İnkar edecek sadece.

Kuzum maalessef birçok erkek, özellikle hatalı erkek düzgünce konuşarak anlaşamıyor. Adam suçluysa itiraf etmez ki. Kadın demeyecek mi o zaman benimle niye evlendin diye. İnkar edecek sadece.
Ben de itiraf edecek demedim zaten, bir insan yıllardır birlikte olduğu insanın o soru karşısındaki tepkilerinden anlar ne halt yediğini.

Vallahi o iş öyle olmuyor. Hem elinde kanıt olmadıktan sonra anlasa ne olur ki. Sezgilerle mi bir karar verecek.
Valla olan durum anlattıklarımdan ibaret..
dolayısıyla ben bile işin içindeyken bazen acaba fesatlık mı yapıyorum diye düşünürken ben bile olayı henüz tam anlamıyla anlamamışım bir şüphe üzerine konuşmak istemiyorum
Mesele kavga etmekse, eğer böyle birşey gerçekten varsa ve bunu anlarsam o zaman rahat rahat kavgamı da ederim zaten

Aklısın anlatırsa kanıta gerek yok. Ama anlatır mı acaba. O sıkıntı
Kim niye anlatsın ki
Burada bir sürü konu okuduk, okuyoruz
Hangi erkek böyle birşey varken dürüstçe soruya cevap veriyor ki
Bilmiyorum bazen insanlar muhalefet olmak için can yakmak için yorum yazıyor sanki

Anladıktan sonra kanıta gerek yok, tabii ki bence!
Pardon mesajı yanlış okumuşum. Anlattıktan sonra diye okudum. Yaşayan biri olarak söylüyorum. Karşında hayatta en güvendiğin insan duruyor. Ve böyle birşeyi konduramıyorsun. Onun için kanıt olması vicdani açıdan da şart. Mesala konu sahibi bile emin değil. Biz de kesinlikle aldatıyor diyemeyiz. Neden? Çünkü kanıt yok.
Kanıt olsa ona göre yorum yapıcaz

Anladıktan sonra kanıta gerek yok, tabii ki bence!
Ama arada sevgi varken ve kadın bir şeylerden tam emin olmadan "acaba ben yanlış mı anladım, kuruntu mu yapıyorum" gibi soru işaretleriyle kalır. Zaten aldatacak karakterde birine soruldugunda evet ben aldattım demez ki. Yüz ifadesinden, tepkisinden onca zamandır tanıdığınız insanı anlarsınız diyorsanız da o da her zaman işlemez. İnsan sonuçta onca zaman birlikte geçirdiği insana da güvenip evleniyor ama beklenmediği şekilde ihanete ugrayabiliyor. Konu sahibi zaten anlayabilmek için acaba demek yerine emin olabilmek amacıyla kanıt arıyor. Bu durumda sessizce takipte kalması, esine belli etmemesi en doğrusu bence..

Bende böyle yapmaya çalışıyorum haftasonu günübirlik gezmeye gidiyoruz benim isteğim üzerine
Bu sefer ‘iş arkadaşlarımı’ da çağırayım mı dedi (o kadın da dahil)
Bilerek çağır dedim
Biraz gözlemlemeyi düşünüyorum çünkü gerçekten yüzyüze çok az gördüm onları birkaç kez tek
Ki zaten ilk birkaçında böyle bir şüphem olmadığı için hiç dikkat de etmedim
Konumda da anlattığım gibi benim asıl şüphem whatsappta onun mesaj ekranına baktığım gün başladı başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…