Whatsapını kendi telefonuma nasıl yükleyebilirim ki yakalanmaz mıyım bu işlerde çok becerikli değilimWhatsabı kendi telefonuna yükle bak arada,bunlaro bende yaşadım en son kadınla kavga ettik sorunlu ben oldım abartmışım herşeiy ortada bişey yoktu.sürekli onlara gitmek isteyen eş onun lafını eksik etmeyen biriyid ilgisi olduğu apacık belliydi beni o kadar inandırdı ki sen hastasın sende sorun diye o görüşmeye devam etti kadınla ben kötü oldum kısaca.ya kocanı uyar yada gözünle yaşayacaklarına hazır ol bu gidişle aldatmaya gidecek kocnın ona karşı ilgisi var bariz belli fotoğraflarına bakıyordur eski malları okuyordur belki de bir beğenme ilgi var
Evet malesefuzun mesafe ilişkisi miydi? bu süreçte yakınlaşmalar olmuş olabilir. iş yerlerinde kadın erkek yakın ilişkiyi doğru bulmuyorum. altından hep bir şey çıkıyor
Karşısına çıkıp, hayırdır noluyor böyle diyecek cesaretin yok, burada sosyal medyasını takip etmek, whatsapp' ındaki mesajlarını okumak gibi çareler arıyorsun. Sonra da, sana asıl yapman gerekeni söyledim diye bana ahkam kesiyorsun. Yazık...Ben herşeye rağmen evliliğimi devam ettiren kadınlara benzemem eğer hoşlanıyorsa birşey varsa boşanırım arkama bile bakmam
Bu yüzden amacım onların arasına mesafe koymak değil meseleyi anlamak
Çocuğu yok kadın çekici filan değilkadın nasıl bir kadın çekici bir kadın mı? kadınlar hisseder eşine fazla yakın olduğunu hissettim mi? bu süreçte tavsiyem gizli gizli telefonu karıştırın bakın eşinizi izleyin. bir de kadının çocuğu var mı? çocuğu varsa ihtimal daha düşüktür
Sen kafayı yemissin, ortada bişey yok, ateş olmayan yerden duman cikarticaksin bla bla fixnbu sözlerWhatsabı kendi telefonuna yükle bak arada,bunlaro bende yaşadım en son kadınla kavga ettik sorunlu ben oldım abartmışım herşeiy ortada bişey yoktu.sürekli onlara gitmek isteyen eş onun lafını eksik etmeyen biriyid ilgisi olduğu apacık belliydi beni o kadar inandırdı ki sen hastasın sende sorun diye o görüşmeye devam etti kadınla ben kötü oldum kısaca.ya kocanı uyar yada gözünle yaşayacaklarına hazır ol bu gidişle aldatmaya gidecek kocnın ona karşı ilgisi var bariz belli fotoğraflarına bakıyordur eski malları okuyordur belki de bir beğenme ilgi var
Kardelen bunun cesaretle ilgisi yok ki. Karşısına çıkıp noluyo dese adam bir de kaddını suçlayacak. Kıskanıyorsun, iftira atıyorsun diyecek. Ve daha tedbirli olacak.Karşısına çıkıp, hayırdır noluyor böyle diyecek cesaretin yok, burada sosyal medyasını takip etmek, whatsapp' ındaki mesajlarını okumak gibi çareler arıyorsun. Sonra da, sana asıl yapman gerekeni söyledim diye bana ahkam kesiyorsun. Yazık...
Karşısına çıkıp konuşmadıktan sonra insan anca kendi kendine kurup çözer, kendi kendini yer.Kardelen bunun cesaretle ilgisi yok ki. Karşısına çıkıp noluyo dese adam bir de kaddını suçlayacak. Kıskanıyorsun, iftira atıyorsun diyecek. Ve daha tedbirli olacak.
Cesaret birşey varsa boyun eğmemek resti çekebilmek bence
Kuzum maalessef birçok erkek, özellikle hatalı erkek düzgünce konuşarak anlaşamıyor. Adam suçluysa itiraf etmez ki. Kadın demeyecek mi o zaman benimle niye evlendin diye. İnkar edecek sadece.Karşısına çıkıp konuşmadıktan sonra insan anca kendi kendine kurup çözer, kendi kendini yer.
Ben de itiraf edecek demedim zaten, bir insan yıllardır birlikte olduğu insanın o soru karşısındaki tepkilerinden anlar ne halt yediğini.Kuzum maalessef birçok erkek, özellikle hatalı erkek düzgünce konuşarak anlaşamıyor. Adam suçluysa itiraf etmez ki. Kadın demeyecek mi o zaman benimle niye evlendin diye. İnkar edecek sadece.
Vallahi o iş öyle olmuyor. Hem elinde kanıt olmadıktan sonra anlasa ne olur ki. Sezgilerle mi bir karar verecek.Ben de itiraf edecek demedim zaten, bir insan yıllardır birlikte olduğu insanın o soru karşısındaki tepkilerinden anlar ne halt yediğini.
Anladıktan sonra kanıta gerek yok, tabii ki bence!Hem elinde kanıt olmadıktan sonra anlasa ne olur ki.
Aklısın anlatırsa kanıta gerek yok. Ama anlatır mı acaba. O sıkıntıAnladıktan sonra kanıta gerek yok, tabii ki bence!
Valla olan durum anlattıklarımdan ibaret..Vallahi o iş öyle olmuyor. Hem elinde kanıt olmadıktan sonra anlasa ne olur ki. Sezgilerle mi bir karar verecek.
Kim niye anlatsın kiAklısın anlatırsa kanıta gerek yok. Ama anlatır mı acaba. O sıkıntı
Pardon mesajı yanlış okumuşum. Anlattıktan sonra diye okudum. Yaşayan biri olarak söylüyorum. Karşında hayatta en güvendiğin insan duruyor. Ve böyle birşeyi konduramıyorsun. Onun için kanıt olması vicdani açıdan da şart. Mesala konu sahibi bile emin değil. Biz de kesinlikle aldatıyor diyemeyiz. Neden? Çünkü kanıt yok.Anladıktan sonra kanıta gerek yok, tabii ki bence!
Ama arada sevgi varken ve kadın bir şeylerden tam emin olmadan "acaba ben yanlış mı anladım, kuruntu mu yapıyorum" gibi soru işaretleriyle kalır. Zaten aldatacak karakterde birine soruldugunda evet ben aldattım demez ki. Yüz ifadesinden, tepkisinden onca zamandır tanıdığınız insanı anlarsınız diyorsanız da o da her zaman işlemez. İnsan sonuçta onca zaman birlikte geçirdiği insana da güvenip evleniyor ama beklenmediği şekilde ihanete ugrayabiliyor. Konu sahibi zaten anlayabilmek için acaba demek yerine emin olabilmek amacıyla kanıt arıyor. Bu durumda sessizce takipte kalması, esine belli etmemesi en doğrusu bence..Anladıktan sonra kanıta gerek yok, tabii ki bence!
Bende böyle yapmaya çalışıyorum haftasonu günübirlik gezmeye gidiyoruz benim isteğim üzerineAma arada sevgi varken ve kadın bir şeylerden tam emin olmadan "acaba ben yanlış mı anladım, kuruntu mu yapıyorum" gibi soru işaretleriyle kalır. Zaten aldatacak karakterde birine soruldugunda evet ben aldattım demez ki. Yüz ifadesinden, tepkisinden onca zamandır tanıdığınız insanı anlarsınız diyorsanız da o da her zaman işlemez. İnsan sonuçta onca zaman birlikte geçirdiği insana da güvenip evleniyor ama beklenmediği şekilde ihanete ugrayabiliyor. Konu sahibi zaten anlayabilmek için acaba demek yerine emin olabilmek amacıyla kanıt arıyor. Bu durumda sessizce takipte kalması, esine belli etmemesi en doğrusu bence..